Son dakikacılara dev hizmet

Vakit bulamadınız; sevgilinize, eşinize hediye alma işini son dakikaya bıraktınız. Ya da ev partisine davetlisiniz ancak davet edene hediye almayı unuttunuz. Panik yok! Bu öneriler sizi asla yarı yolda bırakmaz.

Haberin Devamı

Yılbaşı hediyelerinizi çoktan aldınız muhakkak, fakat son dakika bir ev davetine gidecekseniz, ev sahibini düşünerek ya da en yakınına dahil yumurta kapıya dayanınca hediye alabilenlerdenseniz size her erkeği sevindirecek birkaç hediye alternatifi tavsiye etmek isterim. Erkek arkadaşınıza, sevgilinize, eşinize veya babanıza uygun olabilecek hediyeler bunlar.

 

Kalın sıcacık bir palto: Erkekler kendilerinin yapmaya üşendikleri alışverişleri, hediye olarak sizden alırlarsa daha çok sevinirler. Bunlardan biri de mont, kaban veya paltodur. Zaten herkesin halihazırda bir paltosu vardır ama sizin zevkli ve sıcacık seçiminizle Koton’dan bir montu ya da kabanı hak ederler.

 

Haberin Devamı

Güzel kesim bir jean pantolon: Erkekler sizler kadar modayı takip etmez ve son model kesimlerden haberleri yoktur. Siz de dinamik ve genç partnerinize, sizin seçeceğiniz renkte ve yeni ‘boot cut’ kesimde bir Mavi Jeans hediye verebilirsiniz. Aklından çıkmazsınız.

 

“Hayır” diyemeyeceği bir spor ayakkabı: Ona son model renkli bir sneakers alırsanız işte o zaman kalbini fethedebilirsiniz. Ne kadar zevkli ve düşünceli olduğunuzu hatırlatın ve ona ADIDAS NMD model bir spor ayakkabısı hediye edin.

 

Kaliteli bir gözlük: Güneş gözlüğü  de bence bir erkek için en hatırı sayılır yılbaşı hediyelerindendir. Renk seçimi size ve partnerinizin saç ve göz rengine kalmış fakat kaliteli bir gözlük onu çok sevindirecektir ve beğenirse senelerce, sezonlarca kullanacaktır. Bausch+Lomp model vintage bir modele kimse hayır demez.

 

Havalı bir biker bot: “Dost başa düşman ayağa bakar” diyerek onu düşmanlarından korumanız için kışlık bir  bot almanızı tavsiye edebilirim.
Erkeğin çok fazla aksesuvarı da olmadığını düşünürsek, ona bordo renkli farklı ama maskülen bir Elle biker bot alın.

+ Kadife ceketler yılbaşı partileri için ideal. 

Haberin Devamı

- Evet hava soğuk ama örgülü boğazlı  kazak-pofuduk mont ikilisini bu akşam tercih etmeyin.

 

Yazarın Tüm Yazıları