Şık yedili

Modayla ilginiz olsun olmasın, bu parçalar hayatınızı kurtaracak! 2016 ilkbahar yaz sezonu alınması gereken en önemli ve garanti ürünler neymiş bir bakalım...

Haberin Devamı

1- Safari ceketleri

 

Geçen sezonlarda bolca giydiğiniz militer ve havacı ceketlerin yerini bu sene biraz daha uzunları alıyor. Son derece efektif ve pratik olan bu ceketlerse çok cepli.

 

2- Süet ya da nubuk ceketler

 

Altına ne giyerseniz giyin, yırtık bir jean veya tişörtle ne kadar ‘casual’ olursanız olun taba rengi süet bir mont ya da ceket sizi bir anda şıklaştıracaktır. Modelinin ne olduğunun bir önemi yok.

 

3- Kısa kollu gömlek

 

Erkeklerin kısa kollu gömlekleri çok sevdiğini biliyoruz ama biz kadınlar erkekte kısa kollu gömlek tercih etmiyoruz. Fakat yakası açık, kalıbı bol, oldukça düz kesim bir gömlek seçerseniz her vücut tipine uyacaktır.

 

Haberin Devamı

4- Denim yerine chino’lar

 

Beş cepli chino koton pantolonlar her şeyle kombinlenir. Polo yaka tişortlerle ofis için harika olur. Renklerde coşabilirsiniz. Pembe, açık mavi, taş rengi chino’ları beyaz gömleklerle giyerseniz, her ortama uyarsınız.

 

5- Keten ceket

 

Hafif, nefes alan garanti bir şıklıktır keten ceketler. Yazın idealdir. İki düğmeli astarsız bir keten ceketle ofisten gece randevularına devam edebilirsiniz.

 

6- Espadril ya da loafer

 

Bu ikiliden biri mutlaka sizin olsun. Lacivert, beyaz, veya mavi renklerde alın. Sizi ofisten akşam yemeğine, oradan plaja bile götürür.

 

7- Sırt çantası

 

Pratik, çalışan yolculuk, eden erkeğin en yakın arkadaşı. Sırt çantasını deriden
seçerseniz daha şık, koton ya da keten seçerseniz daha günlük ve rahat olur.
Taba, renklerin en garantisi.

Yazarın Tüm Yazıları