Polo sezonu açıldı beyler!

Haberin Devamı

Önümüz sıcak bir yaz. Sizi hem şık gösterecek hem de terletmeyecek kurtarıcınızla tanışın. Teninize en uygun renkleri secin ve polo yaka tişört koleksiyonu yapmaya başlayın.




*Yaz ayları boyunca her okazyona uyabilecek, oldukça pratik bir ürün var ki, o gizli bir kahraman gibi sessiz ama derinden erkeklerin tüm kombinleri ve gardıroplarda yerini alır. Modası geçmez, şekli hiç değişmez. Her sezon adeta bir demirbaş olarak, yaz sezonunda rüzgâr gibi gelir geçer. Olmazsa olmazlardandır.

*İsmini yakalarından yani eskiden beri sure gelen İngiliz polo oyuncularının kullandığı aristokrat forma tişörtlerden alan polo yaka modeli sadece yakasından değil kumaşından dolayı da her yere girebilecek cinsten bir alternatif sunar.

*Yaz aylarında özellikle sıcaklarda en çok giyilen şeyin tişörtler olduğunu düşünürsek, polo yaka normal bisiklet yaka tişörtlere nazaran daha şık, beyefendi ve özenli bir görüntü garantisi verir. Hal böyleyken her türlü kumaş pantolonla, mokasen ayakkabı ve loafer’larla ve şık kemerlerle de kombinlenerek ofis ortamına girebilir.Yani kısa kollu tiril tiril polo yala tişörtler, hem casual yapısı, hem de şık durusuyla yaz aylarında kurtarıcınız olacaktır.

Haberin Devamı

*Polo yaka tişörtleri düz renk ve desenli olarak her markada rahatça bulabilirsiniz. Hatta sezon aralarında baharda kullanabileceğiniz uzun kollu alternatifleri de var.

* Bu modellerin bir artısı da son dönemlerde blazer spor ceketlerin içine bir trend olarak giyilebilmesidir. Jean’le polo yaka tişört de giyseniz üzerinize alacağınız slim-fit, astarsız, vatkasız hafif bir ceketle her turlu toplantı ve randevularınızda geçer not alisiniz. Bu size hem kullanım rahatlığı ve hem de sıcaklarda, ağır ortamlarda bir konfor verecektir.

* Penye ve pike kumaş olarak iki farklı örme sekliyle üretilen polo yaka tişörtlerden bütün düz renklerinden mutlaka edinin. Özellikle beyaz, lacivert, mavi renk tonları mutlaka olsun. Armalı olanlar ve yıkamalı olanlar oldukça dinamik duracaktır. Bermudalarla sahilde, tatilde ve yaz akşamları teknede de güzel kombinlenir.

Haberin Devamı

* Penye kumaştan olanlardan ise çizgili desenlerde marin temalılardan mutlaka edinin. Gözü yormayan geniş aralıklı veya ince ince beyazlı çizgiler marin havası verir ve lacivert ceketlerle de kombinlenir.

* Bu senenin moda olan renkleri limon sarısı, kırmızı, pudra mavisi ve pudra pembesi için de yer ayırın.Özellikle beyaz jean, beyaz pantolon, beyaz bermuda ve beyaz keten ceketlerle birlikte giyin.

Yazarın Tüm Yazıları