Pahalıyı ucuza alma rehberi

Hepimiz dünyaca ünlü tasarımcıların elinden çıkma parçaları dolabımıza katmayı isteriz tabii…

Haberin Devamı

Ama bu az paraya mümkün mü?

 


Kabul edelim, kadın-erkek hepimiz servet ödemeden şık giyinmek, havalı olmak isteriz. Ama acı gerçekler: İndirim dönemleri hariç, kaliteli, tasarımcı imzalı ‘cool’ parçalara ulaşmak için, hatrı sayılı bir meblağ ödemek gerekiyor. ‘Bir cekete bu kadar para verilir mi?’ diyerek, ‘bu sezonu çıkarır ama seneyi görmez’ kalitesindeki parçalara yöneliyoruz ister istemez.
Sıkı durum, erkekleri bu durumdan kurtaracak iki sağlam projeyle karşı karşıyayız. İki zincir mağaza, ünlü tasarımcılarla işbirliğine giderek hesaplı ve şık koleksiyonlar ürettirdi. Kadınlar için son derece kanıksanmış bir durum bu şüphesiz. Ama erkekler için bu tip koleksiyonların yaratılması, pek alışılageldik bir durum değil.

Haberin Devamı

Bunlardan ilkiyle başlayalım… Balmain ve H&M buluşması bu sefer erkeklere de oldukça yarayacak cinsten. Normal şartlarda tek bir Balmain ürününün fiyatı ateş pahasıdır bilirisiniz. Fakat bu son dönem işbirliklerinin iyice popüler olmasıyla, artık hepimiz bu çok pahalı ürünlere ulaşabiliyoruz. H&M her zaman yaptığı gibi bu sezon da çok istenen, sevilen bir marka ile çalıştı. Artık bu sayede ürünlere ulaşımınız ve satın almanız o kadar da zor olmayacak.


Gözüme neleri kestirdim?


Benim sizin için bu kapsül koleksiyondan gözüme kestirdiklerim var: Asker yeşili militer bir kaban, üzeri aslan deseninde dore sırma ipliklerle işlenen deri ceket ve yünlü siyah-beyaz çizgili, omuzdan düğmeli denizci kazakları.Bu koleksiyon H&M mağazalarında 5 Kasım’da satışa çıkacak. Fakat o günü kesinlikle atlamayın, sonra size birşey kalmayacağının garantisini veririm. Zira New York’taki lansman sonrası kelimenin tam anlamıyla kıyamet koptu, herkes nefesini tuttu, tasarımların mağazada yer alacağı tarihi bekliyor.
Bir başka heyecan verici işbirlik de ülkemizden: Mudo, erkek modasında son dönemin en heyecan verici isimlerinden Giray Sepin’le anlaştı. Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’un da iddialı isimlerinden biri olan Sepin, son dönemde Türk modasının yetiştirdiği en başarılı tasarımcılarından…. Yeni sezonda Mudo için bir koleksiyon hazırlayan Giray Sepin’in tasarımlarına da kolay ve uygun şekilde ulaşabileceksiniz. Mudo da hemen her AVM’de ve alışveriş caddelerinde bulunuyor. Hazır siz erkekler için de özel birşeyler tasarlanmışken bu fırsatı atlamayın.

Yazarın Tüm Yazıları