Moda tarihinde bembeyaz bir sayfa

“2016 yazının en iddialı rengi ne” diye sorarsanız hiç tereddüt etmeden “Beyaz” derim. Peki beyazı neyle, nasıl kullanacağız?

Haberin Devamı

Bu yazın moda rengi ‘beyaz’ demekten daha ötesi, baştan aşağı beyaz giyinmekten bahsediyorum. Yani beyaz jean, beyaz keten pantolon, beyaz bermuda üstüne yine beyaz tiril tiril gömlekler ya da beyaz ince bir tişört ile beyaz ceket ve bunların birbiriyle farklı kombinleri... Ayakkabı ve sırt çantası bile beyaz olmalı anlayacağınız.

 

Peki bembeyaz kıyafetler nasıl kombinlenir? Bu trendi biraz olsun kırmak, şehre uyarlamak ve görüntüyü rahatlatmak için birkaç ipucu da var. Beyazın yanına yakışacak en kolay renkler mavi ve bej olacaktır. Örneğin şık erkekler için beyaz jean üstüne, beyaz kruvaze keten ceket ve mavi-beyaz çizgili mendil. Veya spor erkekler için, bembeyaz kıyafetlere, lacivert espadriller, bej loafer’lar, bej hasır panama şapka, bej örgü kemer ve bej keten çanta önerebilirim.

 

Haberin Devamı

Hiç düşünmeden alabileceğiniz dört parça var: Beyaz jean, beyaz gömlek, beyaz jean ceket, beyaz espadril veya beyaz bez spor ayakkabı. Bunlarla her daim bembeyaz giyinmek mümkün olur.

 

BUNLARA DİKKAT EDİN

 

Kiloları saklamaz. O yüzden dar kalıpta herhangi bir beyaz kıyafet, fit vücut ister. 

Keten pantolon ya da tiril tiril beyaz keten gömleği hiç çekinmeden giyebilirsiniz. 

Teni çok açık olanları, daha da soluk gösterebilir.

Hazır yaz aylarındayız.Bronzlaşın. Çünkü çok yakışır.

Siyahla birlikte kullanmak sofistike ve çekici görünüm yaratır.

 

+

Pastel tonlar beyazla takımlandığında her zaman daha güzel ve klas durur.

 

-

Beyazla parlak kırmızı, mor, kahverengi, sarı veya fıstık yeşilini birlikte kullanmayın.

 

Yazarın Tüm Yazıları