Işınla bizi Pharrell!

Pharrell’in DNA’larına dair rivayetler bitmiyor.

Haberin Devamı

Vampir mi, uzaylı mı olduğu tartışılır ama günümüzün açık ara en ‘stil’ ikonu olduğu kesin. Orijinal, iddialı, yenilikçi ve pop bir stiliniz varsa bu adam, ‘akıl hocanız’ olmak için biçilmiş kaftan.

Yarın İstanbul’da ağırlayacağımız Grammy Ödüllü müzisyen Pharrell Williams söz konusu olunca en az müziği kadar stilinden, deneysel kıyafetlerinden, özgün tarzından da bahsetmeli. Wall Street Journal’ın dergisinde stil ikonu olarak kapak olmuş, Comme des garçons ve Louis Vuitton gibi markalara parfüm ve mücevher tasarlamış bir şarkı sözü yazarı/rap’çi/prodüktörden bahsediyoruz. Konu Pharrell tarzı olunca Amerikan sokak modasını bilmek, yenilikçi durmak şart. Birçok kez en iyi giyinen sanatçı seçilen Pharrell’in kombinlemelerinden birkaç tanesini kendinize örnek alabilirsiniz. Işınla bizi Pharrell

Haberin Devamı

Adamakıllı alışveriş

Puma‘nın yeni sezon için güzel haberleri, moda adına atlanmayacak güzel işbirlikleri var: BWGH (Brooklyn We Go Hard), Sophia Chang, Mihara Yasuhiro, House of Hackney ve tabii ki McQ (Alexander McQueen). Puma ürünlerini, klasikleşmik performans spor ürünleriyle yetenekli tasarımcıların dokunduğu haliyle daha iddialı ve trend giyebilirsiniz. Bilekli spor ayakkabıları, bermuda ve şortlarla, desenli tişörtleri de ceket içine giyebilirsiniz. Sırtı desenli bomber ceketlerse sezonun ‘olmazsa olmaz’larından.


Pharrell’in Grammy ödüllerinde giydiği Vivienne Westwood koleksiyonundan kendine seçtiği formu bozuk, orijinal şapkası gibi siz de kendinize özel, devamlı kullanacağınız bir aksesuar bulun. Şapka tasarlayabilir, aldığınız bir şapkayı dilediğiniz gibi yenileyebilir, olmadı kendinize devamlı kullanacağınız özgün bambaşka bir aksesuar tasarlayabilirsiniz.

Farklı tarzları bir arada kullanın. Eklektik olun. Hip-hop tarzı bir bomber ceketle militer tarzı kamuflaj pantolonu ya da çok şık bir smokin ceketi, desenli şort ve spor ayakkabıyla birlikte giymek gibi.

Bazı parçaları sizinle anılması açısından, bu parçayı sık sık kombinlerinizde kullanın, kendinize bazı ürünler mimleyin. Ekose spor gömleği, farklı tarzlardaki kombinlerinizde aksesuar olarak belden bağlayabilirsiniz. Tıpkı Pharrell’in yaptığı gibi.

Haberin Devamı

Uzunlu kısalı kolyeler, madalyon, bileklik, renkli ve dikkat çekici saatler, orijinal şapka ve farklı formlarda gözlük kullanmaktan çekinmeyin. Kombininizi bir anda özenli, iddialı ve pop yapabilirsiniz.

Yenilikleri deneyin. Takım elbise giydiğinizde, pantolonunu bermuda kesiminde kısa kullanmayı ya da takım elbisenizi tamamen desenli bir kumaştan diktirmeyi deneyin. Gömlek boyunu tunik gibi oldukça uzun kullanmak, birkaç farklı rengi bir arada taşımak da bir alternatif. Kim demiş siyahla, lacivert birlikte olmaz diye!

Ayakkabı konusunda çılgın ve cesur olun. En azından evinizde 4-5 adet birbirinden tamamen farklı tarzda spor ve mokasen ayakkabılarınız, botlarınız hatta çizmeleriniz olsun. Ne ile nasıl giyeceğiniz tamamen sizin gözünüze ve o anki havanıza kalmış.

Yazarın Tüm Yazıları