İndirimi doğru kullanma rehberi

Haberin Devamı

Bayram nedeniyle her yerde indirim var. Sadece bayramda seyranda değil, her daim giyebileceğiniz ürünleri kapmak için uygun zaman! Peki neler almalı? 7 adımda inceleyelim

Bayram alışverişi bizim zamanımızın çocukları için inanılmaz bir heyecan demekti. Şu sıralar bu heyecanlı bayram alışverişlerini hissetmek biraz zor ama en azından eşlerimiz, erkek arkadaşımız yada oğullarımız için küçük bir bayram alışverişi yapmak istesek acaba ne alırdık ?Erkeğin dolabının olmazsa olmazları olan ürünlerden seçebilirsek sadece bayram ve seyranda değil her daim giyilebilir.

Mutlaka şunları alışveriş sepetine ekleyin:

1)Renkli ceket: Keten yada koton kumaştan her renk alternatifinde astarsız vatkasız hafif ceketler bunlar. Cep mendili de unutmayın.

2)Polo yaka tişört: Değişmeyen bir demirbaş. Sıcak yaz ayalarını ofiste bile rahat geçirmenin en ağırbaşı yolu polo yaka kısa ollu tişörtelrdir.

Haberin Devamı

3)Aksesuarlar. İster bu bir panama hasır şapka olsun, yada ince ipek bir fular yada 2-3 günlük seyehat çantası mutlaka bir aksesuar alın. Maalesef erkek aksesuarı konusunda yaz koleksiyonları kısıtlıdır. En kötü hasır yada örgü bir kemer yada aynalı camlı, plastik çerçeveli yazlık bir gözlük alabilirsiniz.

4)Renkli koton pantolon ve bermuda: Her erkeğin rahatça giyebileceği son derece kolay kombinlenen ince, rahat pantolonlardır. Kısa paça olanlarından yada bermudalardan alabilirisiniz. Pudra ve pastel renkleri, pembe ve sarı oldukça moda.

5)Loafer yada espadriller: Bu yaz en çok giyilen ayakkabılar bunlar olabilir. Keten pantolon ve bermudaların altına parmak arası terlik yada sandalet giymek istemeyen erkekler için biçilmiş kaftan.

6)Jean: Bu sefer niye jean şortlardan denemiyor sunuz.? Çok kısa olmadıkça her erkeğin giyebileceği cinstendir.

7)Sezonluk puf yelekler: İşte sezonu ve modası hiç geçmeyen olmazsa olmaz bir ürün. Her rengi mevcut ama yaz ayları için parlak kırmızı, saks mavisi, yeşil yada sarı alın. Ve mutlaka ince ve yazlık olmasına dikkat edin.

Yazarın Tüm Yazıları