Erkekler için tatil alışverişinin vakti geldi

Tatil planlarınızı yazın ilerleyen günlerine yaptıysanız ya da bayram tatilini bekliyorsanız, şimdi hazır şehirdeyken deniz alışverişine çıkın. En önemli yatırımı mayo ve şorta yapın. Gözlük, şapka, sırt çantası ve terlik almadan tatile gitmeyin.

Haberin Devamı

Erkek mayo ve şortlarında bu yaz dramatik bir trend değişikliği olmadı. Fakat ‘kite’ sporunun ülkemizde de yaygınlaşması ve board’la yapılan su sporlarının gelişmesi sebebiyle artık bolca sörf şortları ve tişörtleri görmeye başladım.

 

Fakat klasik ve modayı takip eden şehirli erkekler için hâlâ kısa, mayo şortlar da var elbette. Şortun dizin üstünde bitmesi şart! Mayo renklerinde bu sene uçuk pembe, pastel oranj, açık sarı ve haki tonları var. Ama tabii mavi ve tonları da vazgeçilmez. Peki mayolarımızı neyle tamamlayacağız?

 

 

 

PARMAK ARASI TERLİK YERİNE ESPADRİL

 

 

Haberin Devamı

Bol, tercihen yakasız, rahat bir keten gömlek veya açık bir yakası olan kısa kollu Küba, Hawaii gömlekleri giyebilirsiniz. Şehirde giymeyi çok sevmediğiniz, açık V yaka tişörtleri de, sahilde bermudalarınızla değerlendirebilirsiniz. Şort altına parmak arası terlik yerine bir yenilik istiyorsanız, espadrili deneyebilirsiniz.

 

Lacivert, beyaz, haki yeşil renkleri bu sene çok moda. Ayrıca renkli bermudanızın altına, keten kumaştan, bağcıklı spor ayakkabılarınızı veya suya, kuma dayanıklı plastik loafer’larınızı da çorapsız giyebilirsiniz.Bu ürünleri nerelerden mi alacaksınız?1. Kısa mayo şortlar için: Diesel, Vilebrequin, Calvin Klein, Mudo, Mendos, Emporio Armani, Adidas, Boyner, Zara, M&S, Quiksilver, Mavi ve Billabong.2. Espadril için: H&M, Fred Perry, Tommy Hilfiger, Brandroom, Mango He ve  V2k.3. Hafif spor ayakkabılar için: Superga, Lacoste, Fred Perry ve GAP.

 

+

Parmak arası demode oldu. Yerine; kalın, tek bantlı terlikler, plastik sandalet-terlikler ve hasır-örgü terlikler geldi.

-

Parmak arası demode oldu. Yerine; kalın, tek bantlı terlikler, plastik sandalet-terlikler ve hasır-örgü terlikler geldi.

Yazarın Tüm Yazıları