En favori 3 tatil gecesi kombini

Tatil programı hazır, 1 hafta yoksunuz. Peki nerede, ne giyeceksiniz? Sahil partilerinde, teknede akşam yemekleri, balıkçılarda ve otel lounge’larında yapılan gece okazyonlarında yapabileceğiniz 3 çekici kombinden bahsedelim.

Haberin Devamı

1. KETEN GÖMLEK & BERMUDA & LOAFER ÜÇLÜSÜ

 

Keten gömlek açık renklerde beyaz, mavi, pudra tonları, nil yeşili, pembe ya da taş rengi olabilir. Kolları kıvrılan cinsten olsun. Bermudanız ise ne çok bol ne çok dar, mutlaka dizinizin 3-4 parmak üstünde bitsin. Belinize örgü bir kemer kombini daha da şıklaştırın, ayağınıza da bu kombine en uygun olacak yumuşak deriden yine toprak renkleri ya da mavi tonlarında bir loafer giyin. Bu kombinin olmazsa olmazı ise şık güneş gözlükleri, bileklikler ve bir kol saati olacaktır.

 

 

2. TİŞÖRT & KOTON PANTOLON & ESPADRİL

 

Haberin Devamı

Tişörtünüz mutlaka düz renk, baskısız, bisiklet yaka ve hafif bol kesim bir tişört olsun; yine açık gri, beyaz, açık mavi, taş rengi olabilir. Koton pantolonunuz aynı tonlarda olabilir. Hatta rengerenk giymek oldukça moda. Pantolonunuzun paçası kısa olursa ayakkabılar daha çok yakışır. Yaza da uygundur, siz kendiniz de biraz kıvırabilirsiniz. Kumaş ve altı hasır espadril en rahat giyilecek ayakkabılardandır. Çizgili marin espadrillerden alın.

 

 

 

3. POLO YAKA TİŞÖRT & BEYAZ JEAN & BEYAZ KOTON SPOR AYAKKABI

 

 

Polo yaka tişörtünüz düz renklerde olsun daha şık gözükür. Açık yaka, bol, kısa kollu Hawaii ve Küba gömlekleri de çok moda. Beyaz jean slim fit ve biraz kısa paça olmalı, altına da beyaz bağcıklı koton spor ayakkabılar kombini tamamlar. Kemere gerek yok ama gözlük şart.

 

 

+

Bol aksesuvar, deri kolye, boncuklu bileklikler plastik renkli kayışlı ve kauçuk saatler takın.

 

-

Haberin Devamı

Siyah, lacivert ve koyu kırmızı ve köyü gri gibi kışlık renklerden uzak durun.

Yazarın Tüm Yazıları