Bir yaz gecesi kombini

Hâlâ şehir ve ofis kombinlerinden kurtulamamış beylerdenseniz, bu hafta size yaz akşamları, sahil şehirlerinde, deniz kenarında, teknede giyebileceğiniz birkaç rahat ve kolay kombin öneriyorum.

Haberin Devamı

1- Tişört ve renkli koton pantolon: Renkli koton pantolonları ne kadar isteseniz de ofiste giyemezsiniz. Hele tişört ile yapılan bu kombin şehirde sadece hafta sonları uygun olacaktır. Tişörtün yakasının açık olmasına ve dar olmamasına dikkat edin. Unutmayın rahatlık önemli. Koton pantolonların her rengi piyasada var artık. En sevdiğiniz pastel renklerden birini alın. Bu kombin için en iyi ayakkabı alternatifi espadril, loafer ya da bez spor ayakkabı olacaktır.

 

2- Bermuda ve gömlek: Burada dikkat edilecek mevzu bermudalarınızın diz üstü, pantolon kalıbında ve düz kesimde olmasıdır. Bu sezon çok moda olan jean gömlekle veya düz beyaz keten gömleklerle de bu görüntüyü yakalayabilirsiniz. Sandalet güzel bir seçim olur, fakat sadece cesur ve ayakları güzel beyler için.

 

Haberin Devamı

3- Polo yaka tişört ve şort: Polo yaka altın yıllarını yaşıyor. Genç erkeklerden orta yaş ve üstüne kadar tüm erkekler tarafından kullanılıyor. Çok renkli ve çok alternatifli modelleri var. Polo yaka tişörtsüz tatile gitmeyin derim. Altına ister desenli şort, ister düz koton pantolon, ister beyaz jean giyin. Her şekilde tam yaz akşamı kombini olacaktır.

 

BUNLARA DİKKAT EDİN

 

- Beyaz bermuda en kolay takımlanan parçadır.
- Çizgili bir gömlek, pantolonla da şortla da iyi durur.
- Polo yaka tişörtler yaz dolabınızın jokeridir.
- Desenli şortlarla düz gömlek ya da tişörtü takımlayın.
- Kemer takmayı sevmiyorsanız, bu aylar yaşadınız!

 

+

Çok parlak, neon renkli tişört ve gömleklerden uzak durun.

 

-

Bu modeller en iyi loafer’larla takımlanır.

Yazarın Tüm Yazıları