Götür beni o yıllara

Sloganlı tişörtler, ağartılmış jean pantolonlar ve sırt çantaları. 90’lara ve 2000’li yılların başına gönderme yapan bu parçalar, dolabınızın demirbaşı olsun.

Haberin Devamı

Erkek modası çok değişken değildir. Ama iki sezondur ön planda olan 90’lar modası erkeklere oldukça yakışıyor. Ve bu akım, bir süre devam edecek. Birçok erkek markası bu yıllara gönderme yaptı. Mavi, bunlardan biri. Ben ‘Superman’ yazılı tişörtü çok beğendim. Bu tişörtü yüksek belli, bol kesim, ağartılmış ya da yırtık bir jean pantolon ile kombinlerseniz tam da 90’lar modasına uymuş olursunuz. Bileğinize bandana bağlayın ve beyaz sneakers’larınızla, renkli camlı gözlüklerinizle kullanın.
Tam da o yıllara götürür bu tarz bizi.

Götür beni  o yıllara

SORUN ANLATAYIM

Her hafta stil ile ilgili sorularınızı yanıtlıyorum. Mail atmanız yeterli!

Soru

Haberin Devamı

Modern kesimli, günümüz trendlerine uygun, ikonik bir parçayı dolabıma katmak istiyorum. Ama bütçem kısıtlı, hangi markayı önerirsiniz?

Cevap:
Bahsettiğiniz tarza çok uygun olan markalardan biri Fred Perry. Raf Simons’la 10 yıldır işbirliği içinde. İkili bunu kutlamak adına, geçen hafta Instagram hesabı üzerinden görsel bir projee başlattı. Fred Perry, tüm dünyada farklı noktalarda bu işbirliğine ait 100 parçayı arşivinden çıkarıp genç kültüre armağan ediyor. detaylar için Fred Perry’nin Instagram hikâyelerine bakın.

Yapın

Mesaj kaygılı, 90’lı yılların rock, grupları ve ikonları baskılı tişörtleri ve o yılların ünlü markalarının logolu tasarımları moda. Bisiklet yaka şart, bol kesim olanları tercih edin.

Yapmayın

Numaralı, kuru kafalı, asker ve kamuflaj desenli, çiçek baskılı, V yaka, strech dar tişörtler out.

Yazarın Tüm Yazıları