En baba khaki

Giyim kodları geleneksel efendi erkekten günümüzün ‘casual’ tarzına doğru kayıyor. Hal böyleyken ‘khaki’ adı verilen rahat modeller yıldızlaşıyor.

Haberin Devamı

80’lerden bugüne pantolonlarda neler değişti ve gelişti? Benim favorim, rahat, çağdaş ve esnek olarak ün yapmış ‘khaki’ modeli.
En baba khaki
Dockers markası da bu khakilerin babasıdır. Bu koton pantolonlar erkeklerin iş hayatında resmi takımlara alternatif kıyafetler aramaya başladığı ve kişisel stilini ortaya koyabilmeye imkân sunan parçalara yöneldiği 1980’lerde doğdu. Denim’in de yerini aldı. Giyim kodları geleneksel efendi erkekten günümüzün ‘casual’ tarzına doğru kayarken bu pantolonlar renkleri ve her okazyona uyum sağlamaları sebebiyle erkeklerin gönlünü fethetti. Hem modern hem profesyonel görünmeyi mümkün kıldı diyebiliriz. Mavi, lacivert, yeşil, hardal ve haki rengi özellikle tavsiyem.

Haberin Devamı

Yazık oldu
En baba khaki

Geçen hafta birçok kişiye göre oldukça şaşılacak bir şey oldu. Bir düğün davetinde görüntülenen Prens Harry’nin kösele ayakkabısının tabanının delik olması olay yarattı. Fakat bilenler ve İngiliz kraliyet ailesini yakından takip edenler bilir, bu onlara göre hiç de orijinal bir olayı hele hele de ayıplanacak bir durum hiç değildir. Kraliyet ailesinde israf ve çok para harcamak hoş görülmez.
Görüntü de bunu kanıtlıyor. Onun dışında bu kez Prens Harry ekstra şık olmuş.

SORUN, ANLATAYIM

Her hafta stil ile ilgili sorularınızı yanıtlıyorum. Mail atmanız yeterli!

Soru:
Deniz kenarında mayo şortumuz ile neler giyilir? Hem sahil günü, hem de akşam bir sahil restorantına da giyilebilecek kombinler nelerdir?

Cevap:
Mayo şortunuz çok kısa ve çok renkli değilse üzerine beyaz bir gömleği kollarını kıvırarak kullanabilirsiniz. Hem sahilde hem restoranda giyebilirsiniz. Ya da kısa kollu, bol, açık yakalı Hawaii gömlekleriyle giyebilirsiniz. Burada dikkat edilmesi gereken konu, iki parçayı da renkli ve desenli giymemek.  Sakin ve sofistike görünüm için beyaz, bej, ekru, yeşil ve mavi renklerden şaşmayın.
En baba khaki

Benim önerim

Haberin Devamı

Haftanın ürünü dolunayda denize girmek isteyen beyler için. Vilebrequin ‘glow in the dark’ koleksiyonundan karanlıkta parlayan desenli mayo şortlar harika! 1105 TL
En baba khaki

 

Yazarın Tüm Yazıları