Türkiye'nin en küçük futbolcusu Emre

Haberin Devamı

31 Mayıs 2011 doğumlu Emre Sevim, adeta doğuştan futbolcu. Aklını, fikrini top oynamak, gol atmak almış. Minicik yaşında doğru adresi de bulmuş.

Türkiyenin en küçük futbolcusu Emre

Altyapısı üç büyüklere bile örnek olacak Altınordu’nun futbolcusu olan 3 yaşındaki Emre, Türkiye’nin, belki de dünyanın en küçük futbolcusu unvanını kazandı. Emre Sevim, Altınordu Futbol Okulu’ndaki ilk antrenmanında adeta şov yaptı, herkesin ilgisini çekti.

Türkiyenin en küçük futbolcusu Emre

AĞAÇ YAŞKEN EĞİLİR
Minik futbolcunun 2010 takımıyla antrenmanlara çıkacağını söyleyen antrenörü İsmail Sütçü, “Ağaç yaşken eğilir. Çocuklar ne kadar küçük yaşta yetenekli olduğu spora başlarsa, o kadar az hatayla, en doğrusuyla öğreniyor. Dünyada 4.5, 5 yaş takımları var. Bizim de futbol okulumuzda en küçükler 2010 grubu. Ancak 3 yaşındakini Türkiye’de de, dünyada da hiç duymadık. Benim de bugüne kadarki en küçük sporcum oldu. Söylediklerimi dinliyor, yapmaya çalışıyor” dedi.

Haberin Devamı

Türkiyenin en küçük futbolcusu Emre

MESSİ’Yİ SEVİYOR
Babası İsmail Sevim eski bir futbolcu, annesi Claudia Sevim ise eski voleybolcu olan Emre’nin futbol ilgisini ailesi şu sözlerle anlattı: “Evde hiç durmuyordu. Sürekli top peşinde koşuyordu. Altınordu’nun altyapıya verdiği önemi ve futbol okulunu duymuştuk. Denemelere getirdik. Boyunu ve baldırlarını iyi buldular, yetenekli olduğunu söylediler. O da antrenmanlara gelmekten çok mutlu.”
Emre Sevim, antrenman sonrası en çok sevdiği futbolcunun Messi olduğunu söyledi.

Yazarın Tüm Yazıları