Son indirimleri kaçırmayın

İşte doğru stil, doğru giyim birde bütçeyi sarsmadan yapılırsa ne keyifli olur.

Haberin Devamı

Artık devir kıyafetleri revizyon devri, artık indirimlerden zamansız ürünlere yatırım devri. Haydi o zaman son indirimlerde Beymen, Zara, Mango, H&M, İpekyol, Roman mağazalarında çok uygun fiyatlara sonbahar ve kış mevsiminde bile giyeceğimiz ürünlere sahip olalım mı?

Son indirimleri kaçırmayın


Bu ürünler neler mi?
1- Askılı ipek elbiseler (sonbaharda hırkalar, sweat tişörtler veya boyfrend ceketlerle kombinle (Hem elbise hem etek görevi görür)
2- Askılı ipek bluzlar (ceketler içine veya jean pantolon üzerine ve hırkayla)
3- İpek pijama pantolonlar (üzerine sweat veya kazak)
4- Klasik ipek gömlek (Takım içine veya süveterle)
5- Spor ayakkabı (sonbahar ve kış mevsiminde de)
6- Önü kapalı terlikler (kışın yün çoraplarla)
7- İpek fularlar (sonbaharın en güzel aksesuarları)
8- Tasarım küpeler, kolyeler (her mevsim kullanabilirsiniz)

Son indirimleri kaçırmayın

Haberin Devamı

ELA GREGO İLE 5 SORU 5 CEVAP

Son indirimleri kaçırmayın

Türkiye’de yaşayan Ela Grego, Hırvatistanlı ama bir İstanbul aşığı. Başarılı model ilk gördüğünde aşık olabileceği kıyafetleri tercih ediyormuş. Kıyafetlerimin aşkla ilgisi vardır diyerek, siz değerli okurlara güzel ipuçları da vermeyi ihmal etmedi. Haydi okumaya o zaman...

Son indirimleri kaçırmayın

1-Ela Grego’yu tanıyalım?

Hırvatistan’da doğdum ve mezun olana kadar orada yaşadım. 16 yaşımdayken seyahat etmeye ve bir model olarak çalışmaya başladım. Çok farklı ülkelerde çalıştım ama son 6 yıl en çok Türkiye’deyim.

2- Türkiye’de yaşayan başarılı bir model olarak bu işe yeni başlayan model adaylarına hangi tavsiyelerde bulunursun?

Yeni modeler için en önemli tavsiyem kesinikle profesyonel model ajanslarıyla çalışmaları. Türkiye’de çok ajans var ama sadece birkaç tanesi gerçekten profesyonel. Onun dışında, kendilerine geliştirmeleri için olabildiği kadar farklı ülkede çalışmalarını tavsiye ederim. Tabi ki sağlıklı beslenmek, sigara ve alkol içmemek, düzenli uyumak ve spor yapmak şart.

Haberin Devamı

3- Modayı takip ediyor musun? Günlük hayatta nasıl giyiniyorsun?

Modayı takip ediyorum ama her trendi takip etmeyi sevmem. Aşık olmadığım parçayı hayatta giymem ve tarzım çok sade ama özel. Günlük hayatta renkli giyinmektense, daha çok gri ve siyah kombinleri, denim ve deri severim. Bir de vintage aksesuara bayılıyorum. Topuklu ayakkabı çok seviyorum ama tabi ki günlük hayatta düz bot veya sneakers tercih ederim.

4- Türkiye’ de kimlerin stilini beğeniyorsun?

Ece Sükan ve Ceylan Atınç.

5-Alışverişe çıktığında en çok nelere yatırım yaparsın?

Her kadın gibi, ayakkabı. Bir de deri ceket vazgeçilmezlerim.

Son indirimleri kaçırmayın

 AYSUN KABA’YA SOR

Soru: Takım elbiseyi çok seviyorum. Genelde hep ceket, pantolon veya ceket, etek giyiniyorum. Biraz klasiğim... Takım elbiseyi nasıl giyersem daha modern ve daha genç görünebilirim?

Neslihan KORUYUCU

Haberin Devamı

Cevap: Neslihan hanım klasik giyim güzeldir ama güncellemezseniz demode olursunuz. Demode olmak en kötüsüdür. Takımlarınızla aksesuar kullanın. Bu broş olabilir, kolye veya büyük bir küpe de, uzun bir kaç kez dolanan inci kolyeleri kullanın ucuna bir düğüm atın modern bir görüntü verirsiniz. Takımların içine tişört de giyebilirsiniz ama akışkan tişört V yakalı, sıfır yakalı olabilir, boynunuza küçük fularlar özellikle iddialı renklerden de tercih edebilirsiniz. Ceketlerinizin üstüne kemer kullanabilirsiniz( tabi beliniz inceyse). Kısacası güne uyarlayarak giyinin ve kendinizi hep güncelleyin ..

Yazarın Tüm Yazıları