Cecelistlerin  isyanı

Genç, yakışıklı, şöhret sahibi bir adam olan Mustafa Ceceli’nin boşanmasının ardından sevgilisi ile çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkınca başta Cecelistler olmak üzere herkes şok oldu ve hayranları tarafından topa tutuldu.

Haberin Devamı

Yaşadıkları hayal kırıklığını sosyal medyada paylaşan Cecelistlerin sözlerini okuyunca üzülmemek elde değil.

Bir sanatçının hayranları o kişinin özgürlüğüne ve hayatıyla ilgili kararlarına müdahale etmesi yanlıştır ama ben bu olayda hayran tarafındayım. Neden mi?

Ceceli, söz yazarlığı ve şarkıcılığının yanı sıra manevi söylemleri ile de ön plana çıkmış bir sanatçıdır. Manevi yönü olan bir insan da tabii ki boşanabilir, hatta evliyken başka birine âşık olabilir elbette ama bunları yaparken dürüst davranır.

“Tarzlarımızı beğenmiyorduk.” gibi karşı tarafı da boşanma isteğinin içine alan, “Neyim varsa eşimindir.” diyerek maddi anlamda ne kadar cömert bir adam olduğunu ilân edip, iki gün sonra herkesi alt üst edecek bir tarzda ilişkinin içinde olmak dürüst davranış değildir.

Haberin Devamı

Fotoğraflar ortaya çıktıktan sonra evleneceğini ilân etmek de yerle yeksan olan imajı onarmaz.

Ceceli’nin sevgilisiyle olan fotoğrafları medyaya kimin sızdırdığı ortaya çıkar mı bilmiyorum ama bunu kim yaptıysa Ceceli’nin boşandığı eşini çok seviyor olmalı.

Mustafa Ceceli’nin sosyal medya hesabından, tepkilere karşılık olarak yaptığı ayetli paylaşım ateşe benzin dökmek misali oldu biraz. Bunun yerine sade bir özür dilemesi çok daha anlamlı ve yerinde olurdu.  

Hatırlarsanız bundan 8-9 ay önce, “Allah De Ötesini Bırak” kitabının yazarı Uğur Koşar’ın bir fotoğraf karesi ortaya çıkmıştı. Koşar, manevi öneriler sunduğu kitaplarıyla Türkiye’nin en çok kazanan yazarı olmuş bir adamdı. Evliydi ve eşi de muhafazakâr bir kadındı.

Onun da bir sürü takipçisi ve hayranı vardı. Okurları bir sabah çok sevdikleri yazarlarının sevgilisiyle plajda çekilmiş fotoğraflarını gördüler. Ardından eşinin suçlamalarını okudular.

Onlar da en az Cecelistler kadar hayal kırıklığı yaşadılar.

Ne diyorum biliyor musunuz kızlar? Gelin,  bir karar alalım; Hayranı olduğumuz kişilere fazla anlam yüklemeyelim, her “Allah” diyeni kutsallaştırmayalım, Böylece hem onlara hem kendimize büyük bir iyilik yapmış oluruz.

Yazarın Tüm Yazıları