Yetiş Ayşe

Sevgili dostlar geçen hafta Yetiş Ayşe için gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederiz.

Haberin Devamı

Bir öğrencimize burs sağlayan Canay Hanım’a,

kıyafet yardımı yapan Serap Hanım’a,

iki anneyi sevindiren ve her zaman yardıma koşan Gökçe Hanım’a,

yurt dışından yardım etmek için çırpınan Gülnaz Hanım’a,

iki anneyi sevindiren ve isminin gizli kalmasını isteyen Yetiş Ayşe gönüllüsüne,

üç aileye ulaşan ve bizlere her zaman destek olan Korhan Bey’e sonsuz teşekkürler.

İyi ki varsınız…

Sizler sayesinde geçen hafta birçok ailenin yüzü güldü, aldığınız dualar çok emin olun dostlar. Sağ olun var olun…

Bu haftaki talepler için de gereken hassasiyeti göstereceğinizden hiç şüphem yok.

Tüm talepler için adresimiz aaral@hurriyet.com.tr

Annemi hastaneden çıkartamadık

Haftalarca talebimi yayınladınız ama maalesef yardım gelmedi. Çok zahmet verdim biliyorum fakat annemi hastaneden çıkaramadık hem ücreti denkleştiremedik hem de bize bir komplikasyon olduğunu söylediler. Yara biraz kapanınca bu hafta başka küçük bir operasyon geçirecek. Bu sürede eve de uzak olduğumuz için hastanede kaldık. Sizden ricam son kez talebimi yayınlamanızı rica ediyorum. Bu zor durumumuzda bize yardımcı olacak bir h inşallah.

Haberin Devamı

Ek iş ricası
Merhaba Ayşe Hanım, 30 yaşında reklamcıyım. Öğrenci kardeşi ile yaşayan bir kadınım. 2015-2016 yılları arasında 5 ay işsiz kaldım ve epeyce borca battım, şu an aralıksız borç ödüyorum ve hayatla başa çıkamıyorum. 30 yaşında ayakları üzerinde durmaya çalışan bir kadın olarak ek iş ararken epey ahlaksızca teklif aldım ne yazık ki ve bu benim insanlara karşı güvenimi fazlasıyla sarstı. Sizden ricam, çocuğuna İngilizce dersi aldırmak ya da kendisi İnginlice öğrenmek isteyen olursa bana yönlendirebilir misiniz? Aynı zamanda iyi bir aşçıyım, hafta sonu evlere yemek de yapabilirim ek is olarak. Yazımı yayınlamanızı rica ediyorum çünkü işe çok ihtiyacım var ve borçlarımı, kiramı ödedikten sonra bana kalan rakam sadece aylık 80 TL ve artık çok zorlanıyorum ayakta kalmaya ihtiyacım var. Teşekkürler.

Lütfen yurt ücretim için yardım edin
Çorum Hitit Üniversitesinde Maliye 2. sınıf öğrencisiyim. 3 kardeşiz hepimiz okuyoruz. Babam pazarcılık yapıyor ancak evi geçindirebiliyor. Aileme de yük olmak istemiyorum. Maddi olarak zorlanıyorum bu yüzden yurt ücretim için sizden yardım istiyorum. Bu ayki bedeli arkadaşımdan tamamlayarak ödedim ama gerçekten çok sıkıntıdayım. Yurt ücretim 200 lira eğer yardım ederseniz çok sevinirim her ay dekont gönderebilirim yatıracak kişiye yurt ücretimi ödediğime dair. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Haberin Devamı

Kıyafet istiyorum
Ayşe Hanım ben 2 aydır yardımınızı bekliyorum. Okuyorum ve kıyafet ihtiyacımı hiç karşılayamıyorum bana yardımcı olun lütfen.

Burs istiyorum, Rumuz: sevgi ve barış

Üniversite öğrencisiyim, kısa süre önce babamı kaybettik ve bütün kardeşler eğitim görmekteyiz. Kyk'dan aldığım geri ödemeli burs maalesef takdir edersiniz ki yetmemekte. Okuyan diğer aile üyelerine de yardımcı olmaya çalışmaktayım ve bu beni çok sıkıntıya sokuyor. Ricam burs olacak, umarım en kısa sürede ulaşır talebim.

Çok teşekkürler iyi ki varsınız. 

Ulaşım giderlerim için yardım

Ben ziraat fakültesi 2.sınıf biyosistem mühendisliği bölümü okuyorum Aydın’da. Ailem İstanbul'da yaşıyor babam serbest meslekle uğraşıyor. Benden  başka 2 kardeşim daha var ve biri okuyor onun da kursları olunca babam çok zorlanıyor. Derslerim çok zor ve yardımcı kitap almak zorunda kalıyorum yetiştiremiyorum yol ücretleri pahalı o yüzden sizlerden yardım bekliyorum.

Haberin Devamı

Yemek pişirmek için tüp bile alamıyoruz

Bir konuda utana sıkıla yazıyorum. Aylardır babamın sağlık sorunundan dolayı gelirimiz yok. İki küçük kardeşim var. Yemek pişirmek için tüp bile alamıyoruz. Takı yapıp satıyorum pazarda ama yapmak için de malzeme almam gerekiyor, alamıyorum. Bu konuda ve ailem için yardım istiyorum. Küçük de olsa bizim için çok önemli. Teşekkür ediyorum.

Okumak için desteğinize ihtiyacım var

Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliği birinci sınıf öğrencisiyim. Dört kardeşiz, anne-babam ayrı onlardan destek görmüyorum, bize anneannem-dedem bakıyor. Ben şuan şehir dışında okuduğum için bir öğrenci yurdunda kalıyorum. Dedem bize maddi destek oluyor ama maalesef bu yeterli gelmiyor. Bana özellikle eğitimime destek ve kişisel ihtiyaçlarımı karşılamama yardımcı olması için destek bursu verebilecek birileri olursa gerçekten çok sevinirim.

Haberin Devamı

Kıyafet ve gıda yardımı
2 çocuğum var. Sizden ricam çocuklarım için kıyafet ve erzak yardımı istiyorum.

Çalışma imkânım olsaydı kaç seferdir sesimi duyurmaya çalışmazdım
Ben 12 kişilik bir ailenin çocuğuyum. Babam çiftçi, başkalarının hayvanlarına bakarak bizi geçindirmeye çalışıyor. Uluslararası İlişkiler 2.sınıf öğrencisiyim. Okumak için 12 kişilik bir ailenin çocuğu olmak çok zor. Yurtta kalıyorum ama kitaplarımı ailemin alacak gücü bile yok. Ben bağırsak hastasıyım hiçbir sağlık güvencem de yok. Tüm ilaçlarımı kendi imkânımla alıyorum. Çalışma imkânım olsaydı kaç seferdir sesimi duyurmaya çalışmazdım. Okul birincisi oldum. Ama ders kitaplarını bile alamıyorum. Ben sadece biraz desteğinizi bekliyorum.

Haberin Devamı

Çocuklarıma bez ve gıda
Benim 2 tane çocuğum var, 2 yaşında kızım 4 yaşında oğlum var. Onlara kıyafet alamıyorum. 2 yaşında kızımın bezi yok, gıdamız yok. Benim bel fıtığım patladı 2 tane, sağ ayağımda çekilmez sancılarım var yürüyemiyorum, yataktan kalkamıyorum. Maddi imkânım yok tedavi olamadım. Zor durumdayız bize de yardımcı olsanız Allah razı olsun sizden.

Gelinliğimi vermek istiyorum

36 beden straplez model bir gelinliğimi vermek istiyorum. Düğün mevsimi yaklaşıyor, alamayacak olan birine mutluluk olmak isterim.

4 yaşındaki oğlum için kıyafet

Evli bir çocuk annesiyim, eşim sabıkalı olduğu için düzgün bir iş bulamıyor. Sizden ricam 4 yaşındaki oğlum ve kendim için kıyafet ve gıda yardımı istiyorum.

NURİ ÖZALTIN İLOKULU KALKANLI KÖYÜ YAYLADERE/BİNGÖL

Bingöl Yayladere Kalkanlı Köyüne bağlı bir okulda öğretmenim. Okulda 3 öğretmeniz 27 öğrencimiz var. 9 anasınıfı,18 ilkokul öğrencimiz var.  Kırtasiye ve hikâye kitabı ihtiyacımız var.

 İHTİYAÇLARIMIZ

*İlk Okuma-Yazma Setleri

*İlkokul seviyesinde okuma kitapları

*Anasınıfımız için masal ve boyama kitapları

((Not:Gönderim yaparken Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yasaklanan yayınların gönderilmemesini rica ediyoruz.Yasaklı yayınlar internetten bir arama motorunda arama yaptırarak öğrenilebilir.)

*Kırtasiye Malzemeleri

*Anasınıfımız için eğitici oyuncaklar

*Eğitsel Oyunlar

*Harita Takımları

*İlkokulda Gerekli Olan Eğitim-Öğretim Afişleri

Anasınıfı Hikaye Kitapları

Anasınıfı Eğitici Oyuncakları

Okul Açık Adresi :Nuri Özaltın İlkokulu Kalkanlı Köyü Yayladere/Bingöl

HER ÇOCUK YILDIZDIR. BALA/ANKARA 

Ben Ankara Bala’nın bir köyünde öğretmenlik yapmaktayım. Okulumuz bir köy okuludur.170 öğrencimiz var. Bu öğrencilerin çoğu taşımalı olarak çevre köylerden gelmektedir. Buradaki öğrencilerimi sevindirmek için size ulaşmak istedim. Çocuklarıma 23 Nisan hediyesi olarak kırtasiye malzemeleri top oyuncak vb ürünler gönderebilirseniz çok mutlu olurum. Aynı zamanda okulumuza kütüphane oluşturma çabası içerisindeyim. Gönderebileceğiniz kitaplar da olursa çok memnun olurum. İlginizden dolayı teşekkür ederim. Çok hayırlı bir iş yapıyorsunuz,emeğinize sağlık. İyi geceler diliyorum.

İHTİYAÇLARIMIZ 

*İlk okuma-yazma setleri

*İlkokul ve ortaokul seviyesinde okuma -hikaye ,roman kitapları 

*Teog hazırlık kaynakları 

((Not:Gönderim yaparken Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yasaklanan yayınların gönderilmemesini rica ediyoruz.Yasaklı yayınlar internetten bir arama motorunda arama yaptırarak öğrenilebilir.)

*Ortaokul sınıflarımız için Fen Bilgisi ve Matematik setleri

*Harita Takımları,yerküre

*Kırtasiye malzemeleri

*Okul çantaları

*Beden Eğitimi derslerimiz için spor malzemeleri(Voleybol,basketbol,futbol topları vs)

*Eğitsel Oyunlar(Satranç,puzzle vb)

*Eğitici oyuncaklar

*Kasalı bilgisayar

İletişim Numarası :0312 886 72 92

Açık Adres :Büyük Camili Mahallesi/Köyü Büyük Camili Sokak No :210 Bala/Ankara

Yazarın Tüm Yazıları