Yetiş Ayşe

Sevgili dostlar her hafta bizim yanımızda olduğunuz ve Yetiş Ayşe’den desteklerinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ederiz.

Haberin Devamı

Bu hafta burs isteyen öğrencilerimize dikkatinizi çekmek istiyorum. Henüz yardım gelmediği için taleplerini tekrar yayınladıklarımız var. Sizden ricam lütfen bütçeniz doğrultusunda bu öğrencilerimize yardımcı olun. “Benim göndereceğim 50-100 liradan ne olur” demeyin, inanın öyle çok ihtiyaçları var ki o paralara…

Bu hafta da bizlerden yardım bekleyenlere duyarsız kalmayacağınızdan eminim dostlar. Tüm talepleri aaral@hurriyet.com.tr adresimize bekliyoruz…

BURS İSTEYENLER

Burs istiyorum- üniversiteli
Üniversite 1.sınıf öğrencisiyim. Annem ve babam 5 sene önce boşandılar annemle beraber kalıyorum. Ailemden aldığım parayı ailemin yüzüme vurmasından şikâyetçiyim. Babam evlendi ve onun da çok giderleri var birden fazla aileye bakıyor ve ona artık yük olmak istemiyorum. Bu bursa çok ihtiyacım var eğer geri ödemesi olursa öğrencilik hayatımdan sonra fazlasıyla ödeyebilirim. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Haberin Devamı

Servis ücretim için yardım

Ben lise 3 öğrencisiyim. Okula servisle gidip geliyorum ve servis ücretim 300 lira oldu. Evimiz kira. Babam inşaat işçisi, 58 yaşında olduğundan çalışırken zorlanıyor. Sizden okulum için yardım bekliyorum.

Burs istiyorum- Türk Dili ve Edebiyatı
Niğde’de yaşıyoruz. Beş kardeşiz. Hepimiz okuyoruz. Babamın belli bir işi yok. Bulursa gündeliğe gidiyor ama genellikle bulamıyor. Ben bu yıl üniversiteye başladım. Maddi yönden çok zorlanıyoruz. Kitaplarımı alamıyorum.

Burs istiyorum-Tarla Bitkileri
Adnan Menderes Üniversitesi ziraat fakültesi tarla bitkileri bölümü 3. Sınıf  öğrencisiyim. Annem ve babam işten çıkarıldı, 3 kardeşiz ve üçümüz de eğitim görüyoruz. Ailem para yetiştirmekte  zorlanıyor. Kış olduğundan çiftçilik de  yapamadığımız için zor durumdayım. Sizlerden burs konusunda yardım bekliyorum.

Burs istiyorum-Gıda Mühendisi
Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliği birinci sınıf öğrencisiyim. Geçen yıl hazırlık okudum. Dört kardeşiz, anne-babam ayrı onlardan destek görmüyorum, biz normalde büyükannemle yaşıyoruz. Şu an şehir dışında okuduğum için özel bir öğrenci yurdunda kalıyorum. Dedem bize maddi destek oluyor ancak bu yeterli gelmiyor. Bu nedenle bana eğitimim için destek bursu verebilecek birileri olursa çok sevinirim.

Haberin Devamı

Burs istiyorum-Ziraat Fakültesi
Ben 2. ci sınıf Aydın Adanan Menderes Ziraat Fakültesi öğrencisiyim. 3 kız kardeşsiz babam serbest meslekle uğraşıyor kış ayında olduğumuzdan dolayı 4 aydır çalışmıyor. Bu yüzden çok zorlanıyor hem beni hem kız kardeşimi okutmak için elinden gelini yapıyor ama şartlar izin vermiyor. Ben de başka bir şehirde okuyorum bana para gönderiyor yurt masrafım yol param ve yemek parası derken yetiştiremiyorum ben de oralar da çok zorlanıyorum. Aydın'da ulaşımda çok pahalı yurt yemekleri falan çok kötü bu dönem birde bazı derslerde malzeme ve kitap almam gerekiyor babam çalışmadığı için ondan da istemekten çekiniyorum bu yüzden de sizlerden yardım bekliyorum.

Haberin Devamı

Burs istiyorum-Genetik
Üniversite öğrenciyim ve aynı zamanda da Tip1 şeker hastasıyım. Ailemin gönderdiği parayı yetiştiremiyorum ve çalışmayı da düşündüm ama hastalığımdan dolayı iş bulmak biraz zor oluyor. Aslında yaşam benim için biraz zor geçiyor. Ve burs istiyorum.

Kardeşim için yazıyorum

Şu an ailemin bir geliri yok, kardeşim okula giderken mahcup oluyor servisle gönderemiyoruz otobüsle gidiyor okula, indikten sonra uzun bir mesafe de yürüyor. Yemekhaneye ödeme yapacak gücümüz olmadığı için ekmek arası yapıp veriyoruz hatta bazen veremiyoruz. Liseye gittiği için utanıyor. Kardeşim için yardım istiyorum.

Yurt ücretime destek istiyorum-Uluslararası İlişkiler

Haberin Devamı

Çankırı Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü 2.sınıfım. Biz 10 kardeşiz. 7 kardeşim ilkokul öğrencisi. Babam bir çiftçi maaşıyla bize bakamıyor. Ben bağırsak hastasıyım çalışamıyorum. Bir ablam da engelli çalışamıyor. Sizlere kaç kezdir yazma mecburiyetinde bulunuyorum. Her defasında yazarken bile bir mahcubiyetle yazıyorum. Desteğinize çok ihtiyacım var. Her ay yurt ücretim için burs desteğinizi istiyorum

DİĞER YARDIM TALEPLERİ

Lütfen bize yardım edin

Merhaba Ayşe abla  bize de yardım edin ne olur, biz 4 kişilik bir aileyiz maddi manevi sıkıntılarımız var internette yardım ararken bu sayfayı gördüm. Eşim tek çalıştığı için hiç bir ihtiyacımızı gideremiyoruz. Çocuklarımın ihtiyaçlarını gideremiyoruz. 2 oğlum var biri 5 biri daha 9 aylık, ellerin kapısına gidip para ister oldum zoruma gidiyor fakat inanın elimden bir şey gelmiyor. Bizim yardım edecek kimsemiz yok Allah rızası için bizim de sesimizi duyurun ablam. Geçinemiyoruz, bu sıkıntılar aile huzurumu da bozuyor. Giyecek yiyecek hiçbir şey alamıyorum inanın utana sıkıla yazıyorum ama başka çarem yok. Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah öncelikle Ayşe abladan desteği olan herkesten Allah razı olsun. 

Haberin Devamı

Kızlarım için kıyafet
Ben Kayseri’de yaşıyorum, evli 2 çocuk annesiyim. Kızlarım (8 ve 9 yaş) ve kendim için kıyafet, ayakkabı ve gıda yardımı istiyorum. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Bebek kıyafeti vermek istiyorum
Elimde 12 aya kadar olabilecek erkek bebek kıyafetleri var. Mümkünse İstanbul içi ihtiyaç sahibi birine yardım etmek isterim.

Gıda yardımı istiyorum
Evli 2 çocuk annesiyim, sizden gıda yardımı istiyorum yardım edin Allah rızası için.

Çok çaresiz durumdayım

20 yaşındayım, çalışıp aileme bakıyordum ama bir süredir annemin rahatsızlığından dolayı çalışamıyorum, belinden ameliyat olacak yol paramız bile yok hastaneye gitmek için. İlaçlarını nasıl alacağım nasıl gideceğiz bilmiyorum. Bir yardım eden olursa ömür boyu dua ederim. Allah razı olsun yardımlara vesile olduğunuz için.

Kıyafet istiyorum

Merhaba Ayşe Hanım ben 18 yaşındayım. S beden kıyafete ihtiyacım var. Yardımcı olursanız memnun olurum.

Gıda ve kıyafet yardımı
35 yaşındayım, evliyim ve 10-8 yaşlarında 2 kız çocuğu annesiyim. Bundan 3 sene önce annemi kanserden kaybettik, doktorlar ben ve kız kardeşlerimden test istedi biz de yaptırdık testi. Kardeşlerimin testleri negatif çıktı benim ise Pozitif. Rahim kanseri olduğumu söylediler, yaklaşık 3 senedir kanser tedavisi görmekteyim. Kirada kalıyoruz, eşim de inşaatlarda çalışıyor ve çok zor durumdayız, stresiz bir günümüz geçmiyor. Çaresiz durumdayız, hayırsever kişilerden  gıda ve kıyafet yardımı istiyoruz lütfen bize el uzatın.

Gelinliğimi vermek istiyorum

Bir de elimde 36 beden straplez model bir gelinlik var. Düğün mevsimi yaklaşıyor, alamayacak olan birine mutluluk olmak isterim.

Kızım için kıyafet ve tost makinesi

Ablacım hayırsever okurlarınızdan kızım için kıyafet istiyorum. Bir de eğer evinde fazla olan varsa tost makinesi istiyorum ablam. Geçen gün kızım komşuda yedi aynısından istedi, gücüm yok almaya. Yardım eden olursa çok sevinirim.

OKULLARA YARDIM TALEPLERİ

GEDİK İLKOKULU-ORTAOKULU GEDİK KÖYÜ SİVEREK/ŞANLIURFA
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Gedik köyünde Türkçe öğretmeniyim. Okulumuzda hiç projeksiyon cihazı yok, akıllı tahta zaten yok. Çocuklarımıza bazen sunum yapacak olursak kendi bilgisayarlarımızı götürüyoruz o küçük ekrandan izliyorlar. Fotokopi makinemiz de sürekli bozuluyor. Hem bu yazdığım teknolojik cihazlar konusunda hem de öğrencilerimizin kitap,kırtasiye konusundaki ihtiyaçları için okulumuza destek bulmamıza vesile olursanız çok memnun olacağız ve sevineceğiz.Teşekkür ederim.
İHTİYAÇLARIMIZ
*İlk okuma yazma setleri
*İlkokul ve ortaokul düzeyinde okuma kitapları,hikayeler
*Teog Hazırlık Kaynakları
 (Not:Gönderim yaparken Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yasaklanan yayınların gönderilmemesini rica ediyoruz.Yasaklı yayınlar internetten bir arama motorunda arama yaptırarak öğrenilebilir.)
*Kırtasiye malzemeleri
*A4 Fotokopi Kağıdı
*Harita Takımları,yerküre
*Fen Bilgisi Seti
*Matematik Seti
*Eğitici oyuncaklar
*Eğitsel oyunlar
*Boyama kitapları,boya kalemleri,renkli masal kitapları
*Zeka oyunları
*Satranç Takımı
*Mikroskop
*Projeksiyon
*Bilgisayar
*Çok Fonksiyonlu Lazer Yazıcı
*Fotokopi Makinesi
Okul Sabit Telefon Numarası :0544 213 98 89
Okul Açık Adresi :Gedik İlkokulu-Ortaokulu Karacadağ Bucağı  Gedik Mahallesi/Köyü  No :93 Siverek/Şanlıurfa
Okul Web Adresi
*Gedik İlkokulu :http://siverekgedik.meb.k12.tr/
*Gedik Ortaokulu :http://siverekgedikortaokulu.meb.k12.tr/

KEMERLİ İLKOKULU-ORTAOKULU KEMERLİ KÖYÜ HORASAN/ERZURUM

Okulum bir köy okuludur. Kendi şartları ile küçük bir kitaplık oluşturulmuş fakat öğrencilerimize yetecek sayıda okuma kitabımız yok. Sizden ricam ilkokul - ortaokul seviyesine uygun masal, hikaye,roman,şiir,100 Temel eser  türünden kitaplar konusunda bize destek bulmanızda vesile olmanız.Kitaplığımızın ansiklopediden ziyade "okuma kitapları" na ihtiyacı bulunmaktadır. Çok teşekkür ederim .

İHTİYAÇLARIMIZ :

*İlk okuma-yazma setleri

*İlkokul ve Ortaokul seviyesinde okuma kitapları(Masal,hikaye,roman,şiir),100 temel eser

*Teog Kaynakları

(Not:Gönderim yaparken Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yasaklanan yayınların gönderilmemesini rica ediyoruz.Yasaklı yayınlar internetten bir arama motorunda arama yaptırarak öğrenilebilir.)

*Kırtasiye Malzemeleri

*A4 Kağıdı

*Eğitici oyuncaklar,eğitsel oyunlar

*Harita takımları

*Matematik Seti

*Fen Bilgisi Seti

Okul İletişim Numarası :0442 823 80 25-0532 156 12 07

Okul Açık Adresi :Kemerli İlkokulu - Ortaokulu Kemerli Köyü Horasan/Erzurum

Okul Web Adresi :

*Kemerli İlkokulu :http://kemerliilkokulu.meb.k12.tr

*Kemerli Ortaokulu :http://kemerliortaokulu.meb.k12.tr

ANKARA ' DAKİ KÖY OKULUMUZ İÇİN IŞIK OLUN HAYMANA/ANKARA

Okulumuzun 140 öğrencisi var. Okulumuzun bir kütüphanesi var ancak daha çok eski ansiklopediler ile bazı kitaplar mevcut. Maddi olarak bu ihtiyacı karşılayamıyoruz. Sizlerden ricamız bize yardım etmeniz. Genelde Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu'da dezavantajlı okullar olduğu düşünülse de ülkemizin başkentinin bir köyünde de bu durum yaşanmaktadır. Köyümüz şehir merkezine çok uzak olduğu için çocukların kırtasiye malzemesi ihtiyacı da veliler tarafından karşılanamamaktadır. Bu çağrımıza cevapsız kalmayacağınıza inanıyor, bizlere yardımcı olacağınızı umut ediyoruz. Sizlerden ricam bana okulumuzun kütüphanesindeki kitapları yenilemede yardımcı olmanız. Maddi açıdan elimizden fazla bir şey gelmiyor. 7-14 yaş arası her türden kitaba ihtiyacımız var. Şimdiden teşekkürler kolay gelsin..Sevgiyle kalın..

İHTİYAÇLARIMIZ

*İlk okuma-yazma setleri-CDler

*İlkokul -ortaokul seviyesinde okuma-hikaye kitapları

*6 sınıf Sosyal Bilgiler okul ders kitabı(elinde fazla olan okullar varsa) 

*Ortaokul Test Kitapları(Teog kaynakları)

(Not:Gönderim yaparken Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yasaklanan yayınların gönderilmemesini rica ediyoruz.Yasaklı yayınlar internetten bir arama motorunda arama yaptırarak öğrenilebilir.)

*Kırtasiye Malzemeleri

*A4 fotokopi kağıdı

*Anasınıfımız için eğitici oyuncaklar ve eğitsel oyunlar,boyama kalemleri,boyama kitapları,masal kitapları

*Gönder Bayrağı 

*Harita Takımları

*Yerküre Dünya

*Beden Eğitimi dersiyle ilgili her türlü materyaller(Futbol,voleybol topları vs)

*Toner

İletişim Numarası :: 0312 675 10 66

Açık Adres:Alahacılı Köyü Haymana/Ankara

YARDIM ET GELECEĞİNİ YÖN-ET GÜROYMAK/BİTLİS
Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.Okulda bazı eksiklikler gözüme takıldığı için sizlere yazma gereksinimi hissetim.Yaptığınız ve yapacağınız yardımlar için çok teşekkür ederim.Bu projelerin devam etmesi dileğiyle...
İHTİYAÇLARIMIZ:
*İlk okuma-yazma setleri
*İlkokul ve ortaokul seviyesinde okuma kitapları,hikaye kitapları
*Teog Hazırlık Kaynakları
 (Not:Gönderim yaparken Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yasaklanan yayınların gönderilmemesini rica ediyoruz.Yasaklı yayınlar internetten bir arama motorunda arama yaptırarak öğrenilebilir.)
*Kırtasiye Malzemeleri
*A4 Fotokopi Kağıdı
*Etkinlik derslerinde oynatabileceğim zeka oyunları
*Eğitici oyuncaklar
*Eğitsel Oyunlar
*Harita Takımları
*Fen Bilgisi Seti
*Matematik Seti
*Eğitim materyalleri
*Beden Eğitimi derslerimiz için spor malzemeleri
*Projeksiyon
İletişim Numarası :0434 511 20 19
Açık Adres :Muş Caddesi Bağlar Mahallesi 13800 Güroymak/Bitlis

 

Yazarın Tüm Yazıları