YetiÅŸ AyÅŸe!

Sevgili dostlar lütfen tüm taleplerinizi Yetiş Ayşe konu başlığı ile  aaral@hurriyet.com.tr adresine gönderiniz. Yardım eden herkese sonsuz teşekkürler…

Haberin Devamı

BURS Ä°STEYENLER

 

Burs isteyen öğrenciler aaral@hurriyet.com.tr adresine taleplerinizi gönderirken ne kadar süreliğine burs istediğinizi ve sizden istenilen bilgileri mutlaka iletin.

Â

BİRAZ DA OLSA GEÇİNMEME YARDIMCI OLMANIZI İSTİYORUM

 

Merhaba Ayşe abla, ben bu sene Uludağ Üniversitesi Tekstil Mühendisliği 1. Sınıfa başlayacağım. Geçen sene hazırlık okudum. Daha önce sizlerden bir arkadaşım sayesinde haberdar olmuştum ve geçen sene de yazmıştım. Birçok insana yardım ettiğinizi de duydum. Ben de sizden yardım istiyorum. Biraz da olsa geçinmeme yardımcı olmanızı istiyorum. Devlet yurdu ve bursu çıkmadı bu yüzden evde kalıyorum. Tahmin edersiniz ki evde masraflarımız daha çok oluyor. Okuyan bir kardeşim var, babama fazla yük olmamak için bu yaz çalıştım ama çok bir faydası olmadı. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.

 

Haberin Devamı

BURS Ä°STÄ°YORUM

 

Hemşirelik 2.sınıf öğrencisiyim. Erzincan kız öğrenci yurdunda kalıyorum. Ailemden maddi destek alamıyorum. Benden küçük 3 kardeşim daha var. Sizden burs yardımı bekliyorum.

 

EĞİTİMİN İÇİN SİZLERDEN YARDIM BEKLİYORUM

 

Fen Edebiyat Fakültesi Tarih bölümü ikinci öğretim1.sınıf öğrencisiyim. Yurtta kalıyorum. Ailemden maddi destek alamıyorum. Kardeşim de üniversiteye hazırlanıyor. Bölümümde yükselmek istiyorum bunun için İngilizce şart ama benim İngilizce kursuna gidecek durumun yok. Eğitimin için sizlerden yardım bekliyorum.

 

ZORLAŞAN HAYAT ŞARTLARINDA OKUMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYORUM

 

Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü 2. sınıf öğrencisiyim. 2 çocuğuna da üniversite okutmaya çalışan emekli bir ailenin çocuğuyum. Her geçen gün zorlaşan hayat şartlarında okumakta zorlanır hale geliyoruz. Eğer ki sizlerin de biraz katkısı olsun isterseniz desteğinizle çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

 

Haberin Devamı

YURT ÃœCRETÄ°ME DESTEK BEKLÄ°YORUM

 

Ekonometri 4.sınıf öğrencisiyim. Maddi durumum olmadığı için sizden burs istiyorum. Babam çalışmıyor annem ev hanımı, 5 kız kardeşiz dördümüz okuyoruz. Durumum sıkıntılı olduğu için size yazıyorum. Devlet bursu alıyorum ama yetmiyor kardeşlerime yolluyorum ve yurt ücretimi ödüyorum. Sizden de yardımlarınızı bekliyorum.

YOL VE YEMEK PARASI İSTİYORUM 

 

Babam serbest meslekle uğraştığı için kış aylarında iş olmuyor. Benden başka 2 kardeşim daha var ve biri okuyor. Bende gönderdiği para ile hem yol paramı yurt paramı ve karşılamıyor maalesef. Yurt yemekleri hem çok kötü hem de çok pahalı, yemek fişleri yetmiyor ve onun üstüne para veriyorum. Babamın bir ay için gönderdiği parayı yetiştiremiyorum. Bu yüzden de sizden burs talep ediyorum.

 

Haberin Devamı

EĞİTİMİM İÇİN DESTEK İSTİYORUM

 

Bilgi ve belge yönetimi bölümü 2.sınıf öğrencisiyim. Manisa Soma’da meydana gelen vahim faciada babam da çalışmaktaydı. Kendisi kurtuldu çok şükür ama şirket  beş ay sonra işçileri işten çıkarmıştı. Babam bir senedir işsiz, abim de işsiz. Bir de lisede okuyan kardeşim var. Ben geçen yılımı zor şartlarda bitirdim. Bu yıl da aynı şartlarda hem okuyup hem part time çalışmaktayım, sizden ricam bana yardımcı olmanız şimdiden teşekkür ederim.

 

SADECE YOL MASRAFLARIM KARÅžILANABÄ°LÄ°R MÄ°?

 

Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü 2. Sınıf öğrencisiyim. Derslerim çok ağır olduğu için herhangi bir işe giremiyorum. Okulum bitene kadar sadece yol masrafımın karşılaşmasını rica ediyorum. Günde 4 kez araç kullanıyorum. 200 TL beni ve ailemi fazlasıyla rahatlatırken beni de çok mutlu edecektir. 

 

Haberin Devamı

BABAMA YÃœK OLMAK Ä°STEMÄ°YORUM

 

Uludağ Üniversitesi Deniz ve Liman İşletmeciliği Bölümü 1. Sınıf öğrencisiyim. Bursa ihtiyacım var çünkü ailemle birlikte kalmama rağmen geçimimiz zor oluyor, ailemin zor zamanlarında bende onlara, özellikle babama yük olmak istemiyorum. Bu yüzden 2 yıllık eğitim sürecinde sizlerin yardımseverliğine ihtiyacım var.

 

ACÄ°L BURSA Ä°HTÄ°YACIM VAR

 

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde 2.sınıf öğrencisiyim. Ekonomik şartlardan dolayı eğitimimi sürdüremiyorum. Acil bursa ihtiyacım var.

 

OKULUM İÇİN YOL PARASI DESTEĞİ İSTİYORUM

 

Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarım ekonomisi bölümünde 2. sınıf öğrencisiyim. Normal hayatımı Antalya geçirmekteyim. Bu nedenle devletin hak tanıdığı kyk yurdunda kalmaktayım. Yurt paramı kendim ödüyorum. 3 kardeşiz ve ailede çalışan tek bir birey var. Bunun yanı sıra yazları turizm gibi iş imkânlarında part time olarak çalışıyorum. Fakülte ve yurt arası otobüslerin fiyatı çok yüksek. Okul için kitaplar alıyorum ve  devletin bana vermiş olduğu kredi ile okulumu devam ettirmeye çalışıyorum. Ek burs bulabilmek için buraya başvurmak istedim.

 

Haberin Devamı

CEBİMDE HARÇLIĞIM BİLE YOK

 

Bu sene üniversiteyi kazandım. Babam inşaatta çalışıyor ve kitaplarımın çoğunu daha alamadım, cebimde harçlığım bile yok abla yardımcı olursan çok sevinirim.

 

SERVÄ°S VE YEMEK PARASI

 

Ayşe abla ben Anadolu lisesine gidiyorum. Ev uzak olduğu için servisle gidip gelmek zorundayım. Ailemin maddi durumu iyi değil. 150 TL servis ücretim var, bu konuda yardım istiyorum.

 

FORMASYON ALMAM İÇİN YARDIM

 

Formasyon almak için yardımınıza ihtiyacım var. Belli bir miktarını tamamladım ama hala eksik tamamlayamıyorum. Çok sıkıntı yaşıyoruz, annem tek başına hepimize yetişmekte zorlanıyor. Zor bir durum bir an önce belgemi alıp aileme destek olmak istiyorum lütfen yardım edin bana. Şubat ayına kadar parayı tamamlamam lazım başvurular ocakta başlayacak formasyon için. Yetim maaşım kesildiği için zorlanıyoruz, annem de babamdan kalan parayla evi zar zor geçindiriyor. Doğudaki olaylardan dolayı iş bulamıyoruz, öğretmen olmak istiyorum ben yardım edin bana abla.

 

 

AÄ°LEMÄ°N BANA YARDIM EDECEK DURUMU YOK

 

Ben üniversitede elektrik-elektronik mühendisliğini okumaktayım. Maddi bakımdan çok zor durumdayım. Ailemin bana yardım edecek durumu yok. En son çare size yazmayı düşündüm. Ev kirasını ve ihtiyaçlarımı artık karşılayamıyorum. Lütfen bana yardımcı olun. Çok ihtiyacım var. 

 

LÃœTFEN BANA YARDIMCI OLUN

 

Üç haftadır yazıyorum ama inanın ki başka isteyebileceğim kimse yok. Ailemin durumu o kadar iyi değil, babam yok annem çalışmıyor. 5 kardeş okuyoruz annemin yükü ağır ve ben ona yük olmak istemiyorum abla. Vizeye bilgisayarsız girdim ve bu yüzden kötü not aldım abla. Bilgisayarım olsaydı belki birkaç gün önceden çalışıp yapardım. Ben ikinci el buldum abla, bunun için biraz biriktirdim ama 400 -500 açığım var lütfen abla finaller başlamadan önce alayım diyorum. Lütfen bana yardımcı olun.

 

DÄ°ÄžER YARDIM TALEPLERÄ°

 

LÃœTFEN SESÄ°MÄ° DUYUN

 

Eşim vefat etti, liseye giden oğlumla yaşam mücadelesi veriyorum. Bize kimse yardım etmiyor. Maddi durumumuz hiç iyi değil. Evimiz kira, faturaları bile ödemede çok zorlanıyorum. Maddi manevi her türlü desteğe çok ihtiyacım var.

 

AKÜLÜ SANDALYE İSTİYORUM

 

Denizli devlet hastanesinde 2 aya yakın süredir yatan bir hasta için yardım istiyorum. Şekerden ayağı kesildi, akülü sandalye istiyorum. Maddi olarak çok zorlandık, iki aydır yardım bekliyoruz.

 

MİNİK KIZIMIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR MÜSÜNÜZ?

 

2 yaşında kızımın yakında doğum günü var. Ben ona hiçbir şey alamıyorum durumumuz yüzünden. Oyuncakları yok yavrumun, kim istemez kızının yüzünü güldürmek? Sizden tek ricam bize bir el uzatmanız. Minik kızımın bir gün de olsa yüzünü güldürür müsünüz?

 

İHTİYAÇ SAHİBİ BEBEK ARIYORUM

 

Merhabalar, ben ihtiyaç sahibi bir bebeğe oğlumun küçülmüş fakat bir kaç kez kullanmış kıyafetlerini göndermek istiyorum.

 

OKULLARA YARDIM TALEPLERÄ°

 

KAŞLICA İLKOKULU-ORTAOKULU  KAŞLICA KÖYÜ TUT / ADIYAMAN

 

Okulumuz Adıyaman‘ın Tut ilçesi Kaşlıca köyünde bulunmaktadır. Okulumuzda 320 öğrenci bulunmaktadır. Ana sınıfı dâhil 16 dersliğimiz var. Okulumuzun donanımlı kütüphanesi yoktur. Kütüphane ve okuma isteklerini oluşturmak istiyoruz. Biz öğretmenler olarak elimizden geldikçe karşılamaya çalışıyoruz. Velilerimizin ekonomik durumları da iyi olmadığı için herhangi bir yardımda, destekte bulunamıyorlar. Özellikle bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz.

 

NOT: Köyümüze sadece  Ptt  Kargo gelmektedir.

 

 İHTİYAÇLARIMIZ

 

*Ä°lk okuma -yazma setleri

 

 *İlkokul ve ortaokul düzeyinde okuma-hikaye kitapları

 

*Teog hazırlık kaynakları,deneme setleri

 

 (Not:Gönderim yaparken Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yasaklanan yayınların gönderilmemesini rica ediyoruz.Yasaklı yayınlar internetten bir arama motorunda arama yaptırarak öğrenilebilir.)

 

 *Kırtasiye malzemeleri

 

*Anasınıfımız için eğitici oyuncaklar,boyama kitapları,resimli masal kitapları

 

*Fen Bilgisi Seti

 

*Matematik Seti

 

*Beden Eğitimi dersimiz için spor malzemeleri(Futbol,basketbol,voleybol topları,tenis topu,tenis raketi vs)

 

*Kütüphanemizi boyamak için boya malzemeleri

 

 *Bilgisayar

 

*Projeksiyon

 

Okul Sabit Telefon Numarası :0416 441 22 71

 

Okul Açık Adresi :Kaşlıca İlkokulu -Ortaokulu Kaşlıca Köyü Tut/ Adıyaman

 

Okul Web Adresi :

 

*Kaşlıca İlkokulu :http://kaslicaio.meb.k12.tr/tema/index.php

 

*Kaşlıca Ortaokulu :http://kaslicaoo.meb.k12.tr/tema/index.php

 

100.YIL İLKOKULU GÖLE/ARDAHAN

 

Okulumuz Ardahan’ın Göle ilçesinde 180 öğrencisi ile 8 şubeden oluşmaktadır. Binamız çok kötü, hiç bir şey yok sosyal faaliyet adına. Çocuklar çok mağdur… Ben kütüphane yapmak istiyorum. Beni  bu konuda destekleyecek veli de yok. İlginiz, duyarlığınız için çok teşekkür ederim.

 

İHTİYAÇLARIMIZ

 

*Ä°lk okuma-yazma setleri

 

*İlkokul düzeyinde okuma  hikaye kitapları

 

 (Not:Gönderim yaparken Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yasaklanan yayınların gönderilmemesini rica ediyoruz.Yasaklı yayınlar internetten bir arama motorunda arama yaptırarak öğrenilebilir.)

 

*Kırtasiye malzemeleri

 

*Okul Çantaları

 

*A4 Fotokopi kağıdı

 

*Anasınıfımız için eğitici oyuncaklar

 

*Anasınıfımız için resimli masal kitapları,boyama kitapları

 

*Zeka Oyunları

 

*Harita Takımları

 

*Beden Eğitimi derslerimiz için spor malzemeleri

 

*Projeksiyon

 

*Bilgisayar

 

Okul Sabit Telefon Numarası : 0478 411 24 05

 

Okul Açık Adresi :100.Yıl İlkokulu Oltu Caddesi Göle/Ardahan

 

Okul Web Adresi :http://goleyuzuncuyililkokulu.meb.k12.tr/tema/index.php

Yazarın Tüm Yazıları