Yetiş Ayşe

Sevgili Yetiş Ayşe dostları. Sizlerin sayesinde yine birçok insan mutlu oldu. Kalpten kalbe giden ve hiçbir çıkar gözetmeyen bu platform sayesinde öğrenciler okullarına devam edebilmek için burslarına kavuştu, anneler çocuklarına gelen yardımlarla mutlu oldu. Sağ olun var olun dostlar...

Haberin Devamı

 

Geçtiğimiz hafta kıyafet ve ayakkabı gönderen Selin Hanım, bir okulumuza kolilerce kırtasiye malzemesi gönderen ve ayrıca birçok öğrencimize burs sağlayan Şeyda Hanım’a, iki öğrencimize yardım eden Nuray Hanım’a, başka bir öğrencimizin elinden tutan Elif Hanım’a, bir öğrencimizin derdine derman olan Seza Bey’e, bir bebeğe yardım eden Pelin Hanım’a ve diğer yardımsever dostlara kucak dolusu sevgilerimi sunuyorum. İyi ki varsınız canlar…

 

Her hafta olduğu gibi Yetiş Ayşe için tüm talepleri aaral@hurriyet.com.tr adresine bekliyorum. Bunun dışında http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar/ayse-aral yazının altına yapılan yorumlarda ve benim şahsi sosyal medya hesaplarımdaki yardım istekleri/talepleri dikkate alınmamaktadır.

 

Haberin Devamı

BURS TALEPLERİ

Derslerim için bilgisayar istiyorum
Abla ben daha önce de yazmıştım, bilgisayar talebinde bulunmuştum ama cevap gelmedi. Lütfen abla bir kaç hafta sonra sınavlarımız başlayacak, gerçekten çok ihtiyacım var bilgisayara. Bu ders alan dersimiz ve kalmak istemiyorum, seneye de bu dersi göreceğiz. Çok zor durumdayım abla ne olur bir şeyler yap abla Allah razı olsun sizden başka isteyeceğim kimse gelmiyor aklıma, öğrenci durumlarını biliyorsun abla lütfen yardım et abla.

 

Aylık 150 TL burs istiyorum
Erzincan Üniversitesi Büro Yönetimi Yönetici Asistanlığı 1.sınıf öğrencisiyim. Yurtta kalıyorum. Babam hayvancılıkla uğraşıyor, aylık bir maaşı yok. Dört kardeşiz, üçümüzü abim okutuyor ve masraflarımızı karşılıyordu ama askere gittiği için artık bize destek veremiyor. Bu yıl için aylık 150 TL harçlık istiyorum sadece, benim için çok yeterli olacak. Şimdiden teşekkür ederim.

 

Okulum için yol parası desteği istiyorum

Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarım ekonomisi bölümünde 2. sınıf öğrencisiyim. Normal hayatımı Antalya geçirmekteyim. Bu nedenle devletin hak tanıdığı kyk yurdunda kalmaktayım. Yurt paramı kendim ödüyorum. 3 kardeşiz ve ailede çalışan tek bir birey var. Bunun yanı sıra yazları turizm gibi iş imkânlarında part time olarak çalışıyorum. Fakülte ve yurt arası otobüslerin fiyatı çok yüksek. Okul için kitaplar alıyorum ve  devletin bana vermiş olduğu kredi ile okulumu devam ettirmeye çalışıyorum. Ek burs bulabilmek için buraya başvurmak istedim.

 

Haberin Devamı

Eğitimime devam edebilmek için

Sizin burs verdiğinizi öğrendim, ailemin durumu iyi değil. Adnan Menderes üniversitesinde Ziraat mühendisliğinde okuyorum. Bizim yurdumuz okula uzak bir yerde ve her yere ulaşımı ücretli yapıyorum, ayrıca kurslara katılamıyorum. Eğitimim için gerekli olduğunu düşünerek bana burs vermenizi talep ediyorum.

 

Yol ve yemek parası istiyorum 

Babam serbest meslekle uğraştığı için kış aylarında iş olmuyor. Benden başka 2 kardeşim daha var ve biri okuyor. Bende gönderdiği para ile hem yol paramı yurt paramı ve karşılamıyor maalesef. Yurt yemekleri hem çok kötü hem de çok pahalı, yemek fişleri yetmiyor ve onun üstüne para veriyorum. Babamın bir ay için gönderdiği parayı yetiştiremiyorum. Bu yüzden de sizden burs talep ediyorum.

 

Haberin Devamı

Lütfen yardım edin bana

Merhaba Ayşe abla benim yetim maaşım kesildi ve formasyon almak için yardımınıza ihtiyacım var. Belli bir miktarını tamamladım ama hala eksik tamamlayamıyorum. Çok sıkıntı yaşıyoruz, annem tek başına hepimize yetişmekte zorlanıyor. Zor bir durum bir an önce belgemi alıp aileme destek olmak istiyorum lütfen yardım edin bana. 

 

Desteğe ihtiyacım var abla

Ayşe abla üniversitede 2.yılım ne burs alıyorum ne kredi. Yaz tatilini çalışarak geçirdim sırf üniversite de biraz rahat edeyim diye.10 kardeşiz biz ailemin yüklü miktarda borcu var evimiz bile icrada, benim okumam onlara yük oluyor. Onlardan sadece kaldığım devlet yurdunun parasını alıyorum. Bir sürü iş başvurusunda bulundum geldiğimden, beri hiç bir geri dönüş olmadı. Desteğe ihtiyacım var abla ne yapmam gerektiğini bilemedim, belki senin sayende destek olacak birileri çıkar diye düşündüm tekrar yazdım. Umarım birileri destek olur yardım eder şimdiden teşekkür ederim

 

Haberin Devamı

Burs çok ihtiyacım var

Ayşe abla ben üniversite 3. sınıf öğrencisiyim. Ailemin maddi durumu iyi olmadığı için yurt ücretimi ödemekte çok zorlanıyorum. Yazın çalışıp kazandığım para ile 3 aylık yurt paramı ödedim, kitapları eksiklerimi tamamladım. Part time işe girdim ama derslerimden hep geri kaldım. 1 hafta sonra sınavlar başlıyor ders çalışmam gerekiyor vize sınavlarından sonra tekrar çalışmaya devam edeceğim ama bir aylık yurt paramı ve ihtiyaçlarımı karşılamak için yardım istiyorum sizden. Böyle çıkmazda olmak gerçekten çok kötü bir durummuş çok ihtiyacım var gelecek olan yardıma. 

 

OKULLARA YARDIM TALEPLERİ

KULUNCAK CELAL YENİTUR ORTAOKULU KULUNCAK/MALATYA

Haberin Devamı

Okulumuz Malatya'nın Kuluncak ilçesinin merkezindedir. Okulumuzun Beden Eğitimi öğretmeniyim. Beden Eğitimi dersimi hakkıyla işlemek, okullar arası müsabakaya katılmak ve sporcu yetiştirmek amacıyla malzeme temin etmeye çalışıyorum. Gençlik İl Müdürlüğü ile görüştüm,mail atmadığım spor kulübü neredeyse kalmadı ancak hiçbir sonuç alamadım.Hem kendi  dersim için hem okulumuzun diğer eğitsel ihtiyaçları konusunda bize aracı ve yardımcı olabilirseniz çok memnun olur ve seviniriz .Her şey için şimdiden teşekkürler.

İHTİYAÇLARIMIZ 

*Ortaokul düzeyinde okuma-hikâye kitapları

*Teog hazırlık kaynakları 

(Not:Gönderim yaparken Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yasaklanan yayınların gönderilmemesini rica ediyoruz.Yasaklı yayınlar internetten bir arama motorunda arama yaptırarak öğrenilebilir.)

*Kırtasiye malzemeleri

*Fen Bilgisi Seti

*Matematik Seti

*Harita takımları,yerküre

*Beden Eğitimi dersi  için  her türlü spor malzemeleri (Voleybol filesi,Voleybol,futbol,basketbol topları,masa tenisi malzemeleri ,satranç takımı )

*Projeksiyon

*Bilgisayar/Laptop

Okul Sabit Telefon Numarası :0422 681 25 86 /  0 (541) 972 00 97

Okul Açık Adresi :Kuluncak Celal Yenitur Ortaokulu Bahçelievler Mahallesi Kuluncak/Malatya

Okul Web Adresi :http://celalyenitur.meb.k12.tr/

 

ÇİÇEKVEREN İLKOKULU -ORTAOKULU ÇİÇEKVEREN KÖYÜ MALAZGİRT/MUŞ

Muş ili Malazgirt ilçesi Çicekveren Köyü İlkokulu 3.sınıf  öğretmeniyim. Köyümüz ilçeye 65 km uzaklıktadır. Velilerimin ekonomik düzeylerinin iyi olmaması ve okulumuzun ilçeye uzak olması nedeniyle öğrencilerim gerekli eğitim araç gereçlerinden yoksundurlar. Sizin imkânlarınız doğrultusunda yardımlarınızı talep ediyorum. Böyle bir güzelliğe vesile olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim.

İHTİYAÇLARIMIZ :

*İlk okuma-yazma setleri

*İlkokul ve ortaokul düzeyinde okuma kitapları

*Teog hazırlık kaynakları

(Not:Gönderim yaparken Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yasaklanan yayınların gönderilmemesini rica ediyoruz.Yasaklı yayınlar internetten bir arama motorunda arama yaptırarak öğrenilebilir.)

*Kırtasiye malzemeleri (Kareli defter,kılavuz çizgili yazı defteri,çizgili defter,kalem,silgi,açacak,kuru boya,pastel boya,resim defteri,fon kartonları,el işi kağıtları,küçük makaslar)

*Anasınıfımız için eğitici oyuncaklar,oyun hamurları

*Çeşitli oyun setleri (satranç takımı, jenga kulesi gibi)

*Fen Bilgisi seti

*Matematik Seti

*Harita takımları,yerküre

*Projeksiyon

Okul Sabit Telefon Numarası :0538 604 21 13

Okul Açık Adresi :Çiçekveren İlkokulu-Ortaokulu Çiçekveren Köyü Malazgirt / Muş

Okul Web Adresi :

*Çiçekveren İlkokulu :http://cicekverenilkokulu.meb.k12.tr/tema/index.php

*Çiçekveren Ortaokulu :http://cicekverenortaokulu.meb.k12.tr/tema/index.php

 

YARIMBAG İLKOKULU -ORTAOKULU YARİMBAĞ KÖYÜ SAMSAT/ADİYAMAN

Adıyaman'ın Samsat ilçesinin Yarımbağ  köyünde görev yapmaktayım. Okulumuz merkeze  50km uzaklıktadır. İlkokul ve ortaokul binamız birliktedir. Öğrencilerimizin çoğunluğu başka köyden gelmektedir yani taşımalı öğrenci sayımız fazladır. Geleceğin mimarları öğrencilerimiz için bizler öğretmenleri olarak elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz ancak maddi yetersizlikler hedeflerimize ulaşmamızı engelliyor. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında okulumuza yardım eli uzatmanızı bekliyoruz ve teşekkür ediyoruz.

İHTİYAÇLARIMIZ

*İlkokul ve ortaokul düzeyinde okuma -hikaye kitapları
*Derslere yardımcı kaynakları,Teog hazırlık kitapları,soru bankaları
(Not:Gönderim yaparken Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yasaklanan yayınların gönderilmemesini rica ediyoruz.Yasaklı yayınlar internetten bir arama motorunda arama yaptırarak öğrenilebilir.)
*Kırtasiye Malzemeleri,tahta kalemi
*Anasınıfımız için eğitici oyuncaklar
*A4  fotokopi kağıdı
*Beden Eğitimi derslerimiz için spor malzemeleri
*Harita takımları
*Matematik Seti
*Fen Bilgisi Seti
*Projeksiyon
*Bilgisayar(2tane)
*Yazıci
Okul Sabit Telefon Numarası :0(416) 411 23 26 / 0505 298 33 02  / 507 168 07 69
Okul Açık Adresi :Yarımbağ İlkokulu-Ortaokulu Yarımbağ Köyü Samsat/Adıyaman
Okul Web Adresi :
*Yarımbağ İlkokulu :http://yarimbagio.meb.k12.tr/tema/index.php
*Yarımbağ Ortaokulu: http://yarimbagoo.meb.k12.tr/

 

DİĞER YARDIM TALEPLERİ

Kışlık kıyafet istiyorum
Ben sizden sadece kışlık 36-38 beden kazak, pantolon, ayakkabı yardımı istiyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları