Yetiş Ayşe

Sevgili dostlar her yardım isteği bizim için çok değerli. Sizlerin destekleriyle binlerce insana ulaştık. Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Yetiş Ayşe için tüm talepleri aaral@hurriyet.com.tr adresine bekliyoruz.

Haberin Devamı

 

 

OYUNCAK BEBEK

 

Merhaba Ayşe abla ve Aslı abla, sizin sayenizde ben çok zor zamanları rahatlıkla atlattım. Şimdi sizden yine bir ricam var, Allah sizleri basımızdan eksik etmesin. Benim bir kızım var, oyuncak bebekleri çok seviyor. Aslında bunu buradan yazmak istemezdim ama mecbur kaldım. Kızımın bir oyuncak bebeği vardı çok seviyordu ve kaybetti, bulamadım ağlıyor. Ne olur oyuncak bebek yollayan olursa çok sevinirim, eski falan hiç fark etmez yeter ki kızımı mutlu etsin yeter.

 

SÖZ KIYAFETİ

Selamlar ben size arkadaşım için yazıyorum. Arkadaşımın bu hafta sözü yapılacak fakat söz için bile henüz kıyafeti yok. Kıyafet ve ayakkabı konusunda yardımcı olabilir misiniz?  Kız arkadaşım 21 yaşında 45 kilo, 1.65cm 70 boylarında  zayıf incecik bir kız, ayakkabı numarası 36. Elbise bedeni ve kıyafet bedeni en küçük beden XS. Bir kaç gün içinde bunlar gerçekleşirse gerçekten çok mutlu olur. Teşekkürler.

 

Haberin Devamı

ENGELLİ OĞLUMA BURS

Yetiş ablacığım 9. Sınıfa geçen oğlum için siz ve hayır severlerden burs yardımı desteğine ihtiyacım var. Tek amacım çocuğumu okutmak. Maddi sıkıntılarımdan dolayı zor durumdayım ve liseyi iyi bir yerde okumasını istiyorum. Çaresizim, oğlum 14 yaşında olup bedensel engeli. Ona burs yardımında bulunan olursa Allah katında çok büyük sevaba girer ne olur yardımınızı bekliyorum.

 

YARDIMA İHTİYACIM VAR

Ailemle yaşadığım için geçim konusunda sıkıntım yok. Ancak ailem kpss kursuna gönderecek ya da kütüphaneye gideceğim  artı bir masrafı karşılayamıyor. Benim dışımda okuyan  4 kardeşim var. Şubat ayına kadar devam zorunluluğu olan formasyon vardı ve aynı zamanda sınava hazırlanıyordum çok zor oldu ve çalışmam mümkün değildi. Bu nedenle bu yıl eğer burs bulursam sadece sınava yönelmek istiyorum.

 

Haberin Devamı

KIYAFET YARDIMI YAPMAK İSTİYORUM


Merhaba Ayşe Hanım, 36-38 beden az yada 1 kere kullanılmış temiz kıyafetlerim var ve ben bu kıyafetlerin ihtiyacı olan insanlara ulaşmasını çok istiyorum. Zevk meselesidir bu kıyafet işleri ama dolabımda uzun zamandır duran ve asla bir daha giymeyeceğim bir sürü kıyafetim var. İhtiyacı olan benimle iletişime geçebilir.

Yazarın Tüm Yazıları