Yetiş Ayşe

Yetiş Ayşe’den herkese kocaman teşekkürler….

Haberin Devamı

Sevgili okurlar sizlerle birlikte kocaman bir aile olduk. Senelerdir Yetiş Ayşe sayesinde

 

Binlerce insanın yüzü güldü. Yaptığımız yardımları tek tek yazmaya gerek yok, bilen biliyor zaten….

 

Sizlerin sayesinde burs verdiğimiz öğrencilerimiz mezun oldular ve şimdi onlar birer Yetiş Ayşe gönüllüsü. Bunun manevi tatmini her şeye değer. Bazı yardımsever okurlar var ki onların isimlerini yazmak istiyorum… Yüce gönüllü ve bir o kadar da duygusal Nuray Hanım… Yurt dışından yetişen Perihan Hanım… Bütün yardımları arşivleyen “istediğin makineyi bu parayla al, sen biriktirdiğin parayı kendine harçlık yap” diyen Alpay Bey… Her zaman her şeye yetişen Korhan Bey… Füsun Ebru Zuhal Günsel Gökçe…. Buraya tek tek yazarsam sayfaların yetmeyeceği tüm iyi insanlar… Ben buradan herkesi sarılarak kucaklıyor, öpüyorum. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler…

 

Haberin Devamı

Sizlerden duyarsız kalmamanızı rica ediyorum… Okuyun, okutun, sosyal medya hesaplarınızda Yetiş Ayşe’yi paylaşın ki belki sizin sayenizde başkaları da görüp el uzatırlar…

 

 

BURS TALEPLERİ

 

Üç haftadır sizden yardım bekliyorum

Merhaba Ayşe abla ben üniversite öğrencisiyim. Babam serbest meslekle uğraşıyor, nerdeyse kışın işi olmuyor. Hiç bir burs yardımım yok ve çok zor durumdayım. Yurt paramı karşılayamıyorum. Babamdan para isteyemiyorum çünkü o da zorlanıyor. Annem vefat etti, annem okumamı istiyordu Ayşe abla. Sizden yardım istiyorum tek şansım sizsiniz yoksa okulumu mecburiyetten bırakacağım. Şimdiden teşekkür ederim.

 

Yardım et abla
Merhaba Ayşe Abla şuan bu mesajı ağlaya ağlaya yazıyorum sana çünkü çok kötüyüm. Ben Kayseri’de büyüdüm zor şartlar altında. Çok çalıştım derslerime, mesleğim olsun diye. Sonra Isparta Süleyman Demirel üniversitesini kazandım KYK bursuna başvurdum zannediyordum meğerse yanlış başvuru yapmışım. Ailemin durumu çok kötü okulu bırakmayı düşünüyorum. Anneme ve babama kıyamıyorum, annem temizliğe gidiyor evlere babam ise ben Isparta’da okuyorum diye ek iş yapıp bana para göndermeye çalışıyor. Abla bana yardım et kredi gibi okul bitince ödesem de olur Abla noluurrr yardım et kurban olayım

 

Haberin Devamı

Burs verebilecek birisi olursa çok sevinirim

Karabük Üniversitesi 1. sınıf öğrencisiyim. İkiz kardeşim ve ben bu sene üniversiteyi kazandık. İkimizin masrafları da çok olduğu için ailem oldukça zorlanıyor. Bu zamana kadar yaz aylarında sürekli çalışarak harçlığımı çıkarttım. Hala da ailemin yanına gidince günübirlik işlerde çalışıyorum. 3 arkadaş evde kalıyoruz. En azından ailemin yükünü azaltmaya çalışıyorum. Kardeşime sayenizde burs imkânı sağlayabilecek birisi çıktı. Bana da burs verebilecek birisi olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

 

Yemek param kalmıyor
Çankırı Karatekin Üniversitesinde edebiyat öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim. Maddi sıkıntılarım yüzünden son senemi bitirmekte çok zorluk çekiyorum. Babam asgari ücretten az geçici bir yerde çalışıyor. Bir kardeşim daha var okuyan ama o hiçbir şekilde bir yerden burs almıyor babam da ona destek olmak zorunda. Benim son senem KPSS dershanesine gidiyorum. Yurt parası, dershane parasını verdiğimde yol param ve yemek param kalmıyor. Ortalamam 3’ün üzerinde isterseniz ayrıntılı transkript de gönderebilirim. Çok zor durumdayım şu an. Sizin böyle bir yardımda bulunduğunuzu duyunca bir umut buraya yazmak istedim inşallah bana yardım edersiniz. Şimdiden teşekkürler.

 

Haberin Devamı

Okurken çok zorlanıyorum

Türk Dili ve Edebiyatı bölümü öğrencisiyim. Acil olarak sizden burs yardımı istiyorum. 5 kardeşiz hepimiz okuyoruz. Babam anevrizma hastası %70 özürlülük durumu vardır. Ömür boyu kullanacağı bir ilaçla hayata tutunuyor. Okurken çok zorlanıyorum. Maddi desteğe çok ihtiyacım var. Yardımınızı bekliyorum.

 

Yol ücretini karşılayacak cüzi bir miktar burs

Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi Bölümü son sınıf öğrencisiyim. Şehir dışında eğitimimi devam ettiriyorum. Şanlıurfa'nın Eyyubiye ilçesinde ikamet etmekte olan sekiz kardeşlik bir ailenin çocuğuyum. Ailem sabit bir geliri olmayıp, mevsimlik işçi olarak geçimini sağlamaktadır. Bununla birlikte diğer kardeşlerim okumaktadır. Bu yüzden maddi olarak sıkıntı çekmekteyim. Sizden en azından yol ücretini karşılayacak cüzi bir miktar burs talep ediyorum. Teşekkürler.

 

Haberin Devamı

Yardım eli uzatın

Biz dört kardeşiz hepimiz okuyoruz. Annem ev hanımı, babam güvenlik görevlisi. Kıt kanaat geçiniyoruz ablacım. Bursa çok ihtiyacım var. Uludağ üniversitesi ekonomi bölümü iktisat öğrencisiyim. Yardım eli uzatın lütfen, ihtiyacım var benim ve kardeşlerimin.

 

Mezun olunca geri öderim

Ben bir devlet üniversitesinde ekonometri okuyorum. Geçimimi sağlamak içinde çalışıyorum fakat bölümüm bu sene çok zorlaştı yetişemiyorum. Geri ödemeli burs istiyorum mezun olunca geri öderim şimdiden çok teşekkür ederim.

 

Yıl sonuna kadar burs istiyorum

4. sınıf Felsefe bölümü öğrencisiyim. Bölümde derece olarak ilk üçteyim. Ben 11 kardeşli bir ailenin çocuğuyum. Babamın sadece 3 ayda bir aldığı yaşlılık parası var. Babam iş kazası geçirdiği için bacağına platin taktılar ve çalışamıyor. Ailede 2 kardeşim ve ben üniversite öğrencisiyiz. Ben 3 yıldır kendi ihtiyaçlarımı çalışarak karşılamaya çalışıyordum fakat bu yıl formasyon derslerimin oluşu ve okul derslerimin yoğunluğu nedeniyle çalışamıyorum. Haftanın yedi günü doluyum. 4 gün okul dersleri 3 gün formasyon derslerim var. Bana bu yıl yardım edebilecek burs verebilecek hayırseverler bekliyorum. En kısa zamanda dönüş yapmanızı umut ediyorum.

 

Haberin Devamı

Üniversite öğrencisiyim burs istiyorum

Felsefe Bölümü 3.sınıf öğrencisiyim.4 kardeşiz, iki kardeş üniversitecide okuduğumuz için babam bizim maddi destek olamıyor. Babam boyacılık yapıyor. Bana yardim edebilecek yardım seferleri bekliyorum.

 

Ailemden bana hiçbir gelir yok

2 sınıf üniversite öğrencisiyim. 6 çocuklu bir ailenin evladıyım. Babam inşaat işçisi. Annem ev hanımı, ailemden bana hiçbir gelir yok. Bundan dolayı bir bursa çok ihtiyacım var. Aynı zamanda benim dışımda okuyan bir üniversiteli ablam var. Ailemden hiçbir gelirim olmadığı için yaz tatilinde çalışabildiğim kadarıyla kazandığım parayla geçinmeye çalışıyorum ama bu gelir bana yetmiyor. Çünkü kazandığım parayı harç parama ancak yetiyor ikinci öğretim olduğum için sizden ricam bana en kısa zamanda yardım etmeniz.

 

Okumam için sizden burs istiyorum

Üniversitede işletme okuyorum, ikinci sınıfım. Biz üç kardeşiz, bir ablam ve bir abim var. Ablam Ankara üniversitesinde okuyor, abim ise Eskişehir açık öğretim fakültesinde okuyor. Babam inşaat işçisi. Ailemin maddi durumu iyi değil. Okumam için sizden burs istiyorum.

 

Sadece yurt param yatırılsa o bile yeter
Rus dili ve edebiyatı okuyorum. 2. Sınıf öğrencisiyim. Parttime iş yaptım gecelere kadar çalıştım ama hem okul hem iş artık çok yoruldum. Bu stresin içinde bir de kalp rahatsızlığı başladı. Abimler ve ablam evli oldukları için babama da bana da yardım etmiyorlar. Babam kalp hastası ve zar zor hasta haliyle çalışıp asgari ücretle evi zor geçindiriyor. Annem çalışmıyor babam da annem de yaşlı insanlar. O yüzden bana para gönderende yok. Her ay sadece yurt param yatırılsa o bile yeter bana, inanın ki.. Zor durumdayım bir yardımseverin bursiyeri olmak istiyorum, geleceğim için buna ihtiyacım var ablam. Şimdiden çok sağ olun.

 

Babam okul masraflarımıza yetişemiyor

Muğla Üniversitesi'nde sosyoloji okumaktayım. Benimle beraber okuyan 2 kardeşim daha var. Biri üniversite öğrencisi ve diğer kardeşim de lisede okumakta. Babam asgari ücretle çalışan bir işçi olduğu için okul masraflarımıza yetişememekte. Bu nedenle burs istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

 

Formasyon alabilmek için destek istiyorum

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi sosyoloji bölümü öğrencisiyim. 11 kardeş olan bir ailenin çocuğuyum. 2 kardeş üniversitede okuyoruz. Babam 3 ayda bir yaslılık maaşı alıyor. Bu nedenle bana herhangi bir parasal bir yardım gelmiyor. Bu sene formasyon alabilmem için belli bir ücret gerekli. Sizden yardımlarınızı bekliyorum.

 

Bana acil yardım edebilecek yardımseverleri bekliyorum

Çankırı Karatekin Üniversitesi Felsefe Bölümü üçüncü sınıf öğrencisiyim. Biz on kardeşiz, iki kardeş üniversitede okuyoruz. Bir tane ilkokul bir tane de lisede okuyan kardeşim var. Biri askerde. Babam inşaatta çalışıyor ama kışın iş sahası olmadığı için düzenli geliri yok ve hepimize maddi destekte bulunamıyor. Bana acil yardım edebilecek yardımseverleri bekliyorum. Çok ihtiyacım var.

 

Yurt ücretimi dahi arkadaşlarımdan borç alarak ödedim

Sosyoloji son sınıf öğrencisiyim, ders ortalamam iyi şükür. Bu yıl KPSS' ye hazırlanıyorum. Babam çalışıyor, annem ev hanımı. Kirada yaşayan bir aileyiz, arabamız yok ama yine de devlet bana burs vermiyor. Okulun kantininde saati 3 TL'ye çalışıyorum. Okul, dershane iş çok yoğunum. En azından yurt ücretim ödense işi bırakıp ders ve KPSS sınavına yoğunlaşmak istiyorum. Devlet yurdunda 170 TL ücretle kalıyorum. Ayşe abla ve Aslı abla merhaba rahatsız ediyorum kusura bakmayın ben tekrardan sizden burs talep etmek için yazıyorum çünkü durumum gerçekten çok kötü. Ailemin durumundan bahsetmiştim bana yardım edecek halde değiller evi ancak geçindiriyorlar. Son bir umutla sizden yardım istiyorum son sınıfta olmasam ve KPSS’ye hazırlanıyor olmasam çalışır geçimimi sağlardım ancak geleceğim için KPSS çok önemli. Daha önce belirttiğim gibi ne devlet bursu ne de özel hiçbir gelirim yok. Sizden yalnızca 5 aylık bir süre için burs istiyorum. Yurt ücretimi dahi arkadaşlarımdan borç alarak ödedim ama bundan sonra ne olacak belli değil artık derslerime yoğunlaşmak ve bir an önce çalışmak istiyorum. Sürekli acaba bu ay nasıl geçineceğim düşüncesi yüzünden KPSS’ye yoğunlaşamıyorum. Lütfen bana yardım edin sadece 5 aylık bir süre için burs talep ediyorum.

 

Benim elimden de tutar mısınız?

2 sınıf işletme öğrencisiyim. Ailem bana para yollamakta çok sıkıntı çekiyorlar. Bana belli etmemeye çalışıyorlar ama anlıyorum. Hiçbir yerden burs alamadım. Arkadaşım geçen sene sizin sayenizde burs almış. Bana size ulaşmamı ve yardımcı olabileceğinizi söylediler. Benim elimden de tutar mısınız?

 

Nasıl geçineceğiz bilmiyorum

Uluslararası İlişkiler 1. sınıf öğrencisiyim. Manisa Soma’dan geldim. Annem ve babam ayrı. Annemin dulluk maaşı ile geçinmeye çalışıyoruz. Babam ise uzun süre işsiz olmasına karşın daha yeni işe girdi, nafaka almıyoruz. 5 kardeşiz, biri evli benim dışımda okuyan iki kardeşim daha var. Biri 12. Sınıfta, seneye üniversiteye gidecek. Nasıl geçineceğiz bilmiyorum. 8. sınıfa giden bir kardeşim de var. Hiçbir yerden burs almıyorum bu yüzden part time çalışmak zorunda kalıyorum. Sizden bana yardımcı olmanızı istiyorum. Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

 

Babam maden işçisi

Bilgi ve Belge Yönetimi bölümü 1. sınıf öğrencisiyim. Babam 2yıl önce yaşanan Soma maden faciasının yaşandığı madenden çıkarılmak zorunda kaldı. Bir süre işsiz kalması nedeniyle durumumuzu toplayamadık. Şu an emekli olmasına karşın bana yetecek bir maddi güce sahip değiliz. Bu yüzden okul bitiminden sonra part time çalışmak zorunda kalıyorum. Benim dışımda babamın bakmakta olduğu 2 kardeşim daha var. Babamın emekli maaşı ailenin tüm gelirlerini karşılamamaktadır. Sizden ricam bana destek olmanız, şimdiden teşekkürler.

 

Babamdan kalan emekli maaşıyla geçiniyoruz
2. sınıf coğrafya öğrencisiyim. Biz 3 kardeşiz. Ablam evli, kardeşim lise 1. sınıfta okuyor. Babam vefat etti. Annem çalışmıyor. Babamdan kalan emekli maaşıyla geçiniyoruz. Devlet yurdunda kalıyorum. Sizden burs talebinde bulunuyorum. Teşekkürler.

 

Rumuz:Mühendis

Mimarlık-Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği 4. Sınıf öğrencisiyim. Verebileceğiniz bursları talep etmekteyim. Yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü gerçekten bursa çok ihtiyacım var.

 

Ne olur mesajımı görün

Gaziantep'te yaşıyorum işletme 1 sınıf öğrencisiyim. Benim bursa ihtiyacım var okumam için çünkü herhangi bir gelirim yok ve burs da almıyorum maalesef annem ve ben yaşıyoruz. Babam vefat ettiği için eve gelen para miktarı da ev masrafına gidiyor. Benim normalde eve bakmamız için çalışmam gerekiyor ama çalışırsam da okuluma gidemiyorum. Sizden gelecek yardıma o kadar ihtiyacım var ki bir umut sizden yardım bekliyorum. Ne olur mesajımı görün şimdiden çok teşekkür ederim.

 

Burs konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

İşletme bölümü 2. sınıf öğrencisiyim. Derslerim de iyi çok şükür. KYK’da kalıyorum. Babam bekçilik yapıyor. 2 kardeşiz. Kardeşim de benim gibi okuyor. Maddi durumumuz belli. Asgari ücretle geçinmeye çalışıyoruz. Annem ev hanımı. Burs konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

 

 

DİĞER TALEPLER

Van'daki minik kardeşlerime yardım bekliyoruz

Ayşe ablam merhaba. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kamu Yönetimi öğrencisiyim, tanışıyoruz ayrıca çok çok yardımınız dokundu bana, bu sefer kendim için değil Van'daki küçük kardeşlerim için.. Burası anlatamadığım kadar soğuk, şartlar oldukça zor Yüzüncü Yıl Üniversitesi olarak yardım kampanyası başlattık. Elimizden geldiğince bir şeyler topluyoruz. Sizin ne kadar bu konuda duyarlı olduğunuzu hiç bir zaman geri çevirmediğinizi en çok ben iyi biliyorum.. Gerçekten o minicik ayaklarla soğukta okula gitmek yalnız beni değil bir çok insanı üzmeye yetiyor ablacım.. Ablaları olarak bu canları sevindirmeyi çok istiyorum elimden geldiğince bende bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama yetemiyorum. Öğrenciyim, bir yere kadar yetebiliyorum o canları sevindirip elinizi uzatın istiyorum.. Kışlık mont ve ayakkabı ihtiyaçları var. Çocuklar için kışlık şeyler istiyorum. 6 yaşından başlarsa çok memnun oluruz. İlkokul çocukları çünkü. Mont ve ayakkabı kız erkek öğrencilere verilecek. Boyama kitapları da olsa sevinecekleri şeylerde olur. Şimdiden çok sağ olun takipte olacağım. İyi günler..

 

Yakacak yardımı istiyorum

Ayşe abla merhaba. Çaresiz olduğum bir zamanda yazılarınıza rastladım. Kışın odun sobasıyla ısınıyoruz. Bu kış babamın işten atılması sebebiyle yakacak alamadık. Yardımcı olabilirseniz hem evimizi hem yüreğimizi ısıtmış olursunuz.

 

 

OKULA YARDIM TALEPLERİ

 

Özel Asel özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi-Mutki/Bitlis

Genellikle zihinsel engelli öğrencilerimiz var bunun yanında otistik ve fiziksel engelli öğrencilerimiz de var. Öğretmen kadromuz oldukça ilgili, örgencilerimizin eğitimine önem vermekteyiz. İhtiyaçlarımız şunlar; ayakkabı, mont, bot, atkı, bere, eldiven, okul araç gereçleri, pantolon, oyuncak materyal defter.

Adres; Pınarbaşı mahallesi bakırlar iş hanı no.31 Mutki-Bitlis

Şanlıurfa Kengerli Köyü Ortaokulu

Merhabalar ben Şanlıurfa Kengerli Köyü Ortaokulu beden eğitimi öğretmeniyim. Okulumuz yeni açıldığından bilgisayar, projeksiyon, kütüphanemiz için kitap ve fakir öğrencilerimize kıyafet yardımı talebinde bulunuyorum. Bir çocuk bile sevinse bizim için her şeydir. Elimizden geldiği kadar siz de desteklerinizi iletirseniz bir eğitimci olarak minnettar kalırım. Şimdiden teşekkürler.

 

Mardin’de bir okul var uzakta…

Mardin Kızıltepe ilçesinde Dicle İlkokulunda müdür yardımcısı olarak görev yapıyorum. Bu yıl göreve başladım. Kendi imkanlarımızla gece gündüz kendimiz çalışarak bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Malum devlet okullarının durumu ortada. web sayfamızdan bizi takip edebilirsiniz. Okulumuz bahçe zemini çok ama çok kötü. Öğrencilerimiz bahçeyi kullanırken, beden eğitimi dersinde yere düşünce kötü yaralanıyor. Zemin için belediyeye çok başvuru yaptık. Gerekli yerlere başvuru yaptık ama olumlu bir cevap alamadık. Anladığımız kadarıyla bunu ancak gücü yetebilecek hayırsever biri yapabilir. Sizden bu konuda destek bekliyoruz. İstediğiniz takdirde bahçe zeminimizin görsellerini de gönderebiliriz. Saygılar.

 

GÖKCİ KÖYÜ İLKOKULU GÖKCİ KÖYÜ ERGANİ/DİYARBAKIR
Ben Diyarbakır ili Ergani ilçesine bağlı Gökçi İlkokulunda müdür yetkili öğretmenim. Okulumuz birleştirilmiş sınıflı bir köy okuludur. Okulumuzun anasınıfı ve birleştirilmiş sınıfı için yardım talep ediyoruz. Okulumuz Ergani merkeze 40 km uzaklıkta olup okulun eksikliklerini kendi çabalarımızla sizin gibi yardımseverlere ulaşıp gidermeye çalışıyoruz. Yardımcı olursanız seviniriz. Hayırlı haberlerinizi öğrencilerimle bekliyoruz.
İHTİYAÇLARIMIZ:
*İlkokul 1,2,3 ve 4. sınıf seviyesinde hikaye,okuma kitaplar
**1 .,2., 3., 4. sınıf test kitapları
*Kırtasiye malzemeleri
*Anasınıfımız için oyuncaklar
*Zeka Oyunları
*Bilgisayar veya laptop ( Okulda hiç bilgisayar yok bu nedenle öğrenciler için ödev veya etkinlikler ve film izleme gibi aktiviteleri yapamamaktayız )
*Projeksiyon
*Hoparlör veya ses sistemi
Okul Sabit Telefon Numarası :0412 611 53 02
Okul Açık Adresi Gökçi Köyü İlkokulu Gökçi Köyü Ergani /Diyarbakır
Okul Web Adresi :http://gokciio.meb.k12.tr/tema/index.php

 

TAŞKAPI İLKOKULU-ORTAOKULU ESKİL/AKSARAY

Okulumuz ilçeye 20 km uzaklıkta olmasına rağmen okulumuzun bazı eksiklikleri var. Okulumuzun fiziki imkânları fazla iyi olmadığından çoğunlukla da sosyo-ekonomik düzeyleri düşük olan öğrenciler bulunduğundan okulda öğrenciler üşüyor. Ayrıca okulumuzda kütüphanesi de yok dolayısıyla öğrencilerimiz okuyacak kitap bulamıyor ve okuduğunu anlamada güçlük çekiyorlar. İhtiyaçlarımızı gidermek bize yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim.

İHTİYAÇLARIMIZ :

*İlkokul ve ortaokul öğrencilerimizin seviyesine uygun okuma kitapları

*Teog hazırlık kaynakları,testler,soru bankaları

*Ansiklopedi

*Sosyal Bilgiler dersleri için Türkiye,Dünya fiziki ve siyasi haritaları,yer küre

*Fen Bilgisi derslerimiz için laboratuar malzemeleri,Fen Bilgisi görsel materyalleri

*İngilizce derslerimiz için görsel afişler ve materyaller

*Kırtasiye malzemeleri,A4 kağıdı

Kapılara yapıştırılan ve merdivenlere yapıştıran afişler

*Beden Eğitimi/spor etkinlikleri için voleybol-basketbol-futbol topu

*Voleybol Filesi

*Masa Tenisi

*Müzik derslerimiz için müzik aletleri(Flüt,bağlama,gitar vs)

*Bilgisayar veya laptop

*Ses Sistemi

Okul Sabit Telefon Numarası :0382 414 21 04

Okul Açık Adresi :Taşkapı İlkokulu-Ortaokulu Fatih Mahallesi Kaputaş Yaylası Eskil/Aksaray

Okul Web Adresi :

*Taskapı İlkokulu :http://taskapiilkokulu.meb.k12.tr/tema/

*Taskapı Ortaokulu :http://taskapiortaokulu.meb.k12.tr/tema/

 

YAYLABAYIR MUAZZEZ KESKİN İLKOKULU-ORTAOKULU YAYLABAYIR BELDESİ SINDIRGI/BALIKESİR

Okulumuzda anasınıfı,ilkokul ve ortaokul bünyesinde toplam 72 öğrencimiz bulunmaktadır.Bizim ihtiyaçlarımız sınıf kitaplıklarını zenginleştirmek için öğrenci/sınıf seviyelerine uygum hikaye ve roman kitaplarına ,Fen ve Teknolojı Laboratuvar malzemeleri,anasınıfımız eğitici oyuncaklardır.Yardımcı olursanız sevinirim.

 

İHTİYAÇLARIMIZ :

*Öğrenci/sınıf seviyesine uygun hikaye ve roman kitapları

*Teog Hazırlık Kaynakları

*Kırtasiye malzemeleri

*Anasınıfımız için eğitici oyuncaklar

*Fen ve Teknoloji Laboratuvar malzemeleri

Okul Sabit Telefon Numarası :0266 547 30 90

Okul Açık Adresi :Yaylabayır Muazzez Keskin İlkokulu-Ortaokulu Yaylabayır Beldesi Sındırgı/Balıkesir

Okul Web Adresi :

*Yaylabayır Muazzez Keskin İlkokulu :http://yaylabayirioo.meb.k12.tr/tema/index.php

*Yaylabayır Muazzez Keskin Ortaokulu :http://yaylabayiroo.meb.k12.tr/tema/index.php

 

 

TEŞEKKÜRLER….

Sevgili Ayşe Hanım, öncelikle yapmış olduğunuz Yetiş Ayşe yardım yazılarınız için sizi tebrik etmek istiyorum. Çok faydalı ve güzel bir iş yapıyorsunuz. Güncel yazılarınızı da severek takip ettiğimi de belirtmek istiyorum.
Çiğdem…

 

Vesile olduğunuz durumu çok kutsal buluyorum, size teşekkür etmek isterim, umarım daha fazla kişiye yardım edilebilir. Sevgiler.
Deniz..

 

Ayşe Abla ve Aslı abla iyi ki varsınız yaa o kadar çok sevdim ki sizi.. Çok yardımınız dokundu bana nasıl tarif edeyim görmeden bilmiyorum siz benim canımsınız canıııım..

Tuba…

 

Yazarın Tüm Yazıları