Yetiş Ayşe

Haberin Devamı

Sevgili dostlar. Burs isteyen öğrencilere destek olan, gıda isteklerine koşan, kıyafet ayakkabı kışlık mont gönderen herkese teşekkürler. Şimdi bayram haftasındayız. Yine bizlerden yardım bekleyenler var. Yapacağınız her iyilik size fazlasıyla geri dönecektir.

Bu haftaki Yetiş Ayşe’de LÖSEV’e geniş yer ayırdık. Kurban Bayramı dolayısıyla LÖSEV bağışlarınızı bekliyor. LÖSEV sayesinde hayata tutunanların mesajlarını iletmek istiyoruz. Bayram, kurban, ibadet dinimizin gereğidir ve en önemlisi de bir can kurtarmak sevapların en büyüğüdür… Göstereceğiniz duyarlılık için çok teşekkürler.

“Her Kurban Lösemili Çocuklara Can!”-LÖSEV www.losev.org.trlosev@losev.org.tr

Yetiş Ayşe

Merhaba,

Haberin Devamı

Diliyorum iyisiniz ve her şey yolundadır. Bildiğiniz gibi LÖSEV olarak ülkemizde her gün, kanserden kaybedilen 400 vatandaşımızın gelecekte kaybedilmemesi için KANSER ile mücadeleye hiç durmadan devam ediyoruz.

Her geçen gün artan hasta sayımıza sağlık hizmetleri ve maddi ve manevi destekler götürebilmek için hiç durmadan, tükenmeden çalışıyoruz. Bu çalışmaları yürütürken bizlerin en güçlü kaynaklarından biri de sizler yani değerli gönüllülerimizsiniz. Kurban Bayramı Döneminin önemini kuruluşumuzdan bu yana her yıl artarak siz değerli basın mensuplarına anlatmaya çalıştık. Bu yılda LÖSEV ailesi olarak “Her Kurban Lösemili Çocuklara Can!” sloganı ile çocuklarımıza hayat vermeye niyetleniyoruz.

Bayrama sayılı günler kala LÖSANTE’de tedavi olan ve artık sağlığına kavuşan çocuklarımızdan Önder’in annesinin yazdığı mektup bizleri sevince boğdu. Emeklerimizin bir kez daha gerekli yerlere ulaştığını ve çözüm yarattığını gördük. Destekleriniz için bir kez daha sonsuz teşekkürlerimizi iletmek isteriz.

Binlerce çocuğumuz ve onların aileleri adına size içten sevgilerimizi sunuyor ve sağlık, mutluluk içinde, tüm sevdiklerinizle güzel bir bayram diliyoruz.

Haberin Devamı

Önder’in Annesi

Ben kucağında 2 yaşında masum yavrusuyla yüreğinde ağır bir mermi taşırcasına mücadele veren bir anneydim. Her anne gibi bende dünyaya getirdiğim bebeğin acısından acı, gülüşünden mutluluk ve gözyaşından fırtınalar kopararak yaşıyordum.

Lösemi adını ilk duyduğumuzda üzerimize çöken korku ve karamsarlık bizi adeta hayattan koparttı. Yapılan tahliller neticesinde doktorların koydukları teşhisle hayatımız zindana döndü. Hemen sonrasında hastaneye yatırdılar ancak, kısıtlı imkânlar ve yetersiz kalan çabaları gördükçe minik varlığımdan kopma korkusu kaplamıştı her yanımı. Lösemi denilen o illetin minicik bir bedeni esir almasına karşı çaresizdim. Minik yavrum ellerimden, yaşamdan koparcasına süzülüp gidiyordu sanki. Bu umutsuzluğumuz LÖSEV adını duyduğumuzda yerini yeniden bir yaşam ve mücadele ışığına bıraktı. Ankara’ya LÖSANTE’ye attığımız adımla ellerimden kayıp giden minik yavrumun ve bizim ellerimizden tutan LÖSEV ailesi sayesinde ağır ama sonuç verici tedaviler kadar sevgi dolu yaklaşımlarıyla yeniden hayata tutunduk.

Haberin Devamı

Bugün Önder LÖSANTE’nin İyileşen 232. hastası olarak 5 yaşında. LÖSEV bizler gibi minicik çocuklarını lösemi denilen bu illete kaptıran nice aileye umut ışığı olmuş ve olacak. Artık lösemiden korkmadan, yavrularımız lösemiye teslim etmeden ve elimizden her daim tutacağını bildiğimiz LÖSEV desteğini hissederek yarınlardan daha umutluyuz.

Bu zor günleri yaşayan biz annelerin ve çocuklarımızın çektiği sıkıntılar hayatın bir gerçeği. Maskelerinin ardından tedirgin bakan çocuklarımıza umut olan, çocuklarımızın ve bizlerin yiyeceğinden giyeceğine her türlü ihtiyacını karşılayan LÖSEV, bayramlarda da bizi unutmuyor çocuklarımıza can oluyor.

Yaşantısını bu çocuklara ve umut arayan biz ailelerine bağışlayan LÖSEV’e, doktor ve hemşirelerine, büyük özveri gösteren çalışanlarına ve elbette hayırsever bağışçıları ile gönüllülerine şükran duyuyoruz. Allah hepinizden razı olsun… Birlikte nice güzel bayramlar görelim.

Haberin Devamı

Nurlan Hasan'ın Annesi

Oğlum 2007'de liseye giriş sınavından bir ay sonra çok hızlı kilo kaybetmeye ve ardından halsizleşmeye başladı. Bursa'da Yüksek İhtisas Hastanesine gittik. Yapılan tahliller ve tetkikler sonrası 'Akut Lenfoblastik Lösemi' ön tanısı ile bize Bursa'da yatak aramaya başladılar. Şansımıza Bursa'da yatak bulunamadı. En yakın Eskişehir'de bulundu. Oradaki doktor oğlumun durumunu öğrendikten sonra doktorlarımızı Ankara'da bulunan bir doktora yönlendirdi. Çaresiz bir şekilde Ankara'ya sevk edildik. Ambulansta oğlumla Ankara'ya giderken ağzımda dualar aklımda oraya varınca neler yapacağımızı nasıl barınacağımızı düşünüyordum. Ankara'ya vardığımızda Abdurrahman Yurtaslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tahlil ve tetkikler yapıldı ve yatışımız yapıldı. Ertesi gün doktorumuz geldi ve bize burada bir tanıdığımız olduğunu ya da kalacak bir yerimiz var mı diye sordu. Ben olmadığını ve hatta evde çalışan tek kişi olduğumu söyledim. Sevgili doktorumuz Lale Top Olcay Hanım bize yardımcı olacağını söyledi ve biz hocamızın yardımıyla Lösev ile tanıştık. Bu uzun meşakkatli yolculuğumuz böylece başlamış oldu. Bir anne düşünün yaşamı boyunca çocuklarının geleceği için kendinden geçen, gece gündüz onlara daha iyi bir yaşam verebilmek için çalışan, hayatın tüm zorluklarına rağmen ayakta kalabilmek için hala mücadele eden. Bir anne düşünün ki yaşama sebebi, her anne gibi evlatları olan birine; 'Evladın Lösemi olmuş..!' ve onun nefesini kesmek, kolunu kanadını kırmak, evlat gibi aziz bir hediyeyle sınava çekilmek. Bu sınavda, tek başınasın. Gideceğin yer, ulaşabileceğin kimse yok ve tanımadığın bir memlekettesin. İşte o zaman, doktorumuzun sayesinde Lösev bize ulaştı. Bize yardım elini uzattı. Tekrardan yaşamak için, ayaklarımın üzerinde durabilmem için, her yönüyle 'maddi manevi' benimle ve çocuğumla ilgilendiler.

Haberin Devamı

İşte o zaman ben, üç yıl sürecek bu zorlu yolda, yalnız olmadığımı, ben ve benim gibi diğer Lösemi ile tanışan aileler. Bir kez daha ayaklarımızın yere sağlam basması gerektiğini Lösev ve doktorlarımız sayesinde anladık. Bizi yalnız bırakmayan, devletten herhangi bir yardım almayan, gözü gönlü zengin olan hayırseverler sayesinde ayakta duran, Lösev'e; derin minnettarlığımızı bildirir ve Yüce Rabbimden bu hastalığa muzdarip olan tüm hastalara şifa diler ve bu yolda hiç yalnız bırakmayan Lösev' sonsuz teşekkürlerimi iletirim. Bunun dışında biz bu hastalığı önce Allah'ın, sonra doktorlarımızın, en önemlisiyse Hiç kimseye bir ayrım yapmaksızın her yönüyle yardım eden, kocaman yürekli Lösev ailesine çok, çok, çok teşekkürlerimi içtenlikle iletir ve bu yolda başarılarının daim olmasını dilerim.

Biz galip geldik, diğer hastalarında iyileşip, gülerek hastaneden evlerine sağ salim gitmelerini dilerim. TEŞEKKÜRLER LÖSEV... TEŞEKKÜRLER ÜSTÜN HOCAM...

Rumeysa

Ben LÖSEMİ tedavisi görüp LÖSEV 'in destekleriyle atlatmış, bu zorlu savaştan galip çıkmış bir gencim. Size kısaca hikâyemden bahsetmek istiyorum: 8 yaşında rahatsızlandım bacak ağrılarım burun kanamaları sonucu LÖSEMİ AML M7 teşhisi aldım. Yattığım hastanede bir odada altı çocuk altı anne kalıyorduk. Yatak bile yoktu doğru düzgün ben bir beşikte yatıyordum. Annem, anneler sandalyede şehir dışından tedaviye gelen aileler hastane bahçelerinde banklarda. Paramparça aileler gördüm, asgari ücretle çalışan baba arkasında üç çocuğunu bırakmış anne, işvereni artık izin vermiyor artık işsiz kalmak üzere çocuğunu da alıp memleketine geri dönüyor. Allah verdi Allah alır deyip arkamda üç çocuğum daha var deyip tedaviyi yarım bırakan insanlar. Sürekli enfeksiyon kaptığımız odalar.... Banyosu olmayan odalarda su ısıtıp banyo yapmaya çalışan hasta çocuklar.. Daha bunun gibi pek çok hikâye. Gecenin bir yarısı aranan kanlar devletin ödemediği ilaçlarımız, kemoterapiler. Ve ne acı ki bu ailelerin çoğu asgari ücretle geçinen daha doğrusu geçinmeye çalışan insanlar. İşte bunlardan biri bendim doktorlarım ilk tanı aldığımda ÜÇ AY YA YAŞAR YA YAŞAMAZ eve götürün demişlerdi zorla hastaneye yatmıştım. Bir de bunların üstüne yattığım bölüm enfeksiyon yüzünden kapanınca ortada kaldım tedavi ortasında hiç bir hastane beni almak istemedi. O sırada LÖSEV kabul etti beni hastanesine. Sekiz yaşında yürüyemeyen (tedavi yüzünden) ürkek lösemi hastası bir kız çocuğuydum. O kadar içten güzel baktılar ki bana bütün hastane, vakıf bir anda ailem oldular. Yürüyemediğim için beni sırtında gezdiren hastane sorumluların, sabahları kahvaltı yapmadığım için sabah erkenden benle kahvaltıya gelen doktorlarım, hangi pijamayı seversin pembe mi mavi mi diyen hastane çamaşırhanesi görevlisi, sürekli ailemi arayıp ihtiyacını soran sosyal hizmet birimi. Et, kuru gıda, kıyafetten bilgisayara her türlü ihtiyacımız karşılayıp benden ilgilerinin bir an bile çekmediler LÖSANTEDE (LÖSEV in hastanesi) . LÖSANTE'de oyun odamız kocaman bahçemiz ve psikologlar tedavimin bitiğini bile anlamadım. Ama hayat tek bir çizgi halinde gitmiyor maalesef tedavimin bitiminden 3 ay sonra annemi kaybettim. On bir yaşında artık hayata küsmüşken yine LÖSEV yetişti. O kadar güzel sardılar ki yaralarımı apar topar Amerika’ya kampa yolladılar. Eğitimin konusunda her zaman yardımcı oldular ailem oldular şimdi üniversiteyi kazanmış bir gencim. Tek bir hayalim var artık ben iyileştim hayata LÖSEV sayesinde umutla ve güçle bakıyorum ama daha çok kardeşim var yeni tanı alan umudunu kaybetmiş kardeşlerim aileler onlar için köşenizde LÖSEMİLİ çocuklar için de yer açar mısınız? Bu bayram onların elini birlikte tutalım mı?


İzzet


Ben de Lösemi'yi bire bir yaşamış, tüm sıkıntılardan geçmiş ve sağlığına kavuşmuş gençlerden sadece bir tanesiyim. Bildiğiniz gibi Lösemi maddi ve manevi büyük destekler gerektiren ve uzun yıllar tedavi gerektiren bir hastalıktır. Tedavi sürecimde Lösev'le tanıştım büyük destekte bulunan bu vakıf, sağlığıma kavuşmam da çok büyük rol oynadı. Tedavi sürecimde maddi manevi her türlü desteği esirgemediler ve tedaviden sonra da desteklerine devam ettiler. Lösev, gönüllülerimizin yapmış olduğu bağışlarla birçok Lösemi hastasına ulaşmış ve tedavisini tamamlamasında yardımcı olmuştur. Bizler tedavilerimizi tamamladık, sağlığımıza kavuştuk ama hala tedavisi devam eden ve zor durumda olan birçok kardeşimiz var. Şimdi bizler onlar için neler yapabiliriz onun için mücadele ediyoruz. Bizlerin sizlerden tek isteği, bizlerin neler yaşadıklarını, Lösev'in yapmış olduğu çalışmaları kaleme almanız ve bizlere bu şekilde destek olmanızı istiyoruz. Bizleri geri çeviremeyeceğini umut ediyorum. Teşekkür ederim.

Yeşim

Ben Lösev Ailesinin bir üyesiyim. Benim hikâyem 2012 yılında o korkunç haberle başladı. Çok zor günler geçirdim ve en önemlisi de saçlarımın dökülmesi oldu. Psikolojim bozuldu, ağzımda yaralar çıktı, kaç gün yemek yiyemediğimi hatırlıyorum. Yataktan kalkamadığım günleri hatırlıyorum. Tedavim bitti ama şimdi de ilaçların yan etkisinden dolayı vücudumda kemik erimesi oldu hayat mücadelesi yaşam mücadelesi devam ediyor anlayacağınız. Ve en kötüsü de her gün Lösemi teşhisiyle yüzleşmek zorunda kalan yüzlerce insan! 9 ay hastanede yattım ve bu süreçte ilk önce ailem arkadaşlarım ve Lösev ailem hiç yalnız bırakmadılar beni ama bunların haricinde böyle zamanlarda insanın gerçek bir dosta kadim dostuna ihtiyacı oluyormuş ve ben o kadim dostumu bulmuştum. Asena... Yüreği güzel insan bana bu süreçte ailemden bile daha çok moral vermişti. Ben ve benim gibi olan bütün herkes aslında güzel yürekli bağışçılarımız sayesinde ve tabii ki de morallerle iyileştik ve şimdi bizim gibi birçok kişi bu sefer bizim, sizin desteklerimizle sağlıklarına kavuşmaya ihtiyaçları var. Biliyorsunuz ki Lösemi kardeşlerimizin en büyük ilacı moral ama moral dışında proteine de ihtiyaçları var. Lösev çok sağ olsun o imkanları bize sağlamakta ama sizin de çok desteğinize ihtiyacımız var. Sizlerde kurban bağışında bulunarak Lösemi kardeşlerimizin iyileşmesinde katkıda bulunabilirsiniz. Ve Her Kurban Lösemili Çocuklara Can olsun.

Kader

Merhabalar ben de Lösev gençlerindenim. Ne yazık ki bende lösemi canavarına yakalandım; saçlarım döküldü, ağzım yara oldu, yataktan kalkamadım felç kaldığım bile oldu ama her şeye rağmen başta ailem sonra Lösev ailem hep yanımda oldular ve olmaya da devam ediyorlar. Bizler destek olan bağışçılarımızın sayesinde sağlığımıza kavuştuk. Ve daha da desteğinize ihtiyacı olan binlerce lösemi hastası kardeşlerimiz var. Biliyorsunuz ki; kanser hastalarının moral kadar proteine de ihtiyacı bulunmakta. Lösev; kurban bağışlarını hiçbir çıkar elde etmeden lösemili kardeşlerimize ulaştırmakta. Ve sizin de desteğinize ihtiyacımız var. Sizler de kurban bağışında bulunarak lösemili kardeşlerimizin iyileşmesinde katkıda bulunmak istemez miydiniz? Lösev’in de dediği gibi 'Her kurban lösemili çocuklara can'.

Hasan

Ben Hasan, lenf kanserini yenebilmiş Lösev üyesi 19 yaşında bir gencim. Benim gibi lösemiyi veya kanseri yenmiş, hala mücadele eden kardeşlerimize yardım edebilmek için Lösev çatısı altında toplanmış birçok gönüllü-genç arkadaşım var. Bizlerin isteği lösemiyle veya kanserle mücadele eden kardeşlerimizin ve ailelerimizin ihtiyaçlarının ve gerekli desteğin karşılanabilmesidir. Lösev zaten yapılan yardımlar ve bağışlar sayesinde bizlerin her ihtiyacını karşılıyor ve bana da diğer kardeşlerime yolladıkları gibi her ay düzenli olarak taze et bağışı yapıyorlar, ihtiyacım oldukça giyeceklerimi karşılıyorlar. Ayrıca eğitimimden tutun teknolojik ihtiyaçlarıma kadar karşılıyorlar. Bugün bana bir MacBook hediye etti Lösev. Nasıl sevindiğimi görmeniz lazımdı. Daha bu sene Lösev aileme katılmama rağmen her hafta Lösev’de gönüllü özel öğretmenimden İngilizce eğitimi alıyorum. Bunlar sadece bir kaçı.. Kendimden de biliyorum ki Lösev hiçbir kardeşimizi es geçmeden herkese elini uzatıyor. Dolayısıyla önümüzdeki Kurban Bayramı’nda tedavi gören kardeşlerimiz için ihtiyaç duydukları protein açısından zengin kırmızı et sağlanabilmesi için sizden köşe yazılarınızda Lösev’in Kurban Bağışı adı altında sürdürdüğü bağış kampanyasına yer vermenizi ve bu sayede bu bir nebze olsun sizin de aslında kocaman olacak olan desteğinizi vermenizi diliyorum. Ve benim bir hayalim var; kendim çok şükür kanseri yenebildim ve ömrümün sonuna kadar yenmeye çalışan kardeşlerime, tam tabiriyle yoldaşlarıma destek olacağım İnşallah. Bu hayalime de ayrıca katkıda bulunacağınız için size şimdiden iki kere kucak dolusu teşekkürlerimi sunuyorum. Unutmayın bir çocuk gülümserse bir hayat kurtulacak demektir. Kurban Bayramı öncesi yazınızı büyük bir sevinçle okuyabilmek dileğiyle…

Hasan


Ben iyileşmiş gençlerden Hasan. 2004 yılında lösemi hastalına yakalandım 3,5 sene tedavi gördüm. LÖSEV sayesinde iyileştim ve lösemiyi yendim. Tedavi süresinde bana maddi manevi destek olan LÖSEV'e ve bağışçılarına çok teşekkür ederim iyi ki varlar sizden de bu bayramda bizlerin yanında olmasını bekliyoruz. HER KURBAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA CAN

Medya

Ben Lösev gençlerinden Medya. Bir Lösev genci olabilmek için öncelikle Lösemi hastası olmak gerekiyor. Biliyorum Lösemi olduğum için sevinmiyorum ama Lösev sayesinde hem hastalığımı yendim hem de bu hastalığın bana verdiği tüm üzüntü ve sıkıntıları birlikte aştık ve aşmaya devam ediyoruz. Bu hastalığı atlatırken en önemli şeylerden biri de taze et tüketimidir. Evet, ben iyileştim ama benim bir zamanlar yaşadıklarımı binlerce kardeşim şuan halen yaşıyor. O kardeşlerime de Lösev yardım ediyor ama Lösev tamamen bağışla ayakta kalan bir vakıftır. Her kurban bayramı Lösemili kardeşlerim için çok önemli çünkü kurban et kolisi sayesinde yıl boyunca kardeşlerime veriliyor. Tüm bunlar yapılırken herhangi bir çıkar elde edilmiyor kesinlikle ben bir Lösev genci olarak bizzat o etlerin dağıtımında kendim de bulundum. Sizden tek ricam duyarlı insanların bu gerçekleri okuyabilmesi için köşenizde bize bir yer vermenizdir. LÖSEVİN DE DEDİĞİ GİBİ HER KURBAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA CAN.

Burs istiyorum-Buse

Merhaba ben Buse. Kocaeli üniversitesinde antrenörlük öğrencisiyim. Babam üç yaşındayken vefat etti, annem çok genç olduğu için evlendi. Eşiyle Sakarya’da yaşıyorlar. Ben ananemle İstanbul’da yaşıyorum. Okula servisle gidip geliyorum. Hiç bir kurumdan burs almıyorum. Miniklere voleybol antrenörlüğü yaparak servis ücretimi çıkartıyorum şükür. Okul harçlığım, kitap param, ihtiyaçlarımı karşılayamıyorum. Ananem evi geçindiriyor. Annemin de eşinin de durumu kötü. Cüzi bir miktar burs istiyorum, haziran ayına kadar burs yardımı talep ediyorum çok teşekkür ederim.

Oğluma burs istiyorum-Birsel

Oğlum üniversitede çok başarılı bir öğrenci. Babası işsiz ve maalesef ikimize karşı manevi şiddeti çok fazla. Ben lokantada bulaşıkçılık yapıyorum. Şükür üç yıldır oğlumu kimseye muhtaç olmadan okuttum. Oğlumun burs desteği yok, vakıflara başvurduk fakir kâğıdımız da var. Okulunun başlamasına 14 gün kaldı, oğluma tek seferlik bir harçlık talep ediyorum sizlerden. Vakıflardan burs için dönüş ekim sonu olacakmış o zamana kadar oğluma harçlık talep ediyorum. Yardımcı olan herkese Allah daha çok versin inşallah.

Burs istiyorum-Songül

Merhaba abla. Ben üniversite öğrencisiyim. Rus dili ve edebiyatı okuyorum. 2. Sınıf öğrencisiyim. Devlet bursu alıyorum ama tek bursla geçinemiyorum. Yurt param 160 TL onu da yatırınca elimde bir şey kalmıyor. Part time iş yaptım, gecelere kadar çalıştım ama hem okul hem iş artık çok yoruldum. Bu stresin içinde bir de kalp rahatsızlığı başladı. Abimler ve ablam evli oldukları için babama da bana da yardım etmiyorlar. Babam kalp hastası ve zar zor hasta haliyle çalışıp asgari ücretle evi zor geçindiriyor. Annem çalışamıyor, babam da annem de yaşlı insanlar. O yüzden bana para gönderende yok. Her ay sadece yurt param yatırılsa o bile yeter bana, inanın ki.. Zor durumdayım bir yardımseverin bursiyeri olmak istiyorum, geleceğim için buna ihtiyacım var ablam. Şimdiden çok sağ olun..

Gıda yardımı istiyorum-Nursel

Öncelikle çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir iş yapıyorsunuz, Allah razı olsun herkesten, bende yardım isteyecektim. Evliyim, 3 çocuk annesiyim. Çocuklarım çok küçükler daha, eşim çalışıyor ama hiçbir şeye yetişemiyor ve daha önce de küçük bir kaza geçirdi ve çalışamadı. Çok zor durumda kaldık, ben de çalışmak istedim çocuklarım için. Aç kalmasınlar diye ama kimse bakmadı. Ben bu bayramda biraz yiyecek istiyorum. Sadece çocuklarım için. Bazen benden bir şey istiyorlar, yok diyemiyorum geçiştiriyorum. Çok üzülüyorum. Allah rızası için sadece biraz yardım başka bir şey istemiyorum. Bayramda onlara güzel bir şeyler vereyim yesinler diye bazen onlara ekmek ısıtıp çayla veriyorum çünkü yapacak başka bir şeyim yok.

Burs istiyorum-Sarı

Hemşirelik kazandım. Kardeşlerimin hepsi okuyor, ben yazın huzur evinde çalışıp biraz da olsa hem aileme hem kardeşlerimin okul masrafını hem de kendi kayıt işlemlerimi karşıladım.
Ancak kalacak yerim ve hiçbir bursum yok. Bana burs konusunda yardım edebilirsen abla çok minnettar kalacağım sana. Teşekkür ederim.

Burs istiyorum-Beril

Kocaeli Üniversitesi’nde öğrenciyim. Hiç bir burs desteğim yok. Genelde çalışarak harçlık çıkarmaya çalışıyorum ama hem çalışarak hem dersler çok zor oluyor. Çalıştığım için çoğu zaman antrenmanlara gidemiyorum, derslerden geri kalıyorum. Bu yıl artık derslerime ağırlık vermek istiyorum, ufak bir destek istiyorum sizlerden. Ailemden çok destek göremiyorum ve onları sıkmak zorlamakta istemiyorum. Sadece bir miktar burs istiyorum teşekkür ederim

Burs istiyorum-Asena

Okullar başladı ben hala gidemedim. Burs çıkmazsa gidemeyeceğim. Üniversiteyi kazanmışken maddi imkânsızlıklardan dolayı gidemezsem kahrolurum. Lütfen yardım edin.

Burs istiyorum-Kader

Ben sınıf öğretmenliği 2.sınıf öğrenciyim. Hiçbir şekilde burs yardımı almıyorum. Ailemin verdiği para yetmiyor daha fazlasını da isteyemiyorum. Çünkü borçları ve başka sorumlulukları var. Hayırsever okurlarınıza iletirseniz çok sevinirim. Bana çok büyük bir iyilik yapmış olursunuz. Şimdiden teşekkür ederim.

Burs istiyorum-Rıdvan

Ben üniversite de okumaktayım, ama öğrencilik hayatı çok zor ve masraflarımı karşılamakta zorlanıyorum, aylık 100-200 TL yardım talep ediyorum. Beni çok rahatlatır bu yardım en azından kitaplarımı alabilirim Allah razı olsun.

Burs istiyorum-Ebru


Ben üniversite öğrencisiyim, derslerim çok iyi fakat okul masraflarımı karşılamakta güçlük çekiyorum. Bu yüzden yardım sever insanlardan aylık bir miktar, akbilimi dolduracak kadar bir burs talep ediyorum. İstanbul’da yaşıyorum, üniversite son sınıf İngilizce öğretmenliği okuyorum.

Burs istiyorum-Elif

Bugün ders kaydımı yaptım. Artık son sınıf öğrencisiyim. Burs desteğine ihtiyacım var. Okullar da açılmak üzere. Eğer burs verme düşüncesi olanlarla buluşturabilirsen çok sevinirim. Yardımların için şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

Yazarın Tüm Yazıları