Yetiş Ayşe

Haberin Devamı

KPPS KİTABI

14.07.2014 te yayınlanan Yetiş Ayşe’deki kpps kitabı için yardım diyen arkadaşa yardım etmek istiyorum.
Sevgi
CEVAP: Sevgi Hanım, iletişim bilgileri size gönderildi. Öpüyorum sarılarak.

.....

FORMASYONUN BEDELİ

Merhaba Ayşe Hanım,
Sizin yazılarınızı mümkün oldukça takip etmeye çalışıyorum. Yetiş Ayşe köşesine ise ilk defa rastladım ve ben de size yazmak istedim.
Durumumu kısaca özetlemek istiyorum. Yaklaşık 3 hafta önce mezun oldum ve pedagojik formasyon almak istiyorum hatta hak kazandım.
Fakat bunu ödeyecek ve de kendimi geçindirecek durumum yok. Formasyonun bedeli iki bin TL. Eğer yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
Teşekkür eder, iyi günler dilerim.
Esra
CEVAP: Sevgili Esra, okur dostlarımdan yardımcı olmak isteyenleri yönlendireceğim. Başarılar dilerim.
.....

EĞİTİM BURSU (KÜBRA HANIM)

Merhabalar,
eğitim bursu konulu yazının sahibi Kübra Hanım’a ait iletişim bilgilerini alabilir miyim?
Teşekkürler,
Erdinç
CEVAP: Erdinç Bey, iletişim bilgileri size gönderildi. Sevgiler.
.....

15 AYLIK KIZ BEBEK

Merhaba Ayşe Hanım,
Yazılarınızı takdirle takip ediyorum. Size bir arkadaşım adına İzmir’den yazıyorum . Kendisinin 15 aylık kız bebeği sağlık problemleri nedeni ile yürüyemiyor.
Borçları yüzünden evine haciz geldi. Kızı için giyecek, kendisine maddi olarak yardım rica ediyorum tüm duyarlı insanlardan.... Ya da hastahane masraflarını üstlenecek birileri olursa minnettar kalırım.
İleride yürüme yetisi olmayan engelli birinin hüznü veya koşabilen bir genç kızın gözlerindeki mutluluk tamamı ile hayırsever yurtdaşlarımıza bağlı.
Şimdiden teşekkür ediyorum.
Rumuz : Ramazan
CEVAP: Sevgili Ramazan, okur dostlarımdan yardımcı olmak isteyenleri yönlendireceğim. Geçmiş olsun.
.....

HAYATA TUTUNMAYA ÇALIŞIYORUM

Merhaba Ayşe Hanım,
14 temmuz 2014 tarihinde köşenizde çıkan “dört yaşında oğlumla hayata tutunmaya çalışıyorum” başlıklı yazı sahibinin iletişim bilgilerini rica ediyorum. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.adımın gazetede çıkmasını istemiyorum.
İyi günler.
CEVAP: Benim isimsiz meleklerim iyi ki varsınız. İletişim bilgileri size gönderildi. Sevgiler.
.....

KPSS KİTAPLARI

Aşağıdaki kişinin bilgilerini gönderirseniz belki birkaç kitap gönderme şansımız olur.
Kpss kitaplarına ihtiyacım var, son sınıf pdr öğrencisiyim. Kpss’ye hazırlanmak için kursa yazılmadım evde çalışmaya başlamak için de kitaba ihtiyacım var.
Gerçekten kitapları alabilecek imkanım yok. Ailemle maddi manevi sıkıntı içindeyiz. Özellikle … ya da … yayınları kpss kitaplarına ihtiyacım var.
İlgilenenlere çok çok teşekkür ederim.yükselcevap: sevgili yüksel, okur dostlarımdan sana kitap vermek isteyen olursa senin bilgilerini ona ileteceğim. Başarılar dilerim
Nazmiye
CEVAP: Nazmiye Hanım, iletişim bilgileri size gönderildi.Sevgiler
.....

KIYAFET YARDIMI

Ablacım merhaba,
Öncelikle böyle hayırlı bir işe vesile olduğunuz için çok teşekkürler.
Benim patronum 42 yaşında, erkek ve beden olarak large olan giymediği birçok giysisini gerçekten ihtiyaç sahibi olan kişilere benim tarafımdan ulaştırmak istiyor.
Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler
Cansu
CEVAP: Cansu Hanım, talep edenlerin iletişim bilgilerini göndereceğim. Öpüyorum sarılarak.

.....

Haberin Devamı

EVDE KALMIŞLARA EŞ

15/11/2012 tarihli gazetede şöyle yazıyor:
“kayıplarınız bulunuyor. Ayrılanlar barışıyor. İsteyenler evlendiriliyor. İhtiyaç sahipleri ihtiyaçlarına kavuşuyor. Hastalar doktora yönlendiriliyor.
Avukatıyla doktoruyla Yetiş Ayşe geliyor.”
Nerede ise 2 yıl olmuş yazı yayınlanalı. Halen geçerli mi bu yardım durumları?
Bir de isteyenler evlendiriliyor kısmı yoruma açık, evleneceklere maddi destek mi olunuyor, yoksa evde kalmışlara da eş bulunuyor mu?
Eylül
CEVAP: Eylül Hanım, Yetiş Ayşe yardımları elbette devam ediyor. Pazartesi günleri takip edebilirsiniz. Evleneceklere ev eşyası, çeyiz, bazen de maddi yardımlar sağlanıyor Evde kalmışlara eş bulmuyoruz. Zaten evde kalmış tabiri de çok çirkin. Bekar diyelim biz isterseniz. Ama elbette Yetiş Ayşe’de her şey mümkün, kısmet bu işler, bakarsınız o da mümkün olur.
.....

YETİŞ AYŞE- 14 TEMMUZ

Merhaba Ayşe Hanım,
14 Temmuz tarihinde yayınlanan “kpss kitaplarına ihtiyacım var” başlığı ile yazılan Yüksel isimli okurunuzun iletişim bilgilerini gönderirseniz memnun olurum.
Ben de bu sene pdr'den mezun oldum ve elimde kullanmadığım kpss hazırlık kitaplarım var. Sevgilerimle.
Burçin
CEVAP: Burçin Hanım, iletişim bilgileri size gönderildi. Sevgiler.
.....

GAZİ ÇOCUĞU BURS İSTEĞİ

Ayşe Abla merhaba,
Daha önce yardım isteğinde bulunduğum an Allah razı olsun hemen yardımcı olup beni o dönem nasıl rahatlattıklarını kelimelerle anlatamam.
Şükür şu an iyi durumdayım ama okul başlayınca aileme yük olmamak için malesef her öğrenci gibi zorluk yaşıyorum. ... üniversitesi siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümü 3.sınıf öğrencisiyim, ortalamam 2.90, gazi çocuğuyum, babamın sağ kolu sakat çalışamıyor, hiçbir burs desteğim yok.
sadece yurdumda ücretsiz kalıyorum. okulun başladığı eylül ayından itibaren her ay 150 TL burs desteğine ihtiyacım var (otobüs akbili ve yemekhane param) burs desteği geri ödemeli de kabulümdür, okul bitince kişiye ödemesini yapabilirim. şimdiden Allah razı olsun, tüm ihtiyaç sahiplerine derman olursunuz umarım.
çok teşekkürler
Rabia
CEVAP: Sevgili Rabia, okur dostlarımdan yardımcı olmak isteyenleri yönlendireceğim. Başarılar dileirm.
.....

TEST KİTAPLARI

Merhaba Ayşe Hanım,
Kardeşim bu sene üniversiteye hazırlanıp kazandı. Tüm derslerden özellikle de sayısal derslerin kitaplarından pek çok kaynak kitabımız var. Konu anlatımı ve test kitapları çoğunlukta ve çoğu sıfır hiç kullanılmamış. İhtiyacı olan dersaneye gidecek bütçesi olmayan birilerine yollayabilirim. Sevgiler...
Çiğdem
CEVAP: Sevgili Çiğdem, okur dostlarımdan isteyenleri yönlendireceğim. Sevgiler.
.....

14.07.2014 tarihli Yetiş Ayşe yazınız-mutfaklarını doldurmak gerek başlığı

Merhaba,
İlgili tarihteki köşenizde mutfakları doldurmak gerek başlıklı ihtiyaçsahibinin iletişim bilgilerini iletirseniz sevinirim.
Teşekkürler
Bircan
CEVAP: Bircan iletişim bilgilerini size ileteceğim. Sarılarak öperim.
.....

BURS YARDIMI

Ayşe Hanım merhaba,
19.05.2014 tarihli link:http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar/85/ayse-aral/11505/yetis-ayse ) “burs yardımı” başlığı ile yardım talep eden Sevinç'in iletişim bilgilerini gönderirseniz sevinirim.
Teşekkürler
Deniz
CEVAP: İletişim bilgilerini size ileteceğim. Sevgiler.
.....

YETİŞ AYŞE’YE NASIL ULAŞIRIM?

Yetiş Ayşe’yeaaral@hurriyet.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Yazarken konuyu ve taleplerinizi ve özellikle telefon, adres ve sair iletişim bilgilerinizi de açıkça yazın ki sizlere yetişmemiz hızlı ve kolay olsun.

Yazarın Tüm Yazıları