Yeniay Zamanı. Siz evrenin yeri doldurulmaz bir parçasısınız!

Günaydın herkese yepyeni bir günden. Bugün gökyüzünde gündemimiz yoğun.

Haberin Devamı

Balık burcunda bir yeniay gerçekleşiyor ve bu yeniay sizlere yepyeni duygular yüklüyor.

Biliyorsunuz gökyüzünde dolunay ve yeniaylar birer yazılım güncelleme paketleri gibidir.

Belli güncellemeler gelir ve biz bunun bize ne işe yarayacağını bilmeden yüklemek zorunda kalırız. Eğer bu özellikleri bilirseniz uygulamanızı daha aktif ve işe yarar bir şekilde kullanırsınız. Bu uygulamanın yüklü olduğu yer sizin aklınızdır.

 

Ben şimdi sizlere bu Balık Yeniay’ının nasıl bir güncelleme içerdiğini anlatacağım ve sizlerde bunu aklınızın hangi yönüyle değerlendirmeniz gerekiyor karar vereceksiniz.

 

Benim yazdığım bilgilerden ilham alarak hareket etmeye çalışın. Sizin bir kursa başlama ya da başlamama kararınızı bir astrolog veremez. Ya da sizin sevgilinize dönüp dönmemeniz sizin iradenizdedir, buna kimse yorum yapamaz. Bu sizin akıl halinizdir. İnsanlar kararlarının sorumluluklarını almamak için bu şekilde ilerlemeyi seçiyorlar. Üşenmeyip, bu yazıyı okur ve farklı bir vizyon kazanırsanız zaten karar vermeniz kolaylaşacaktır. Kararsızlık bir çeşit bilgi eksikliğidir.

 

Haberin Devamı

Balık Yeniay’ı gerçekleşirken Uranüs 84 yıl sonra boğa burcuna geçiş yapıyor. Bu önemli bir gökyüzü olayıdır. Artık 7 yıl boyunca bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğiz. Hani diyoruz ya bambaşka bir jenerasyon geliyor. İşte artık bu son 7 yıl içinde doğan çocuklar daha başka bir bilinç yapısı içinde olacaklar.

 

Şimdi, ben size şu açısı var, buradan bu kare gelecek vs. dediğimde yani ne olacak demekten bir hal alıyorsunuz. Bu yüzden ben çok lafı uzatmadan teknik bilgileri kendime saklayarak sizlere tecrübelerimi paylaşayım.

 

Bu yeniay, kendinizi değersiz olarak gördüğünüz ve kendinizi acımasızca eleştirdiğiniz bir yeniay olabilir.

 

En çok Balık, başak, boğa, aslan burçları etkilenmektedir. Aslında balık burcu haritanızda hangi evinizde yer alıyorsa bu alanla ilgili konularda yeni çözülmeler yaşamaya açıksınız demektir.

 

Haberin Devamı

Koşullar şu an sizin beklentilerinize uygun gelişmiyor olabilir. Olaylar her zaman kendi kurallarına uygun olarak ortaya çıkarlar ve bizden buna uyum sağlamamızı isterler. Şu an ne ile karşılaşmışsanız sizin hayrınıza olduğunu hatırlamanız gerekmektedir. Çünkü balık yeniayları teslimiyet ve gerçek olanı görmenizi ister.

 

Gözlerinizi çok iyi açın ve her şeyi gerçekte olduğu gibi görmeye çalışın. Bu hareketinizle kendinizi sahte bağlılıkların acısından kurtarabilir ve hayal kırıklıklarından koruyabilirsiniz.

 

Kendinize küçük bir anket yapın. Nelere bağlı veya bağımlısınız?

Belki bir kahve fincanına bağlısınız belki kahveye bağımlısınız. O gün o kahve yerine ne içebilirsiniz ya da aynı tadı yakalamasanız bile benzer nitelikte kendinizi zorlayarak neyi yerine koyabilirsiniz.

 

Haberin Devamı

Sonra, daha derine inin ve duygu ve düşüncelerinizle sıkı sıkıya yapıştığınız şeyleri ya da insanları düşünün.

 

Bizi aslından umutsuz kılan ve korkutan şey dışımızdaki olayların kendileri değil, fakat bizim onlar hakkındaki düşüncelerimizdir. Bizi rahatsız eden şeyler yaşanan olayları yorumlama şeklimizdir. Yani bu yeniay da neyi nasıl yorumlamanız gerektiğinizi iyi bilmelisiniz.

 

“Verdiği hasarın farkında olmayan bir insana neyi, nasıl yaptığını anlatmaktan daha yorucu bir şey bilmiyorum. Bir kere olsun ben seni böyle nasıl üzdüm diye sormayan birine hiçbir şey anlatamıyorsunuz.” Kısaca gereğinden fazla bir şey anlatmamalısınız.

 

Bazı dedikodulara ya da size verilen sözlere hemen itibar etmemelisiniz. Olaylara ve insanlara daha basit ve yalın bir yönden bakmalısınız. İnsanlar ne düşüneceklerse onları düşüneceklerdir. Bunun önüne pek geçemezsiniz. Sadece siz üzerinize düşeni yapın o tür insanlardan olmayın. Kimseyi ayıplamayın ya da suçlamayın. Bu dolunay yanılmalara çok açık olduğu için sakarlıklara ve kırık, çıkık gibi olaylara ayrıca dikkat etmenizi söylüyor.

 

Haberin Devamı

“İnsanın doğası, iyi şeyler yapmak, iş birliği yapmak ve başkalarından iyiliğini istemektir.”

 

Lütfen kendi erdeminizi yaratın ve koruyun.

 

İçinizdeki güç nedir?

Eğer acı bir olayla karşılaşırsanız ihtiyacınız olan “dayanıklılık” gücüdür. Eğer kötü bir söz veya hakaretle karşılaşırsanız ihtiyacınız olan “sabır” gücüdür. Demek oluyor ki bazı şeylerle karşılaşmanızı nedeni var. Bunun içinde fark etmediğiniz hangi gücü bulacaksınız. Buna yönelin.

 

Kendinizin kaptanı olun ve bu yeniay da şuna karar verin. Canınızı sıkan küçük şeylerle başlayın. Patronunuz yaptığınız işimi beğenmedi, sevgiliniz sevmediğiniz bir kızın resmini mi beğendi, notebookunuza çocuğunuz kahvenizi mi döktü?

 

Haberin Devamı

Bu tür sorunların üstesinden gelmek ve sinirlenmemek sizin içsel huzurunuzu korumanız için ödediğiniz bedeldir, bunu hatırlayın. Birileri size sorun yaratıyorsa sizin gücünüzü sınamıyordur. Asıl siz kendi iç gücünüzü sınıyorsunuzdur. Bu aradaki dengeyi kavrayın.

 

Yine mi yeniay, yine mi Merkür, ne zaman bitecek bunlar?

 

Bu zamana kadar kimse farkındalıklı değildi. Bu yüzden şu an gökyüzünde olan olayları duydukça hepiniz şikayetçi oluyorsunuz.

 

15 günde bir dolunay 15 günde bir yeniay yılda 2-3 kere güneş tutulmaları mutlaka olacaktır. Gezegenler ve dünya döndükçe yaptıklarımız, ektiklerimiz, kalpten düşündüklerimiz ya düşüncesizliklerimiz her neyse hepsi yerini bir şekilde bulacaktır. Bu yüzden şikayetçi olmak yerine size verilen planı yaşayın ve tekamülünüzü daha kaliteli bir şekilde gerçekleştirin. Sizin yaşamınız bir ziyafet sofrasından farksız olamaz. Hiçbir şey için telaşlanmaya, düşmanlığa ve öfkeye kapılmaya değer değil.

 

Şimdi ideallerinizi yaşamayı ciddiye almanın zamanıdır. Bugünden itibaren kendinizi düş kırıklıklarına uğratmaya son verin. Kendinizi ayakları yere basmayan işler içinde bulundurmayın. Bağımlılığınız yüzünden bir ilişki sürdürmek fikrindeyseniz bununla artık yüzleşin. Aynı zamanda Aşk’ı çok iyi yaşayacağınız bu yeniay fırsatını da kaçırmayın.

 

Mutlu günler dilerim.

 

Yazarın Tüm Yazıları