Yeniay sürprizlerle geliyor

Koç burcunda Yeniay! Zaman uçup gidiyor. Pilot olduğunuzdan emin olsanız iyi olur. Bugün saat 04.57 de Koç burcunda bir  yeniay gerçekleşti.

Haberin Devamı

Yeniay sizleri sürpriz bir takım gelişmelerle karşılaştırabileceğinin mesajını veriyor. Aslında hepimizin hayatlarına farklı yerlerden dokunacağı  bu yeniay, beklenilmeyeni beklemek adına hazır olmamız gerektiği ve bazılarınızın olmaz dediği şeylerin hiç de öyle olmayacağı konusunda fikirlerinizi değiştirebileceği anlamına geliyor. Yani uzun süre sessiz kalan dostlarınızın bu dönemde radikal kararlar verdiğini görebilirsiniz. Bu işi kesinlikle yapamam diyen bazı kişilerin o işe girdiğini yine bizzat görebilirsiniz. Neden mi ? Çünkü işin içinde yaramaz Uranüs bulunmaktadır.

Son 7 yıldır yaşadıklarınızı  şöyle bir gözden geçirin. Hayatınızda neler değişti? Siz nelere karşı en çok savaş verdiniz? Ne gibi süreçler sizi çok yordu? Hangi işlerde çok fazla emek sarf ettiniz? İşte bütün bunların cevabını alabileceğiniz bir yeni ay etkisi başlıyor.

Haberin Devamı

Örneğin diyelim ki ; 7 yıldır süren bir ilişkinizi evliliğe taşıyacaksınız belki de 7 yıldır süren bir evliliğin artık bir bitiş kararını alacaksınız gibi düşünebilirsiniz. Bu hemen bu yeniayla başlama ya da bitmesi demek değil. Sadece yepyeni bir bilinç yapısı kazanmanız demekle alakalı olacaktır. Sonuçta buna benzer mutlaka bir değişim yaratacak yeni düzen gerçekleşiyor diyebiliriz. Değişim için sizi insan özelliğinizden ve hakikatinizden uzaklaştıran her türlü düşünce ve davranışı terk ederek yeni düşünce ve davranış kalıplarınızı edinmeniz gerekiyor.

Bu koç yeniayı kendimizle ilişkimizi yeniden değerlendirmek için güçlü bir döngüdür. Bu güçlü yeniay enerjisi ile hayatınız da önemli ve pozitif değişimler yapma şansınız var. Daha sağlam ve gerçekçi planlar yapmak ve yeni ödüllerinizi kazanmak için kendinizi yeni imkanlar ayarlama zamanı da diyebiliriz.

Bu yeniayın Uranüs ile kavuşuyor olması ve Jüpiter Pluto arasındaki koruyucu açı ile hareket edecek olması hepimize şansın gülümseyeceğini gösteriyor. Tabi ki uzun süredir emek veren ve iyi insan olma yolun bir gayretiniz varsa.

Jüpiter genişletirken, Plüton güçlendirir yani hayatınızdaki büyük dönüşüme siz karar verdiğinizde ve buna siz liderlik yaptığınızda size çok özel yollar sunulacaktır.

Haberin Devamı

Koç Yeniayının vermiş olduğu yetkiye dayanarak bu hafta için şunları söyleyebilirim.

Çabuk pes etmeyin veya cesaretiniz hemen kırılmasın. Şartlar değişebilir ama uzun sürer ve çok çalışmak gerekir azimle devam edin.

Değişim disiplin gerektirir. Her gün sistematik bir şekilde davranışlarınızı gözlemeli ve değiştirmelisiniz. Değişim rastgele olmaz sürekli bir pratik gerektirir.

Başarmanız gereken o kadar çok şey var ki rahatlamaya ve keyif almaya da vakit ayırın.

Güvensizlik duygusu insanların sizi inciteceğinin veya bir şekilde sizi kötüye kullanacağını beklenti haline getirme durumudur. İnsanlar sürekli yalan söyler, manipüle eder, küçük düşürür veya bunlardan hiçbiri olmazsa sizden yararlanmaya çalışır düşüncesiyle kaygılarınızın arkasında insanlardan kaçıp sevgisiz bir hayat içinde yaşayamazsınız.

Haberin Devamı

Evet insanlar böyledir ama siz öyle bir insan olmamak için elinizden geleni yapın. Bu yeniayı fırsat bilerek tatmin etmeyen ilişkiler, evhamlarla dolu hayat, nedensiz yere kendinizi diğer insanlardan aşağı hissetmek gibi duyguları artık bırakın. Yaşama sevincinizi yeniden kazanın. Daha cesur, üretken ve doyumlu bir hayat için sadece iyi insanlara ihtiyacınız var.

Sadece hayattaki kaçınılmaz olaylardan değil, iş gibi günlük stresler den dolayı da sağlığınızı bozulur. İş ve eğlence arasındaki denge artık bozulmuştur. Hayat , içinde zevk almadığınız ve size sürekli baskı yaratan şeyler sizi yormaya başlar. Biz buna hayat kavgası deriz ve bu nokta çekilmez hale gelmeye başlar. Bütün hayatınız başarı, statü ve maddesel şeyler etrafında döner. Özünüzle bağınızı kaybetmişsinizdir artık bu yüzden özünüze geri dönünün. Sizin neyi mutlu ettiğini tespit etmeniz gereken bir yeniay kavramı var gökyüzünde.

Haberin Devamı

Evrenle uyumlu ve ahenkli yaşamı seçin.

Dememiz o ki; Damlayan su, taşı deler. Taşı delen suyun gücü değil, damlaların sürekliliğidir. Sen de su gibi ol! Yeri geldiğinde akıcı, esnek ol, her yere ulaş, yeri geldiğinde de donup buz ol, demiri bile parçala. Kararlı ol! Kararlılık keskin bir bıçağa benzer, keskin ve düz keser, kararsızlık ise kör bir bıçak gibi kestiği her şeyi parçalar ve yırtar. Başarı, kararlı davranmaktan başka bir şey değildir.

Harika bir hafta dilerim.

Yükselen burçlarınıza göre yeniay öngörülerimiz nelerdir ?

Koç: Kendinizi sebepsiz bir şekilde gergin ve kontrolsüz çıkışlar içerisinde bulabilirsiniz. Yeniay etkisiyle önümüzdeki iki hafta beklenilmeyeni beklemeye ne dersin? Fırsatlar kapını çalmaya hazırlanıyor. Sende bu değişime hazır ol ve muhteşem sürece kendini bırak.

Haberin Devamı

Boğa: Yeniay size bambaşka bir farkındalık kazandıracak. Özel hayatınızda sizleri daha ön plana çıkartacak. Gün genelinde ani gelişen durumlara karşı kontrollü davranıp olayları yönetme eğilimi içerisinde olacaksınız. Önümüzdeki haftalarda haklılık durumunuzla ilgili sizi bir sürpriz bekliyor.

İkizler: Yeniay sizlere ilişkiler konusunda artık sınırlarınızı çizmeniz gerektiğini açık açık söylüyor olacak. Önümüzdeki iki hafta boyunca partneriniz ile sevgiyi konuşmak, aşkı sorgulamak ya da bunu hissetmek isteyeceğiniz özel bir süreç başlıyor. Aradığınız cevapları çok yakında bulabilirsiniz.

Yengeç: İnsanoğlu yaşam gailesi içinde  daima bir şeylerin telaşı içinde koştuğundan genellikle sahip olduğu şeylerin kıymetini pek anlayamaz. Bu yeniay sizlere farkındalığınızı yükseltip sahip olduğunuz her şeyden mutlu olma adına sizleri değiştirebileceğinin vaadini veriyor. Artık siz de bir an önce değersizlik duygusundan kurtulun ve elinizdekilerin kıymetini bilin.

Aslan: Bu yeniay uzun zamandır üzerinde uğraştığın ve  yapmakta mücadele verdiğin her şeyin  artık giderek daha kolaylaştığını gösteriyor olacak. Çünkü artık istediğin şeye ulaşmak için  gücünü nasıl kullanman gerektiğini öğrendin. Emeklerin karşılığını alacağınız iki haftalık bir süreç başlıyor.

Başak: Bu yeniay ile birlikte yaptığın işte heyecan duyuyor musun? Ait olduğun bir ilişkinin içinde misin? diye sorgulayacağın yeni bir süreç başlıyor. Yaptığın işlerdeki heyecan seviyeni ve yaşama sevincini sorgulamaya başlayacağın, seni heyecanlandırma yan hiçbir işte olmayacağının kararını vereceğin yepyeni bir döneme hazır ol.

Terazi: Bu yeniay ile birlikte ilişkilerdeki tecrübe ve deneyimlerini hayatına yansıtman gereken, farkındalıklarla dolu iki haftalık bir süreç başlıyor. Bugün yaşadığın olaylara karşı geçmiş deneyimlerini ve tecrübelerini ne kadar kullandın? Artık bunu bilmen ve uygulaman gerek. Hayatında yeni bir sayfa açmak istiyorsan bunları yapmalısın.

Akrep: Her şey de olumsuzluk görme huyunu artık bir tarafa bırakman gerekli. Aksi takdirde önüne gelen fırsatları hiçbir zaman göremeyeceksin. Dün geçti, yarın için daha zaman var fakat şimdiki an her zaman kıymetlidir. Kendini olayların akışına bırak ve istediğin şeyi yapmak için hemen harekete geç. Zira bu yeniay sende ki gözlem yeteneğini ortaya çıkartmaya kararlı.

Yay: İstediğin amaca ulaşamama durumu bazen gerçek amacımızı görmemiz için bize yardım eder. Bu nedenle artık olmayan şey de ısrar etmek yerine daha kolay işlere meyletmeyi öğren. Bu yeniay  çok uğraşıp emek verdiklerinin olmamasında ki asıl sonucu gösterip senin için daha kolay olanlarda ki güzelliği gözlerinin önüne seriyor olacak. Fırsatlarla dolu günler seni bekliyor.

Oğlak: Zihnin ve düşüncelerin yeni bir fikre doğru uzandığında, bir daha asla eski boyutlarına geri  dönemez. Bu yeniay ile kendini düşüncelerinle harekete geçir ve planladığın her ne varsa uygula. Kendini amaçlarına doğru odaklarsan  önümüzdeki iki haftalık süreçte hem iş hem aşk alanında büyük başarılar gözüküyor.

Kova: Bu yeniay sana önemli olanın dünkü halinden iyi olup olmadığını doğrulattıracak. Her gününü güzelleştirmek için elinden geleni yapmaya zorlayacak. Sen bunu kendin için yapmazsan hiç kimse senin için yapmaz. Harekete geç ve planlarını uygula. Öncelikle şunu hatırla: Hiç kimse senden daha iyi değildir ama sen ortaya bir şey koymazsan sen de kimseden iyi değilsindir.

Balık: Ekonomik anlamda bunaldığını hissedebilirsin. Eğer yenildiğini zannedersen zaten yenilmişsindir. Girişime karşı cesaretli ol. Motiveni düşürecek her şeyden uzaklaş. Cesaretini topla ve bir an önce yola çık Bu yeniay sana daha cesur ve hedeflerine odaklı olmanı söylüyor. Önümüzdeki iki haftalık süreçte terfi, yeni iş imkânı gibi başarılar vaat ediyor. Eğer gayret edersen!

Yazarın Tüm Yazıları