Yay burcunda dolunay! Gün olur devran döner

Günaydın bugün akşam saatlerinde 17:19’da Ay-Güneş karşıtlığı kesinleşiyor ve yay burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunayın en önemli konularından biri ilişkilerinizin, ortaklıklarınızın ve finansmanınızı içeren bir dönüm noktası yaşayabileceğimizi gösteriyor.

Haberin Devamı

Bu dolunay, geçtiğimiz son 3yılın dönüşüm sürecini tamamlanmasını sağlayabilecek fırsatlarla doludur. Kırılan kalbiniz, ödemekte zorlandığınız borçlarınız, hiç bir günahınız yokken size yapılan haksızlık gibi konuların bir nebze olsun iyileştirmek için gelmiş bir dolunaydır. Bir şeyler aslında bugüne kadar siz tahammül ettiğiniz için vardı. Artık karar vermek zorunda kalacaksınız. Tahammül etmeyi bırakacaksınız. Yolunda gitmeyen şeylerin aslında yüzleşmekten kaçtığınız olaylar yüzünden olduğunu fark edeceksiniz.

 Dolunay anı haritasında Akrep burcu yükselmesi ve yönetici gezegeni marsın geçmiş yaralarımızı anlatan güney-ay düğümü ile temas içinde olması zaten geçmişle hesaplaşmak durumunda kalacağımızı bize gösteriyor. Merkür gezegenin 29 derece boğa burcunda olması ise sanki birikmiş çok sözün söylenme vakti gelmiş gibi duruyor. Evren size öyle bir hazırlık yapıyor ki bugüne kadar bilmediğiniz pek çok gerçeklikle baş başa kalabilirsiniz. Bu hemen sizi ürkütmemeli. Bundan niye bahsediyorum? Söylenmesi gerekenler artık gelirse usulüne uygun bir tavırda söylemekten korkmayın.

Haberin Devamı

Zaman makinesine binelim o zaman 2015 Eylül Ayı ve sonrasına bir yolculuk yapalım. Biliyorum birçoğunuzun suratı çoktan düştü ve içinizi bir endişe aldı. Eyvah yinemi aynı şeyler yani demeye başladınız. Hayır, tabi ki !

2015 Eylül yılından bu yana hem ülke olarak hem de kişisel bazda hayatlarımızda gerçekten çok yorulduk. Sanki yaşamımızdan sürekli görüntüsü giden anteni bir türlü çekmeyen, görüntüyü net alamayan televizyon izleyicisi gibiydik. Hep bir şeyler oluyordu ama çevremizde, arkadaşlıklarımızda özel hayatlarımızda olayları net göremiyorduk.

2018 Yılının başından beri görüntü net gelmeye başladı ve siz 3 yıldır izleyemediğini ya da izlerken kaçırdığınız detayları görme fırsatına sahip oldunuz. İşte bu dolunay ile elinize geçen fırsatları kararlı ve kendi iyiliğinizi düşünür nitelikte harekete geçirmelisiniz. İlerleyen zamanda tüm gerçeklerin ortaya dökülmesi, bilinmeyenlerin söylenmesi ve büyük restleşmeler söz konusu olabilir. Bu dolunay sizlere şimdilik zorlayıcı gelse de, zaman içinde mutluluk verecek gelişmelerin sizin aslında ne kadar hayrınıza yaşanacağına işaret ediyor. Boşa kaybettiğiniz zaman duygusu, ait hissedilmeyen yaşamlar, geçmişle bugün arasında gidip gelmeler, yitirilen hayaller, güven duymadığınız insanlar bunlar sizler için artık tümüyle terk ediliyor. Yepyeni bir dönüşümün ve değişimin başlangıcı içine giriyorsunuz. Yepyeni bir iş, yepyeni bir yuva, yepyeni bir aşk gibi düşünün.

Haberin Devamı

Sonradan aklıma gelenleri de buraya maddeler halinde eklemek gerekirse;

  • Arkadaşlarınızla eskide kalmış çözülememiş bazı problemlerin çözümü de bu dolunayın konusu. Neden ve niçin araya mesafe girildiği belli olmayan ilişkilerinizde de bazı çözülmeler yaşanacaktır. Doğru olan her şey şuan zamanı olduğu için ortaya çıkacaktır. Konuşmalar ve hesaplaşmalar bu anlamda biraz çetin geçebilir.

 ·         Eski sevgiliniz ya da aşk acısı çektiğiniz çok kıymet verdiğiniz partneriniz sizi kıskandırmak adına girişimlerde bulunup kendi adına mutluluk oyunları oynadığı dedikodular çıkartabilir. Buna fazla kanmayın. Dürtüsel kıskançlık tepkileri vermeyin. Sadece izlemek iyidir. İzleyin.·         Bu dolunay 2016-2017 yılının sizin hayatınızda yarattığı dönüşümü en güçlü idrak ettiğiniz bir döngü olacak. Bu dönüşümün içerisinde iyileşmek fırsatı da var. Bunu kaçırmayın. Yani kısaca krizler içerisinden önemli fırsatlar çıkacak diyebiliriz.·         Finansal konulara, dolandırıcılıklara, yanılmalara lütfen dikkat edin. Hırsızlıklar açısında da ummadığınız şekilde anlamsız olaylarla karşılaşabilirsiniz. Önlemlerinizi alın mutlaka.·         Aşk ve ilişkileri açısından harika bir dolunay diyebiliriz. Gökyüzünde Venüs’ün Neptün ve Jüpiter ile oluşturduğu büyük üçgen açı kalıbı oluşacak. Yaşantınızda daha önce hiç tatmadığınız romantik duygularla iç içe olabileceksiniz. Bu sizi büyültecek adeta ruhunuzu şifalandıracak nitelikte olacak gibi görünüyor. Dolunay etkisinden 4-5 gün sonra bu tarz ilişkiler içinde olabilirsiniz. Bu duygularınıza sahip çıkın. Dünyanın en önemli yaşam sebebi sevgi ve aşktır. Bu kolay elde edilmez. Bunu kaybetmeyin. 

Haberin Devamı

Kısaca yarın ki yayydolunayıyla son 3 yılın sezon finalini yapacaksınız. Bu sizi korkutmasın. Dünya yuvarlaktır ve dünyanın sonu gibi görünen bir yer, başlangıcı olabilir ve iyiler her zaman kazanır... İyi kalmaktan vazgeçmeyin.

Bunu başaracağınıza eminim. Gelişmelerden beni de haberdar edin.

 Mutlu günler dilerim…

 

Yazarın Tüm Yazıları