Yarını bugünle aydınlatın.

Günaydın herkese. Yepyeni bir gün ve yepyeni umutlarla bugünde yolumuza bakıyoruz.

Haberin Devamı

Bugün Ay balık burcunda hareket ediyor. Gün içinde Neptün gezegeni ile bir kavuşum halinde olup şans ve bolluk gezegeni Jüpiter ile üçgen bir açı yapacak. Bugün ekonomik anlamda da bazı yeni kararlar vermek isteyebilirsiniz.

Yaşamınızla ilgili bazı konularda sevdiklerinizin desteğini görmek isteyip ama bu desteği bir türlü hissedemediğinizi düşünerek kendinizi duygusal anlamda yıpratabilirsiniz. Bugün içinizde artan insanları değiştirme isteğiniz ilişkilerinizin zarar görmesine neden olabilir. Partner ilişkilerinizde kaybetme korkusuna kapılıp hatalı davranışlar içerisine girmeyin. İlişkinizin hakikati ile yüzleşmeniz gerekiyorsa bundan kaçmayın.

Ay’ın Plüton ile yapmış olduğu olumlu kontak da birlikte iletişim becerilerinizin artacağını ve kişisel ilişkilerinizde derinlemesine bir başarı kazanacağını söyleyebiliriz. Belli bir meselede gerekli iradenizi ortaya koyarak yönetebileceğiniz bir konun başarısı söz konusu. Artık bazı konularda hayatınızı değiştirmek için gerekli çabayı göstermelisiniz.

Haberin Devamı

Taze bir başlangıç yapma azmi ve hayatınızı yeniden şekillendirme becerisi oldukça yüksek, sadece bunu kullanmak size kalıyor.

 Gelelim günün tavsiyesine;

Başarı için çalışmak ve çabalamak çok önemlidir. Bir beysbol terimi şöyle diyor; “Sopanı sallamadıkça topa vuramazsın!” Başarmak istiyorsan harekete geçmelisiniz.

Başınıza gelme ihtimali olan her şeyi önceden göremezsiniz ve hayatınızın iplerini, hiç aksaklık yaşamadığınız bir mükemmelliğe eriştirmek için elinizden tutup kontrol edemezsiniz.

Ancak ve ancak seçimlerinizi, eylemlerinizi ve tepkilerinizi kontrol edebilirsiniz.

Hayat size ne sunarsa sunsun mutluluğu inşa etmeniz için gerekli şey budur. Seçimlerinizin muazzam gücünü fark edin. Güçlü ve olumlu seçimler için egzersizler yapın. Bilinçsiz kararlarınızın fakında olmakla başlayın. Eminim ki şuana kadar haklı olduğunuz birçok konu var. Belki hissizleştiniz, kendinizi bıraktınız. Eylemlerinizi ve seçimlerinizin farkındalığında bile olabilecek noktadan bakamıyorsunuz hayata. Bunu inanın anlayabiliyorum. Ama artık bunlar toparlanma zamanında. Kendinize bir şans daha verin ve inancınızı yenileyin.

Haberin Devamı

Şu an hepimiz seçtiğimiz hayatı yaşıyoruz. Eğer mutsuzsanız yanlış bir seçimin kurbanısınız. Ve bunu tamamen kendi ellerinizle yaptınız. Kimseye hesap kesmeye çalışmayın. Hayatta, istediğiniz şeylerin gökten üzerinize yağmasını umut ederek ağır ağır ilerlemek doğru bir şey değildir. Arzu ettiğiniz şeyleri lütfen kurgulayın ve inanın. Başarı her zaman ulaşabileceğiniz bir yerde sizi bekler…

Mutlu günler dilerim.

Yazarın Tüm Yazıları