Venüs-Jüpiter karesi: Kötü insan ruhu ile ilişkisini kaybeden insandır

Günaydın yıldız savaşçıları;

Haberin Devamı

Hareketli bir döneme adım atıyoruz. Evde olmamız, yasakların olması gibi faktörlerin buna engel olduğunu artık düşünmüyorum. Gerçekten yaşamaya gönlü olanın her yolu bulduğu aşikar. Tabi hevesimiz kalmadı tabi canımız burnumuzda ama sabah aynaya baktım da yaşıyoruz be... 

Sonuçta şu an yaşıyoruz.

Nefes alıyoruz buna çok şükür… 

O zaman şimdiyle ilgilenmemiz çok önemli olacak. 

Bu hafta Venüs ikizlere geçene kadar(9 Mayıs) Venüs ve Jüpiter arasında bir meydan okuma söz konusu olacak. Bu durum bizleri daha hızlı bir şekilde Venüs ikizler sezonuna girmiş hissi verecek. Bu yüzden bu hafta hissettiğiniz tüm etkiler bu açılara dahil olacak. Bu tam kare açı 29 derecelerde gerçekleşeceği için oldukça önemli olduğunu söyleyebiliriz. 

Venüs ve Jüpiter birlikte çalışmaya başlıyorlar. 

Haberin Devamı

Biliyorsunuz ki ikisi de astrolojide iyicil gezegen olarak bilinir ancak bunu yaparken çok fazla çatışma içinde olacaklar ama aynı konuya hizmet eden iki iyi insan ne kadar olumsuz olabilirse o kadar düşünün. Ya da bir okul projesi gibi, gerçekten anlaşamadığınız biriyle bunu yapmanız gerekiyor hissi içinde olabilirsiniz. Bu sizlerin fikirlerinin sevgi, büyüme ve öğrenme fikirleri ile çelişiyor olabilir. Ayrıca aşk hayatınızın olmadığı ve bu koşullarınızın sizi sınırlandırdığı için bir daha bu tarz şeyler olmayacağını düşünme hisside sarabilir. Hayatı kaçırdığınızı gereğinden fazla düşünebilirsiniz. 

Kendinizin sınırladığını veya sevginizin hafife alındığını hissedebilirsiniz. Bununla birlikte olumlu yanı Venüs /Jüpiter'in karesi size ilişkiler yoluyla öğrenme ve gelişme şansı vermesidir (burada Satürn'ün etkisine daha çok benzer).  

Jüpiter'in karşısındaki Venüs, kişinin aşk tarzı ile büyümesi arasında açık bir dengesizlik yaratır. Jüpiter'in karşısında Venüs ile büyük bir kafese sıkışmış gibi hissedersiniz. Buradaki anahtar, bu dengeyi bulmaktır.180 derecesi size bu hissi veriyorsa şu an gerçekleşecek olan karesi (90 derecesi) demek oluyor ki köşeye sıkışmamanız için yapmanız gereken ayarları anlatıyor. 

Haberin Devamı

Umarım anlatabiliyorumdur. Astrolojiyi anlaması ayrı bir zor biliyorum ama inanın sizin kolay anlamanızı sağlamak için defalarca okuyup hiç bilmeyen biri gibi düşünerek yazmak çok daha zor. 

Bu açılarda kendinizi gergin hissediyorsanız "hayır" demekte sorun yoktur. Hayır diyebilirsiniz. Bununla birlikte, eğlenmek için enerjiniz olması muhtemeldir. İnsanları tanımadan ya da şans vermeden sizinle ne kadar iyi olabileceklerini bilemezsiniz. Olumlu ilişkiler kurulabilir ve çok faydalı bir proje içinde olabilirsiniz. 

Venüs Jüpiter’in tüm yönleri gibi çok farklı tarafları olabilir. Hem Venüs hem de Jüpiter faydalı gezegenlerdir. Bu yüzden genellikle iyinin kötüleri yeneceğini düşünüyorum.

Haberin Devamı

(Diğer yönlere de bağlı olarak).  

Bu yönler, Jüpiter’in genel bir Yay dokunuşuna sahip olmasını ve aşklarının kendine özgü ve benzersiz bir şekilde özgür ve heyecan verici olmasını sağlayacağını değerlendiriyorum. Yani birtakım krizler çıkabilir ama ilişkilerde bu durum daha özgürleşmek ve benzersiz bir mutluluğa ilerlemek için olacak gibi görünüyor. 

Cömert, becerikli ve yaratıcı olabilecek biri olabilirsiniz. 

Motivasyon azaldığında bunu nasıl geri kendinize çekebilir ve yeni bir şeyler çıkarabilirsiniz (bir ders, bir beceri) Yeni bir uzmanlık alanı yaratmak için harika bir dönem olduğunun altını çizmek istiyorum. 

Kendinizi bir şeyi tamamlamada 'başarısız' olarak görmeyin. 

Haberin Devamı

Kendinize dair bakış açınızı nasıl değiştirirsiniz?

Neyin kabul edilebilir veya kabul edilemez olduğunu biliyor musunuz?

Neden belirli standartlara sahipsiniz ve bunlarla ne yapmalısınız? 

Seni kim ve ne geride tutuyor?

Gerçekten istikrarlı birimisin? 

Eleştiriyi nasıl ele alırsınız?

Kendinizden gelen eleştirilerle nasıl başa çıkarsınız? 

Ödevleriniz bunlar... 

Venüs-Jüpiter karesi: Belki de kendi içinizdeki kısıtlamadır?  

Güven / güvensizlik veya kendinize / başkalarına kendi deneyimlerinizden bakış açınızdan değerlendirme yapmak (sadece kendinize dayanmak) gereken bir süreç olduğunu fark ediyorsunuz. Israr etmemiz ve daha fazla düşünmemiz gerekiyor. Düşüncelerimizi abartmak yerine ya da ısrarcı olmak yerine ölçülü bir kabulleniş durumu kurtarabilir. Bunu egosal bir duruma çekmeyin. 

Haberin Devamı

Gerçekten ne kadar açık fikirlisin?  

Davranışınızda kaçınmaya çalıştığınız şeyler sizlerin aslında öğrenmediğiniz şeylerdir. Bu durum sizin kendinizle baş etmemenize yol açabilir ve böylece sevdiğiniz şeylerden, kendinizi ifade etmekten, başkalarına bağlılığınızdan / başkalarının size olan bağlılığından veya sahip olduğunuz planlardan dolayı hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. 

Eğer karanlığından uzaklaşırsan kendin için (beklentilerin) ortaya çıkabilir. 

Bu açılarda aşırı hoşgörü ve aşırı koruma da gerçekleşebilirken, Venüs / Jüpiter sezgisel olarak 'neyi' sevdiğini bilen birini işaret eder. Aynı zamanda hataları ve başarısızlıkları nasıl değerlendirdiklerini de gösterir. Bu durumlarla ilgilenmelisiniz. En çok samimiyeti sorgularsınız. Siz samimi biri olarak kalın.Kimseyi samimiyetsizlikle suçlamayın.Bu suçlamada bir samimiyetsizlik olabilir. 

Başkalarına nasıl davrandığınızın asıl yansıması kendinizle olan iç çatışmanız ile ilgilidir. Çok fazla olan nedir? Bir şeyleri yapmanın olumlu / olumsuz yolu nedir?  

Bu süreçte en iyi yapılacak şey kendinize daha iyi davranmakla, bir sorunu kabul etmekle (ölçülü olarak) ve kördüğümlerini çözmek için çalışmakla ilgili olabilir. Böylece her şeyi yapabilirsiniz. Şu an hiçbir şeyi kişisel olarak çıkmaz bir durum görmeden sizin beklentilerinize uyum sağlayarak ilerleyin. 

Genel olarak, Venüs / Jüpiter karesinin kişiye aşkı bulmanın ya da iyi olan şeylerin onun başına gelmesinin zor olduğunu düşündürtse de aslında içindeki yetersizlikleri dışarıya yansıtır. Kendinize bu dönemde bazı şeyleri bulmanın zor olmadığına inandırmanız gerekiyor. Bunun için daha fazla yeteneklerinize ihtiyacınız olabilir. 

Süreci anlamak sizlere gelecek günlerdeki sorunları bir sorun haline getirmeyerek ilerlemenize yardımcı olacaktır... 

Olayları birer birer çözeceksiniz. Kendiniz için yıkıcı ve sinir bozucu bir noktaya gelmeyin.

Bu açı insana aptalca bir şey yaptırabilir. Bunu yapacağınızı düşündüğünüzde geri adım atın. Kendi kendinize düşünün ve ılımlı olun. Başka bir şeyle meşgul olmak daha az hata yaptırabilir. 

Süreç zamanı: 06 Mayıs-11 Mayıs tarihleri arasındadır. 

Mutlu günler dilerim…

Yazarın Tüm Yazıları