Tarih değil, hatalar tekerrür ediyor.

Günaydın herkese hepinize hayırlı ve bereketli haftalar diliyorum. Sürekli sorduğunuz bir şey var ki ne zaman geçecek? Farkında mısınız, toplum olarak sürekli karamsar ve mutsuz ilerliyor.

Haberin Devamı

Ne iyi bir şey olma ihtimaline inancımız kalmış nede güzel olan bir şeyi sürdürebilme hevesimiz. Neden böyle olduk bakıldığında hepimiz birçok neden bulabiliriz. Bazı şeyleri artık eskisinden daha fazla fark etmeyi seçiyoruz. Gelişi güzel hiçbirimiz yaşamak istemiyoruz. Aslında amacımız bilinmeyeni bilmekte değil. Bunu bilemeyeceğimizi de biliyoruz. Asıl amaç kendimizin ne olduğu ve daha ne kadar olabileceğimiz kısmında gizli kalıyor. Biraz daha hayatın içinden tutmamız gerekmektedir. Elbet inişli çıkışlı şeyler yaşayacağız. Bu çok klasik biliyorum ama gerçekten bu inişli çıkışlı şeyler bizim daha iyi olmamızı sağlayan şeylerdir aslında. Geçmişte yapılan hatalardan bir şeyler öğrenmek gerekli öyle değil mi? Kendimize kızmak ya da başkalarını suçlamak ne zaman çare oldu ki bugün olsun? Haydi o zaman bir bakalım havalarda neler var?

Haberin Devamı

Ay oğlak burcunda ilerliyor. Kendimizi daha güvende hissetmek isteyeceğimiz bir gün genelindeyiz. Gün içinde, uzun zamandır emek verdiğiniz birtakım konularda sonucu doğrudan gitmek isteyebilirsiniz. Bugün maddi konularla ilgili her türlü sözleşmelerinizde ve finansal hesaplarınızda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Gereksiz karamsar durumlar içinde olmamalısınız. Kısacası bugün elinizdeki verilere göre yola çıkarak, varsayımlarla kendinizi huzursuz etmemelisiniz. Bugün sizin için en önemli olan konular istikrarlı bir ilerleyiş ve kariyerinizde süregelen hedeflerinizi kesinleştirmek olmalıdır. İçinizde yılgın rüzgarların esintisi olduğunu biliyorum. Sürekli yeniden mi başlayacağım ya da sürekli yine birilerinden bir şey mi isteyeceğim duyguları ile tetikleniyor olabilirsiniz. Ama maalesef yaşam bize bir şeyleri söyletmeden vermiyor. Artık bugün ve bugünden sonra 2019 yılına kadar hedeflerinizi planlamalı ve tüm yarım kalan şeyleri bu yılda bırakacağınıza dair mesajlarınızı vermelisiniz.2019 yılını zaten ayrıca detaylı konuşacağız ve öngörülerde bulunacağız. Şayet ben 2019 yılında kendimle daha kolay nasıl başa çıkarım diyorsanız size harika bir 2019 Yılı Astroloji ajandası hazırladım. Tüm kitapevlerinde ve D&R mağazalarında bulunmaktadır. Online siparişte verebilirsiniz. Şayet ben sizden canlı canlı bu ajandamı almak isterim ve haritamı da sormak isterim derseniz o zaman sizleri 15 Kasım Cumartesi 16:30 İstanbul Kanyon Avm D&R gerçekleşecek imza günüme beklerim. Planlarınızı programlarınızı yapmayı unutmayın. Diğer imza günlerini takip etmek ve astroloji ajandası hediyelerini kaçırmamak isterseniz “İnstagram:Astromatik” adresinden takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Tarih değil, hatalar tekerrür ediyor.

Gelelim günün Tavsiyeli hikayesine;

Günlerden bir gün, zamanın ünlü bir bilgesi hükümdarın sarayının kapısına geldi. Muhafızların hiçbirisi saygıları nedeniyle onu durdurmaya çalışmadı. Bilge, sonunda hükümdarın tahtında oturduğu odaya girdi. Ziyaretçisini hemen tanıyan kral saygıyla ayağa kalkıp sordu:

“Ne istiyorsun? Sana nasıl yardım edebilirim?” 

“Bu handa uyuyacak bir yer istiyorum” cevabını verdi bilge. 

“Ama burası han değil ki” dedi kral hafif kızgınlıkla, “Benim sarayım.” 

“Sorabilir miyim: Senden önce bu sarayda kim yaşıyordu?” 

“Babam. O öldü ama.” 

“Ondan önce kim yaşıyordu?”

“Büyükbabam. O da öldü.” 

“O zaman burası insanların kısa bir süreliğine gelip kaldığı, sonra da terk edip gittiği bir yer demek ki. Neden ona han demeyeyim?

 

Yazarın Tüm Yazıları