Sevmek insanın kendi kendini aşmasıdır

Günaydın herkese. Ay Terazi burcunda ilerliyor olacak. İlişkilerde denge kurmakta zorlanabilir ve bireysel hareket etmek isteyebiliriz. Kırgınlıklarımızı gidermek, duygusal boşlukları doldurmak ve yaralarımızı şifalandırmak için bazı konuşmalar yapmak isteyebiliriz.

Haberin Devamı

Evlilik veya ilişkilere dair konularda ortak bir paydamız olsun isterken bunu karşı taraf baskı olarak algılayabilir. Bugün daha fazla  özgürlük duygumuzu frenleyerek ve empati yaparak ilişkilerdeki sorunların altında yatan gerçek nedenlerini bulabiliriz. 

Aynı zamanda parasal ve ekonomik şartlarınızı dengeye getirmek isteyeceğiniz ve bununla ilgili uzun vadede yeni girişimlerde bulunabileceğiniz olumlu bir zaman dilimi. 


Akşam saatlerinde Ay-Venüs kavuşumu geçmişte yara aldığınız bazı kişilerle tekrar iletişim haline geçebileceğinizi gösteriyor.Bazı duyguları onarmak veya aşk’ı gerçekten hissetmek isteyeceğimiz bu zaman dilimini umarım keyifle geçirebilirsiniz.

Gelelim günün hikayesine ;

Nasreddin Hoca yaşlanmış ve uykusuzluk çekmeye başlamış. Her şeyi denemiş (sıcak banyo, ilaç, yatıştırıcı, şurup) ama hiçbirinin faydası olmamış. Hiçbir şey işe yaramamış. Ve çocukları rahatsız olmuş, çünkü Hoca uyuyamadığı zaman evdeki kimseyi de uyutmuyormuş. Gece tüm aile için kâbus oluyormuş.

Haberin Devamı

Çaresizce, her yöntemi araştırmışlar, Hoca’nın uyumasını sağlayacak her ilacı, çünkü tüm aile deliye dönüyormuş. Sonunda bir hipnozcu bulmuşlar. Çocuklar mutluluk içinde gelmişler ve Hoca’ya şöyle demişler: “Artık endişelenmene gerek yok, baba. Bu mucizeler yaratan bir adam. Dakikalar içinde uyku getiriyor. İşin büyüsünü biliyor, bu yüzden sen hiç endişelenme. Artık korku yok, uyuyacaksın.”

Hipnozcu, Nasreddin’e zincirli bir saat göstermiş ve demiş ki: “Birazcık inanç mucize yaratır. Bana birazcık güvenmen gerek. Bana güven, o zaman bebek gibi uykuya dalacaksın. Bu saate bak.”

Adam saati sağa sola sallamaya başlamış. “Sol-sağ, sol-sağ. Gözlerin yoruluyor, yoruluyor, yoruluyor. Uyuyorsun, uyuyorsun, uyuyorsun.”

Herkes coşku içindeymiş. Mutluymuş. Hoca’nın gözleri kapanmış, başı eğilmiş, bebek gibi derin bir uykuya dalmış. Düzenli nefesler almaya başlamış. Hipnozcu ücretini almış, çocuklarına artık onu rahatsız etmemeleri gerektiğini anlatmak için parmağını dudaklarına götürmüş. Sonra sessizce dışarı çıkmış. O çıkar çıkmaz Hoca tek gözünü açmış ve demiş ki: “Gitti mi o deli?”

Haberin Devamı


Mutlu günler dilerim

 

 

Yazarın Tüm Yazıları