Mars/Neptün kavuşuyor! Meğer ne aptallık yapmışım!

Günaydın yıldız savaşçıları;

Haberin Devamı

Mars/Neptün kavuşumu söz konusuyken bir de ay tutulması üzerimize doğru tutulmuşken ne dağılmalar yaşadığınızı tahmin edebiliyorum. Kendinizi yaptığınız fedakarlıklarda kaybolmuş hissediyorsunuz. 

Mücadele!

Büyüyüp gelişmenin yasasıdır. Karakter, dünyanın fırtınaları ve haksızlıkları içinde biçimlenir. İnsan, insanlık makamına erişmek için zorunluluklar ve acılarla yükselir. Acının bile mantıki ilkeleri vardır. Acı, bir hayat belirtisidir ve insanın kendini yeniden kurması için bir dürtüdür. Harekete geçirir.
Yenilginin koynunda ağlamaktansa ben mücadelemi vermiştim demek daha onurludur.

Dik duracağım yenilmeyeceğim, yıkılmayacağım temalı görüşlerle elinizde bir balyoz, bam bam yürümenin ne kadar yorucu ve kazanmaktan uzak bir tavır olduğunu zamanla öğretir hayat.

Bu ne ilk ne de son olacak!

Haberin Devamı

Planların bozulacak! Çünkü daha iyisi yapılacak!

Hayatın alt üst olsa da kelimenin tam anlamıyla elinde olmayan sebeplerden böyle olacak. Sebepler elinde olsaydı mücadele etmeyecektin ki?

Tabiki pes ettiğin, aşırı yorgun hissettiğin anlar olacak,
ama sonunda yoluna girecek ve genelde umduğundan farklı şekilde sonunda “iyiki o gün böyle olmamış” diyeceksin. 

Ne zaman böyle olmadı ki…

Başka bir yol bulup devam edeceksin

Daha önce de yaşadın bunu, bak biraz geçmişine o an çok sinirlendin, üzüldün, bir şeylere öfkelendin bir şeyler yaptın
ama sonra geçti… 

Bazı şeylerin telafisi hala mümkünken, böyle bir şansı olduğunu görmeyenler için ne üzücü…

Hiçbir şey yapmamak ne büyük aptallık…

Hayatın her anı bir mücadele ve savaş! 

Son bir buçuk yıldır bir proje üzerinde çalışıyorum. Bu bir telefon uygulaması. Hedeflediğim konu dünya üzerinde herkes kendi doğum bilgilerini girip doğum haritasında kendini nasıl gerçekleştireceğini anlaması, döngülerini kendi haritasına göre takip etmesi ve istediği planlarını yaparken hiçbir astroloğa muhtaç kalmadan anlayabilmesi üzerine. Örneğin kişisel doğum haritanıza göre ben size 5 ay sonra bir Mars döngüsüne gireceğinizi ve bu döngünün yaklaşık 40 gün süreceğini bunun için şu tarihler arasında planlarını gözden geçirmen gerektiğini haber vereceğim. 

Haberin Devamı

Aynı zamanda herhangi tanıştığı bir insanla sinastri analizinde ne kadar başarılı olacak ve hayatındaki ruh ikizi hangi ülkede, şehirde bulup, onun ne yaptığını öğrenecek! Gibi bir çok detay var. Sürpriz birkaç detay daha var aslında ama şimdi uzun uzun yazıp zamanınızı almak istemiyorum. Yazılımcılarla uğraşmak o kadar zor ve kaprisliler ki… 

İnanın bu süreçte en çok buna şahitlik ettim. Ayrıca başarılı olmak için sadece sizin bir şeyler biliyor olmanız değil ekip olarak hareket etmek gerekirmiş.  Bu uygulama için 10 kişilik bir ekiple yola çıktık ve günün sonunda onlar bile şöyle dedi: “Şu an bile yetmiyoruz, astroloji nasıl bir derya denizmiş” 

Haberin Devamı

Bende bilirdim oturduğum yerden danışmanlık ücretim bu, telefonum bu diyerek bireysel bilgiler paylaşmayı ama daha az kazanarak hatta üzerine şu an ben para koyarak daha fazla tükeniyorum. 

Ben yazılımcı olsam böyle bir proje için gece gündüz çalışır bunun dünyada insana karşılık gelecek sağlamasını merak ederdim. İnsanlar yaptıkları işlere neden ruhlarını, tutkularını koymuyor anlamıyorum. Hadi bunlar yok. Zekanızda mı yok? 

Aslında şu son günlerde bu yazılımcılarla yaşadığım problemler yüzünden sonuna geldiğim bu işten yorulduğumu fark ettim. Ama gece gündüz demeden çalıştığımız bu ekip, ve ben inanıyorum diye bu yola giren insanlara ne diyeceğim? 

Haberin Devamı

Yazılım şirketine diyorum ki; bakın sözleşmede vaat ettiğinizi süreyi 6 ay geçti. Ben istersem hukuksal savaşırdım ama yine de olumsuz olsun istemiyorum. Buraya kadar geldik lütfen diyorum. Ne olacak ki hukuksal olsa diyor J  Haksız mı? 

Halledeceğiz, az kaldı vs. gibi sözlerle ilerliyoruz.  Haksız değil zaten. Ne olacak ki 3-5 yıl sürecek bir dava ve boşa giden emek. İnsanlar bunlardan cesaret buluyor. Düzensizlik içinde düzen mi arıyorsun? Allah’ın bildiğini kuldan mı saklıyorsun? Aslında açacaksın davanı yapacaksın kavganı, buralarda şirketin adını açıklayacaksın ama işte benlik değil bu savaş. İyi insanlar neden bunu çekmek zorunda? Nasıl böyle suiistimal edilir.

Haberin Devamı

Mars/Neptün kavuşumunu da ben böyle yaşıyorum. Herkesin kendi iyiliklerinde verdiği fedakarlıklarda kaybolduğu bir yer var. Burasıda benim yerim işte. 

Beni çok zorladı ve yordular… 

Her şeyin doğru bir zamanı olduğuna inandığım için sabırla bekliyorum. Daha ne kadar beklerim bir fikrim yok. 

Verdikleri tarih temmuz sonu. Bakalım izleyip göreceğiz.

Haritaya göre beklediğim zamanlarda gidiyor. Bana mart ayında çıkacağını söylemişlerdi. Bende temmuz ayı olmadan olmaz dedim. 

Jüpiter koç sürecinde olacağını öngörüyordum. Tahmin ettiğim zamanı giriş yaptı ve gerçekten koç ve yükselen burcu koç olan biri olarak kendimi bu haksızlık karşısında zor tutuyorum.

Gerekli önem ve zaman harcansa bugün çıkacak. O denli bitti.

Ama işte… 

Sizlerin hayatınıza daha fazla katkısı olsun diye çok savaştım. Ama yorgunum çocuklar.

İnsanların işlerine saygı duymalarını tavsiye ediyorum. En önemlisi kendinize saygınız olsun.

Bu uygulamanın içine 23 senelik astrolojik tecrübe ve birikimleri bıraktım. Herkes yolunu çizsin ve o uygulama ona dost olsun istedim. Umarım başarabilirim. Ben bunun için çok bedel ödedim. Bir gün zamanı geldiğinde sizlere anlatacağım ama umarım bu ışığı yakarım. Allah iyi, zeki, vicdanlı ve yetenekli insanlarla karşılaştırsın. Her şeyin başı sağlık…Sağlık olsun…

Bunu da halledeceğiz… 

Hem yukarıda dediğim gibi, “mücadele!” 

Yazarın Tüm Yazıları