Kendinize Hiç Sordunuz Mu ? “potansiyelinizi tamamen kullanabiliyor musunuz ? ” diye…

Bugün Ay Oğlak burcunda ise bu soru size iyi gelecektir.

Haberin Devamı

 Günaydın güzel bir haftaya giriş yapıyoruz. Hepinize huzurlu ve kısmetli bir hafta diliyorum… Pazartesi gününe başlarken ay oğlak burcunda hareket ediyor. Duygusal açıdan önemli birkaç gün içerisine giriş yapıyoruz. Motivasyonumuz, sorumluluklarımız ve kendimizi değerlendirmemiz adına önemli birkaç gün. Daha mesafeli ve ölçülü davranışlar içerisinde olup, bugün hayatımızdaki zorlukları tespit edip bunların üzerine yoğunlaşmayı tercih edebiliriz. Otorite figürleri ile önemli görüşmeler yapıp bazı yeni teklifler içerisine girebiliriz. Bugün gerçekçi projeler üzerinde düşünmek, plan yapmak ve bunu bilinçaltınıza kodlama yapmak için kendimizi geleceğe yönelik geliştirmek için güzel bir zaman dilimi olaraktan değerlendirebiliriz. Güneş-Satürn üçgeni de iyice kesinleşiyor. Müthiş bir sorumluluk duygusu içinde olup geçmişte yaptığınız hatlarının en kötü yanlarını dahi olumlu yöne çevirebilecek fırsatlarla karşılaşacaksınız. Bu dönemde önünüze gelen işlere doğru zaman olarak bakıp kabul edebilirsiniz. Kendilerinden yaşça büyük kişilerle tanışarak yeni faydalı dostluklar kurabilirsiniz. Bu açı kişini iş ve özel yaşamında her türlü detaya önem vermesini, ciddiyetle tüm görevlerini yerine getirmesini, uzun vadeli projelerde yer alabilmesini, kuralcı ve sabırlı bir tutum sergilemesini sağlıyor olacak.

Haberin Devamı

Bana çok sorulan bir soruya da burada cevap vermek isterim. Ülkenin gidişatı hakkında ASTROLOJİK yorumlar isteniyor. Sosyal medya hesaplarımda bahsediyorum ama bu köşeyi sizin huzur köşeniz olarak kullanmak istiyorum. Bu sebepten burada daha kendimizle ilgili konularla yazılar yazmak istiyorum. Astroloji bizim kendimizi idare edebilmemiz için sunulan bir rehberlik hizmeti. Yani astroloji gelecekten haber veren bir olgu değil, geleceğe güvenle gidebilmenizi sağlayan bir yardımcı. Öngörü tekniklerine göre irademizi daha kolay nasıl şekillendirebiliriz. “Doğru zamanda doğru tavrı sergileyebilir miyiz” gibi sorular barındıran bir yol haritası. Ülke haritası üzerinde düşünüldüğünde tabi ki bir sürü öngörü yapılabilir. Bunu astroloji bilmeden de yapan bir sürü uzman var. Astrolojik yönden benimde öngörülerim elbet ki var. Sosyal medya hesaplarımdan takip edebilirisiniz. Unutmayın ki; Türkiye içerisinde milyonlarca insan ve milyonlarca irade olduğunu düşünürsek bazı öngörüleri kestirmenin zor olması mümkün olabilir. Ve bu sadece sizlerin kafasında karışıklık, huzursuzluk yaratır. Sağlıklı bir bilgi olmaz. Sadece şunu söyleyebilirim ki birlik ve beraberlik içerisinde olmayı başardığımız sürece bu vatan topraklarında daha nice güzel günler göreceğiz. Geleceğe yönelik güzel gelişmeler olacağına inancım yüksek. Hele ki şu Retro hareketleri bir atlatalım diyorum.

Haberin Devamı

Günün Tavsiyesine gelecek olursak;

Bizler hayatlarımıza ya da başkalarının hayatlarına karşı bildiklerimizi okumayı sever ama pek uygulamada yapmayız. Kendimizi sınırlandırır ve nasıl görüyorsak o bağlamda hareket ederiz. Siz aslında kendinize ait daha geniş bir vizyona sahipsinizdir ama bunun ortaya çıkmasına pek inancımız yoktur. Kendi altın çağınızı yaratmak zamanı gelmedi mi? sorusuna karşı hep bu heyecan vardır ama o sizin başınıza mümkün değil gelmez cevabıyla karşılaşırsınız iç dünyanızda. Bu tabi ki öyle kolay olmayacak çünkü sizin payınıza oldukça iş düşüyor. Harekete geçmeniz gerekmektedir. Hem kişisel anlamda hem de profesyonel anlamda kendi kendinize ustalaştığınız alanlarda cesaretlenmeniz sizi iyileştirecektir. Hayatınızı ele geçirmek için ne gerekiyorsa onu yapmaya hazır olmalısınız. Yapmanızı isteyeceğim ilk şeylerden biri şuan ki hayatınıza bir bakmanız. Ve sizin için önemli olan hayatınıza değer katan şeyleri bir düşünmeniz. Sahip olmaktan hoşnut olduğunuz bir şeyi düşünün. Kendiniz, aileniz veya toplum için yaratacağınız bir şeyde olabilir. Bu fikri aklınızın bir köşesinde tutun. Yapmanızı istediğim ilk şeylerden biriside yapacağınız bu içsel konuşma hakkında endişe duymamanız bunu nasıl yapacağım ya da ben yapabilir miyim bu saatten sonra geç mi oldu vs. gibi cümleleri söylememeniz. Daha sonra ise oluşacak bir eylem planı hazırlayacaksınız ve elbet bir yolunu bulacaksınız. İnsanları kaynağa çeken türden birine dönüşeceksiniz. Ve bunu gerçekleştirmek için ihtiyacınız olan her şeye sahip olacaksınız. Aslında dikkat ederseniz; bu içsel konuşmanızı kontrol edebilmenizle hedefleriniz yüreklenmeye başladı bile…

Mutlu Günler Dilerim…

Kahve mühim…

Yazarın Tüm Yazıları