Kalbini takip et, dışarı çık ve kaderinin en güzel fırsatını bul…

Günaydın önemli ve güçlü sonuçlar alabileceğimiz bir haftaya daha giriş yapıyoruz.

Haberin Devamı

 Astroloji bilmek ya da gökyüzünün günlük hareketlerini takip etmek aslında sizi birçok iradeden farklı kılıyor. Zamanınızı kaliteli kullanmayı öğretiyor. Gelişen olaylardan şikâyetçi olmamayı ve kadercilik yapmamayı gösteriyor. Gökyüzü hareketlerinden hayatınızın akışı içerisinde ne elde ettiğinizi anlamayı, hayatınızla büyük dönüşümsel olaylarla nasıl baş edebileceğinizi, doğru ve gerçekçi motivasyonu nasıl kazanabileceğinizi, en önemlisi insanlara karşı ne kadar sabırlı olmanız gerektiğini anlatıyor. Mücadele etmek, bu hayatta şartlar ne olursa olsun ayakta kalabilmek için kendimizi idare etmenin yanında yaşadığımız olayları anlayıp yönetebilmemiz gerekiyor. Bazen nasıl bunu yaptım, ben hiç böyle çatışan bir insan değilimdir deriz, bazen de nasıl oldu da bu parayı o yatırıma yaptım deriz. İşte o ‘’Nasıl oldu da cümlesinin altında ki Astrolojik döngümüzün ya da önemli bir transit etkisi altında olduğumuzu bilmeyiz… Kısaca; Astroloji bir inanç değildir, bu yüzyılda hala bunu inanç ve gelecekten haber veren bir unsur olarak görenler var ise sabah sabah hayal kırıklığı yaşatmış olacağım. Çünkü: Gayb-ı Allah bilir. Bu konuda hayal kuranların tüm hayalleri yıkılabilir. Şöyle düşünün, Herkes geleceğine dair öngörülü olamayabilir. Tarihimizde büyük liderlerin en önemli özellikleri öngörülü olabilmeleriydi. Bunlar gelecekten haber verdikleri anlamına gelmedi. Astroloji size sadece öngörü sunar ve buna göre doğru tedbirler almanıza destek olur. İşte tam da bu noktada şunu unutmayın bir doğum tarihiniz, doğum yeriniz ve doğum saatiniz var. Ve bununla bir enlem ve boylamda dünyaya geliyorsunuz. İşte burada olayı ve durumu anlamanız için size sadece astroloji rehberlik yapabilir. Bu bakış açısından neden mi bahsettim? Çünkü bugün bunu sorgulayabilecek gökyüzünde bazı etkiler bulunmakta. Şimdi en azından bu bakış açısı ile güne devam edebilir belki kendinizi araştırmanız yönünde merak uyandırmış olabilirim.

Haberin Devamı

Gün genelinde Ay koç burcunda hareket edecek. Oldukça dürtüsel davranışlar içerisinde olacaksınız. Duygularımızı çok fazla gizleyemeyeceğiz. Şayet stres altında kendi başınıza olmayı ve başkalarından uzak durarak geçirmeyi deneyin. Aslında gökyüzü size derki bu enerjiyi kendine gereksiz öfke edinerek geçirmek yerine bu coşkuyu kendini ve hislerini güzel bir şekilde ortaya koyarak geçir. Çünkü duygularını ve düşüncelerini iyi ifade etme fırsatına sahipsin. Kalp ve akıl arasında karar almakta zorlandığın günler içerisinde isen bugün kararını gönül rahatlığı ile tamamlayabilirsin. Ay-Satürn üçgeni kesinleşecek. Bu da Yaşamınızda sağlam temeller kurmanız ve emellerine ulaşmanıza yardımcı olan bir içsel güvene verecek. Çevrenizdekilerin saygısını kazanarak, kendinize güvenli ve sağlam bir temel oluşturmak için kararlı bir şekilde çalışın. Sen becerikli, yaratıcı ve bağımsız bir kişisin. Ay-Uranüs kavuşumu ise Yaşamın sıradan yanından şikâyetçi olmayın zevk almayı bilin diyor. Yaptığın iş veya hobin ya da yaşam alanın sıradanlık kazandıysa burada kendini riske atacak yenilikler ve özgürlükler yaratmana gerek yok. Sadece var olan durumunu daha keyifli hale dönüştürmek için fırsatlar aramalısın. Yaşamdan zevk almazsan yeni heyecanlar ararsın. Bu heyecanlar zaman zaman akıl ötesi işler olabilir ve hata yaptırabilir. Bu yüzden bu ince çizgide çok dolanmamalısın. Ay düğümleri ile Ay’ın güzel bir üçgeni var. Eski kadim astrologlar bu açıda ‘’Kalbini takip et, dışarı çık kaderinin en güzel fırsatını bul’’ demiş. Büyük şansın ve fırsatın burnunun önünde olabilir. İyi değerlendirmeler yapmalısın. Ayrıca ne istediğine dikkat etmelisin bugün. Daha sonra kendini yaşarken görebilirsin.

Haberin Devamı

Dememiz o ki; Şans diye bir şey yoktur o yüzden bu fikre veda edin. Hayat fırsatlarla karşılaştığınızda hazırlıklı olmakla ilişkilidir. Hayatın her koşul altında, hatta en kötü koşullar altındayken bile bir anlamı vardır. Yaptığınız ve deneyimlediğimiz şeyde; en azından değiştiremeyeceğimiz türden bir acıyla yüzleştiğimizde aslında hayatın anlamını bulduğumuz noktadayızdır. Hazır olun ve kendinizi gelişen olaylara açık tutun. Hayatımızdaki her önemli olay, özellikle de mücadelelerimiz, içlerinde gizli bir anlam barındırır ve bu anlam size diğer her şeyden çok daha fazla hizmet edecektir, elbette buna izin vermeyi seçerseniz. Trajediyi zafere çevirmenin yolu budur…

Haberin Devamı

 Mutlu haftalar, güzel günler dilerim

Aygül AYDIN

 

 

KOÇ

Kendi enerjinizi güçlü hissedeceğiniz bir gün geneli yaşarken çevrenizdeki haksızlıklara karşı kendiniz ortaya koyarken daha dikkatli olmalısınız.

BOĞA

Daha yaratıcı ve bireysel hareket etmek isteyeceksiniz. Özgürlük bilincini yoğun bir şekilde hissediyor olmanız çevrenizdekilerle ilişkilerinizi farklı bir noktaya getirebilir

İKİZLER

Geçmişinizdeki kişilerle ilgili korkularınızla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Evet, korkularımızla yüzleşmek zor ve acımasızca gelebilir. Ancak bunu başarabilirseniz, yaşamın o alanında deneyim yaşamak için geleceğe yönelik daha güvenli ve gerçekçi bir yaklaşım oluşturacaksınız

YENGEÇ

Haberin Devamı

Haberleşme, yazışma konularında çok önemli gelişmeler yakalayacağımızı göstermektedir. Zihinsel olarak fazla inatçı ve önyargılı olabiliriz.

ASLAN

Bugün en önemli yapmamız gerekenlerden biri haklı eleştiriyi hoşgörü ile karşılamak, Kendi değerimizi abartılı davranışlarla göstermemek, Her şeyin kendi bildiğimiz gibi yapılmasında ısrar etmeden, istekliliği ve inatçılığı abartmadan ihtiyaçlarımızı dile getirmeliyiz.

BAŞAK

Evrenin mükemmel düzenini anlayın. Ret edilmekten ve yaralanmaktan korkmayın. Duygularınızı kontrol edeceksiniz diye risk almadan yaşamayı tercih etmeyin.

TERAZİ

Hayal kırıklıkları ya da hiçbir şey istediğiniz gibi gitmiyormuş hissi içerisinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde duygusal değişim söz konusu olduğu gerçeklerle yüzleşmekten kaygı duymayın.

AKREP

Haberin Devamı

Aileniz ya da anneniz ile ilgili sorumluluklar size kalabilir. Evinize zaman ayırmak gelecek günlerde hızlı gelişecek aile sorumluluklarına karşı rahatlatıcı olacak.

YAY

Yeni fikirleri ile hayatınıza yeni bir oluşum katmak isteyebilirler. Farklı fikirlere kulak verebilir. Gelişiminiz adına yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

OĞLAK

Sözsel ifadelerimize dikkat etmemiz gereken bir gün. Olumlu anlamda bu etkiyi kullanacak olursak insanlar üzerinde etkili konuşmalar yapabiliriz.

KOVA

Bugün evinizin, arabanızın ya da ofisinizin temizleme veya bakımını yapabilirsiniz. Değer verdiğiniz insanlara gereğinden fazla hizmet ederek daha sonrasında onların başına verdiğiniz hizmeti kalkacak davranışlarda bulunmayın

BALIK

Kendinizi her zamankinden daha fazla hırslı hissedebilir, bugüne kadar hareket etmediğiniz konularda nasıl oldu da ben bugüne kadar durmuşum duygusunu hissedip hızlıca hareket etmek isterken olacak olan işlerinizde geciktirebilirsiniz.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları