Jüpiter OĞLAK geçişi: Peki, 1 yıl boyunca bana ne yapacak?

Günaydın hepinize yepyeni bir günden…

Haberin Devamı

 

Haydi gelin, zaman tüneline binip gidiyoruz. İnsanoğlu tarihini bilmezse geleceğini tayin edemiyor. Sürekli soruyorsunuz bana ne olacak peki? Jüpiter oğlak burcuna geçti ama benim burcumu nasıl etkiler.

Bende oturuyorum saatlerce yazıyorum;

“Sevgili Koçlar, Kariyerinizle ilgili konular tüm bir yıl çok önemli olacak vs “diye…

Beni okuyan koç burcu kişisi, suratını buruşturuyor ve içinden diyor ki: “Amannnnnn, Ne kariyeri ya benim annem hasta yıllardır ona bakıyorum. Kariyer yapacak halim mi kalmış diye söyleniyor. Ya diğer koç burcu kişisi derslerini alttan alıyor ve diyor ki nerde kariyer diyor, belki işinden kovulmuş ve geliyor o yorumu okuyor.”

İşte orada tüm astrolojinin verimi ve gerçekliği o kişinin gözünde başlamadan bitiyor.

Haberin Devamı

Bizim hatamız aslında astrolojinin ne olduğunu anlatmadan sizlere hayatlarınız adına yorum yapıyor olmamızdır diye düşünüyorum. Biz size ne iş yaptığımızı ve bu hazırladığımız yorumları nasıl yorumlayabileceğinizi anlatmadan biraz hızlı bu işe girdik diye düşünüyorum. Bu yüzden de köşe bucak sizlere bunu nasıl yorumlayacağınızı ve ne işe yaradığını sürekli anlatmaya çalışıyorum. Umarım işe yarıyorumdur.

Kendinizle ilgili öngörüler yaparken hayatınızdaki işaretleri okumanız için sizlere tarihler bırakıyorum. Bunu bir bulmaca gibi düşünün. Çok acil bir şekilde artık dar bakış açılarından kurtulmanız gerekmektedir.

Çok sevdiğim değerli bir büyüğümle geçen gün çok güzel bir sohbet yaptık. Bana şöyle dedi: Biz insanlar hayat içinde işaretleri ve Allah’ın bize sunduğu yardımları okuyamıyoruz. Bu yüzden bize ilk emir “ikra” demiştir.

Bunu da şöyle örnekledi:

“Yıllar önce üniversitede öğrenciyken okuldan dönüyordum ve otobüse bindim. Otobüste uyuya kaldım. Yanlış otobüse bindiğimi son durağa geldiğimde fark ettim. Halbuki çok titiz ve dikkatli biriyimdir. Bu hatayı ömrümün hiçbir noktasında yapmadım. Neyse indim otobüsten ve yürümeye başladım. Yürürken ilk kez gördüğüm bir sokak ve mahalledeydim. Hatta bu şehirde böyle bir mahalle ve sokak mı varmış diye içimden konuşarak gittim. Yaklaşık 6 ay sonra ailem beni evlendirmek için biriyle tanıştırmak istediğini söyledi. Bizim zamanlar öyleydi işte. Bende nasıl olsa olmaz bu iş diye düşündüm ve ailemi de kırmamak adına tamam dedim. Yola çıktık ve gittiğim yer o mahalle ve sokaktı. Tam otobüsün beni indirdiği yere aracı park ettik ve aileyle tanışmaya yukarı çıktık. Ben tüm görüşme boyunca bunu düşündüm. Neyse çok uzatmayayım. Eşimin mahallesi ve sokağıymış. Oradan evlendim.25 yıldan fazla oldu ama neyi anlamamız gerektiğini anladık dedi.”

Haberin Devamı

Yani özetle hayatınızın işaretleri ile ilgilenin. Hayatınızla ilgili ve alakalı olun. Bir şeyin olmama sebebi var ama bir şeyin olacağı varsa da önüne asla geçemeyeceğiniz nedenlerin olduğunu da bilmeniz gereklidir. Hepimizin acıları, beklentileri, yaraları veya yaşadıkları çok başkadır. Birbirimize tecrübelerimizle ve dostluklarımızla destek olmalıyız.

*

İnsanları yormayın. Kimsenin hayatına yük olmayın. Hatta mümkünse kendi hayatınıza bile yük olmayın. Bunun için Astrolojiyi kullanın ve değerlendirin.

Tarihler ve döngüler bu yüzden işinize yarar.

Tekrar ediyorum; sizin doğum saatiniz, doğum tarihiniz ve doğduğunuz bir ülke ve şehir var. Bence doğmanızın da bir nedeni var…

Haberin Devamı

Jüpiter döngülerini nasıl değerlendirebilirim?

Aşağıda belirttiğim yıllardan herhangi birinde doğduysanız sizler o zaman bir Jüpiter döngüsü yaşıyorsunuz demektir. Yani bu demek oluyor ki; çok önemli zaferler ve başarılar içinde olmaya aday birisiniz. Yarışmada aday gösterilmişsiniz. Ama yarışmayı kazanmak sizin gayretinize kalmış. 

Diyelim ki aşağıdaki tarihlerden birinde doğmadınız o zaman ne olacak?

Bu yarışmaya aday değilsiniz demektir. Aday listesinde yoksanız bunun için yarışmak anlamsız olur öyle değil mi?

O zaman elinize bir kâğıt kalem alıyorsunuz ve hafızaları zorluyorsunuz. Bu tarihlerde sizler veya aileniz neler yaşadınız? Hayat hikayenizde neler vardı? Bunları not alıyorsunuz. Kendi döngünüze kendi kişisel anlamda hangi dersleri çıkartmanız gerekmektedir buna bakıyorsunuz. Diyelim ki bu yazıyı okuyan kişi 1980’li ve Jüpiter’i oğlak burcunda doğmamış. O zaman yarışmaya aday değil. Ama 1984 yılında 4 yaşındaymış. Ailesinde neler gelişti?

Haberin Devamı

Sonra bu kişi 1996-1997 yıllarında 16 yaşındaydı. Peki neler gelişti? Bu kişi 2007-2009 yıllarında Jüpiter oğlaktayken yani 27-30 yaş arasındaydı. Bu süre zarfında neler deneyimledi? Gibi örneklerle kendinizi değerlendirmeyi alın.

Umarım açıklayıcı bir şekilde anlatabilmişimdir. İnsanoğlunun hatalarından ders almak veya akıllanmak gibi bir opsiyonun bulunduğunu hatırlatmak isterim.

“Aynı suda iki kere yıkanılmaz. Yıkanan da ayni değildir zaten"

Unutmayın, insanoğlunun Tarihi, akıllanmadığı zaman tekrar eder. Geçmişten ders almayı başarabilirsek, "tarih teşekkürden ibarettir" olarak değiştirebiliriz J

Hepimiz bir gün aday listesine gireceğiz. Sabırlı olalım. Aday listesinde olanlara başarılar dileyelimJ

Mutlu günler dilerim…

Haberin Devamı

JÜPİTER TARİHLERİ

*

1960-1969 yılları:

02 Mart 1960-9 Haziran 1960 Jüpiter oğlak, 10 Haziran’da geriliyor ve Jüpiter tekrar yay burcuna geçiyor. Sonra;

26 Ekim 1960-15 Mart 1961 tarihine kadar oğlak burcuna kalıyor. Sonra Jüpiter 16 Mart 1961 yılında Kova burcuna geçiş yapıyor.13 Ağustos 1961 yılında gerileyerek tekrar oğlak burcuna dönüyor. Yani 13 Ağustos 1961-03 Kasım 1961 yılında doğanlar Jüpiter Retro oğlak oluyorlar.

*

1970-1979 Yılları:

07 Şubat 1972 ve 24 Temmuz 1972 tarihleri arasında Jüpiter oğlakta ilerliyor ama 25 Temmuz 1972 ve 25 Eylül 1972 arasında doğanlar Jüpiter Retro yay burcunda oluyor.

26 Eylül 1972-23 Şubat 1973 tarihi arasında doğanlar Jüpiter oğlak burcunda oluyor.

*

1980-1989 yılları:

20 Ocak 1984-6 Şubat 1985 ‘e kadar doğanlar Jüpiter oğlak burcunda ilerliyor.

*

1990-1999 Yılları:

4 Ocak 1996 ile 21 Ocak 1997 Yılları arasında doğanlar Jüpiter oğlak burcunda ilerliyor.

*

2000-2009 Yılları:

19 Aralık 2007 ve 5 Ocak 2009

*

2010-2019 Yılları:

03 Aralık 2019-19 Aralık 2020

Yazarın Tüm Yazıları