İnsana şans dirseğinin yardımı ile gelir

Günaydın haftanın sonuna adım adım yaklaşıyoruz. Perşembe günü boyunca Ay İkizler burcunda hareket edecek. İletişim becerilerimizin önem kazandığı, zihinsel anlamda aktif olduğumuz bir gün geneli.

Haberin Devamı

Duygularımızı daha yüzeysel yaşamak isterken, aynı zamanda çevremizdeki insanların duygusal durumlarını fazlasıyla eleştirmekte isteyebiliriz. Bu yaklaşım bizi kaoslar içerisine sokabilir. Bugün bol bol gözlem yeteneğinizi kullanmanızı tavsiye edebilirim. Gözlemlediğiniz şeyleri mutlaka not edin. Ay ikizler burcundayken gerçekleri olduğu gibi değil, kendi hoşumuza gittiği gibi algılama yönünde davranışlarda bulunabiliriz. Bilmediğiniz ve emin olmadığınız konularda suçlayıcı tavır içinde olmayın. Partnerinizin bugün duygularında size karşı alaycı, yüzeysel ve şüpheci olduğu hissi gelebilir. Düşünceleriniz ve duygularınız sürekli olarak değişebilir. Bugün kalbimize giden yola akılımızı koyabiliriz. İçinizden gelen sezgisel ve içsel bilgilere kulak verin ve her defasında bunları mantıkla bozmayın. Gün içeresinde Ay-Neptün karesi geleceğinize yönelik planlarınız ya da hedefleriniz adına sizi duygusal anlamda zorlayabilir. Belirsizlikler ya da engeller önünüzde varmış gibi hissedebilirsiniz. Burada yüzeysel davranmak yerine sezgilerinize güvenin. Daha önce hiç bilmediğiniz konular hakkında bazı gerçeklerle de yüzleşebilirsiniz. Sosyalleşmek ve dostlarınızla vakit geçirmek adına harika bir gün. Yöneticileriniz ile bazı önemli görüşmeleri bugün öğlen saatlerine ayarlayabilirsiniz. Yeni fikirlerinizi ortaya koymak, seyahat programlarınızı yapmak, yakın çevre dostlarınızla organizasyonlar planlamak adına fırsatlar içeriyor.

Haberin Devamı

Gelelim günün Tavsiyeli hikâyesine;

Bu fare kedilerden öylesine korkmakta, öylesine korkmaktadır ki her hareketini büyük bir endişe içinde yapmakta, hiçbir zaman kendisini güvende hissetmemektedir.

Günün birinde bir büyücü bu fareye çok acır ve onu bir kediye dönüştürür. Fare, kedi olduğu için bir an bile mutlu olamaz, çünkü bu kez de köpeklerden ölesiye korkmaktadır. Büyücü başladığı iyiliği devam ettirir ve fareyi kaplana dönüştürür. Ama kaplan olan fare yine mutlu değildir, bu kez de avcılardan çok korkmaktadır.

Büyücü başladığı iyiliği devam ettirir ve fareyi kaplana dönüştürür. Ama kaplan olan fare yine mutlu değildir, bu kez de avcılardan çok korkmaktadır.

Haberin Devamı

Büyücü en sonunda sıkılır ve fareyi tekrar fare yapar.

Fare şaşkındır korkarak sorar.

Neden bana bunu yaptın diye:

Büyücü cevap verir:

“Sende sadece bir fare yüreği var, dış görünüşün ne kadar değişirse değişsin yüreğin aynı korkak yürek. Onun için ben bile sana yardım edemiyorum, en iyisi ilk halinde kalmandır…

 

Dememiz o ki; Nasıl davranırsanız öylesinizdir. Siz bu evrende korkularınız ve cesaretiniz kadar yer kaplarsınız. Dünyanın neresine giderseniz gidin kimden ne tür bir yardım alırsanız alın korkunuzu inanca çevirmediğiniz sürece başarılı olamazsınız. Bir şeyler bu sefer değişsin istiyorsanız kararlı olun ve dirseğinizden yardım alarak kalkın…

Mutlu günler dilerim…

Yazarın Tüm Yazıları