Hayatta küçük şeylerden zevk almaya bak. Bir gün geçmişe bakıp bunların büyük şeyler olduğunu fark edeceksin.

Herkese Günaydın 26 Eylül Salı gününden en sıcak merhabamızı gönderiyoruz. Günümüzü enerjik ve yaratıcı bir şekilde yenilikler içerisine yöneltiyoruz.

Haberin Devamı

İnandığımız bir şey için savaşmaya hazırız. Kendimizi ve arzularımızı ifade etmeyi daha kolay bulacağımız bir gün geneli. Rehberlik, öğretim ve öğrenmenin yanı sıra iyileşme ve zihinsel temizliğe yönelik harekete geçmenin iyi bir zamanı da diyebiliriz. Bu gün yaşadığımız olaylar içerisinde hakikat, bilgi ve tecrübe ararız. Artık hayatımızın sıradan ayrıntılarıyla daha az ilgilenme kararı alacağız. Ay bu akşam Satürn ile hizalanarak sorumluluklarımızı veya sınırlamalarımızı bize hatırlatacak.

Bunun dışında geçmişte acı çektiğiniz yaraları hatırlayabilirsiniz. İlerlemek için artık iyileşme sürecine odaklanmalısınız. Bu, beklenmedik değişikliklere uyum sağlamayı veya daha uzun vadeli umut ve rüyalarınız için ayarlamalar yapmayı işarettir. Unutmayın herhangi bir değişikliğin öncesinde bir gerilimin birikmesi gerekir ki bu durumda denge yerli yerini bulsun. Enerjiniz az talebiniz yüksek olabilir. Artık günlük rutin işlerinizi yoluna koymayı öğrenmeli, hayatınızın en pratik alanına geçiş yapmalısınız. Aşk ve ilişkilerde önemli bir yoğunlaşma süreci. Çocuklarınızın hayatını ilgilendiren konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Romantizm ve aşk konuları sizi bu dönemde daha ruhsal anlamda yoğunlaştıracaktır. Yeni bir ilişki için keyifli bir dönemin başlangıcı da diyebiliriz. Kendinize bazı sağlam hedefler verin, onlara ulaşmak adına harekete geçin. Ekonomik açıdan dengenizde bazı kaymalar olabilir bunu anlayarak belli bir dengeye gelmeye öğrenmelisiniz.

Haberin Devamı

Gelelim günün tavsiyesine;

Durgunluk ve sükûnet ruhun olgunlaşmasıyla yetersizlik ve eksikliğin acısından kurtulmaktır. Endişe, kuruntu, içsel acılar ve sıkıntıları bırakarak yaşamaktır. Bedensel zevk ve heyecanlardan doğan küçük mutlulukların oluşturduğu yalancı cenneti terk etmektir. Çokluğun teklik olduğunu anlamaktır. Bu sayede durgunluğa ve sükûnete varan, can sıkıntıları ve pişmanlıklardan kurtulur, sabrın ve hoşgörünün gücüyle gerçeği bulur.

Gerçek kişiliğini kazanmak için şu dört adımı uygula:

*Tutarlı ol! Bu senin davranışlarının arasındaki anlam birliğidir.

Haberin Devamı

*Güçlü ol! Bu senin gerçek potansiyelini açığa çıkarmandır.

*Özgür ol! Kendini bedeninden, organlarından, hücresel duygularından ayrı olarak hisset.

*Sorumlu ol! Ne ekersen onu biçersin, başına gelen her şeyin sorumlusu sensin, bunu bil. Davranışlarının arasındaki anlam birliğini sağla, hareketlerinin sorumluluğunu al, gerektiğinde özeleştiri yap.

Sevincin ve kederin tanımını iyi yap. Sevinç umduğun bir şeyi zamanından önce elde etmenin getirdiği güzel bir duygu; keder ise, fazlasını veya umduğunu bulamamaktan doğan sıkıntıdır. Beklentilerinin farkına var, onları kontrol altına sana istemediğin olumsuz duyguları yaşatmasınlar. Eğer alışkanlıklar bırakılmazlarsa, zamanla ihtiyaç haline gelirler. Alışkanlıkların zincirleri, önce duyulmayacak kadar hafif, sonra kırılamayacak kadar güçlü olurlar. İnsanlar da alışkanlıklarının esiri olur. İnsanlar bu dünyaya istediği gibi ve istediği yerde gelmedi, bu yüzden dünyadan istediği gibi ve istediği yerden gidemez.

Mutlu günler dilerim…

KOÇ

Haberin Devamı

Yersiz harcamalara karşı biraz daha dikkatli olun. Bazı şüphelerinizi ve kafa karışıklıklarınızı dışarı çok fazla yansıtmayın.

BOĞA

Ailenizle maddi konular yüzünden bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. İlişkinizle ilgili karar vermek isteyipte veremediğiniz bir gün.

İKİZLER

Duygusal ve hassas olabileceğiniz bir gün. Güç mücadelelerinde pes eden taraf olmayın.

YENGEÇ

Kardeşleriniz ya da yakın çevrenizle ilişkilerinizde öfke kontrolünü bugün iyi dengelemelisiniz. Kariyeriniz ile ilgili önemli konuşmalar yapmak isteyebilirsiniz.

ASLAN

Gündelik yaşamınızda rutin işlerinizin aksaması sizi zor durumda bırakabilir. Bazı konularda kendinizi ifade etmek durumunda kalabilirsiniz

BAŞAK

Haberin Devamı

Finansal işbirliklerinizde daha dikkatli olmalısınız. İkili ilişkilerdeki iletişimsel başarılarınız ile göz dolduracaksınız

TERAZİ

Pozitif bir gün olsa da bazı beklentiler karşısında öfkenizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Partnerinizle olan ilişkilerde iletişim ve üslup sorunları oluşabilir.

AKREP

Eğitiminiz ya da seyahtleriniz ile ilgili gelişmeler önem kazanabilir.İdealistliğiniz içinizdeki çoşkuyla önemli kararlar almanıza sebep verebilir.

YAY

Ekonomik ve finanasal konılarda ailenizden destek görebilirsiniz.Kariyeriniz ile ilgili yepyeni bir oluşum içerisinde olacaksınız.

OĞLAK

İlişkinizde güçlü olma saplantısı içerisinde olabilirsiniz.Buna kapılmayın.Konsantrasyonunuzun azalması sizi biraz duygusal anlamda aşağı çekebilir.

KOVA

Haberin Devamı

İlişkileriniz adına daha hoşgörülü olmalısınız.Kusur aramak yerine kusur örtmeyi denemelisiniz.Kıskanlık krizlerine karşı ise herzamanki soğuk tavrınızı sergileyebilirsiniz.

BALIK

Finansal konularınız veya harcamalarınızda öngöremediğiniz konular gündeminiz olabilir.Bu harcamalar partner ilişkilerinizede yansıyabilir.Bazı kısıtlamalar ve baskılar sizi huzursuz edebilir.

Yazarın Tüm Yazıları