Gökyüzü burçlarınıza 20 Ocak 2017 için ne diyor?

Cuma günü Ay Akrep burcunda ilerliyor.Güneş de 00:23’te Kova burcuna geçiş yapacak.Burdan tüm kova burçlarının güneş dönüşlerini kutlarız.

Haberin Devamı

Satürn-Mars karesi geçtiğimiz 2 gün duygusal anlamda hüsrana uğramış,saldırgan,ümitsiz bir öfke hali,başarısızlıktan korkan,içsel engeller içinde kalmış bir durum içinde oldukça huzursuz hissetirdi.Sabah saatlerinde ise Ay-Güneş karesinin duygusal anlamda bu enerjiyi daha da tetikleyerek zorlayamaya devam edeceğini söyleyebiliriz.Kendinizi daha fazla üzerek ve mutsuz ederek güne devam etmeyin.Öğleden sonra artik bu etki hafiflemeye başlayacak.Şayet görüşmeleriniz,toplantılarınız var ise öğle saatlerinden sonra Ay-Merkür açısının olumlu etkisinde yapabilirsiniz.Kaliteli ve verimli geçmesine neden olabilir. Özel İlişkilerinizde,ailenizle akşam saatlerinde güzel ve hoş saatler geçirebilmeniz için güzel etkiler var.Son iki gün aldığınız öğretilere bakın.Neticede Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar çözümü başkasının huzurunu bozmakta bulurlar.Ne huzur kaçırın,ne de huzurunuzu bozmaya çalışanlara müsade edin.Onun yerine kahve için!

Haberin Devamı

Şimdi gelelim burçlarımızın durumuna...

KOÇ

Finansal ilişkilerin yoğun olacağı ve borç alacak dengesindeki değerleri oluştururken önemli ve güzel destekler alabileceğiniz bir süreç. Dönüşmesi gereken ve eskinin artık yıkılıp yeni bir yaşam alanı oluşturmak istediğiniz birkaç günü sağlam planlar yaparak geçirmek isteyebilirsiniz. Şüphelerden kaçınmalısınız.

BOĞA

Aşk ve ilişkilerde kadersel karşılaşmalar ve adımlar söz konusu olabilir.Aşk hayatınızda sağlam ve geleceğe yönelik net kararlar almak ya da sinyalleri, okumak sizleri güvende hissettirecektir

İKİZLER

Finansal anlamda destekler almak istediğiniz kişilerle görüşmelerinizi yapın!Uzlaşmacı tavrınızla ve ikna ediciliğinizle bu problemleri halledebilirisiniz. Sağlığınıza ve beslenmenize dikkat etmeli motive edici bazı gelişmeler yakaladığınızda peşini bırakmamalısınız.

YENGEÇ

Ve aşk enerjisi hayatınızı tatmin eden bir noktaya gelecek. İlişkilerde iletişimin ve atılan adımların önemli hale gelmesi mümkün.Sosyal ortamlardan gelen davetleri kaçırmayın.Size uzatılan zaytin dalına olumlu yaklaşımla karşılık vermeye dikkat edin.

ASLAN

Haberin Devamı

Kariyerdeki önemli gelişmeler ruhunuzu şifalandırabilir.Toplum önündeki durusunuz ve size ihtiyaç duyulması sizi besleyen en önemli öğe olacak. Güç mücadelelerine girmeyin

BAŞAK

Yakın arkadaşlıklarınız ve sosyal yaşamınızın bugüne güzel bir etki vermesi söz konusu. Eğitim hayatınızdaki gelişmeler tatmin edici. Alacağınız haberlerle seyahat ve ortam planları oluşturabilirsiniz

TERAZİ

Bugün kişisel bakımınız, diyetiniz sporunuz önplanda olabilir. Değişimler yaparak ruhunuzu şifalandırmak isteyebilirsiniz. Yersiz endişelerden uzak durun. Bu zamana kadar yaptığınız fedakârlıkların karşılığını alabilecek bir fırsatla karşılaşabilirsiniz

AKREP

Eski ilişkilerinizle ile ilgili kafanızı karıştıran soru işaretlerini bir kenara bırakmanız gereken bir gün. Netlik isteyen bir süreçtesiniz geçmişi iyi analiz edin. Sosyal çevrenizden aldığınız yardımlarla önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz

YAY

Haberin Devamı

Geçmiş hesaplaşmalara ve geçmişe dair olan detaylara çok fazla kafa yormanıza gerek yok.geçmişle ilgili engelleri bir rafa kaldırmanız yada artık onarmanız gerekir.Aşk hayatınızla ilgili oluşan engellere karşı cesur olun!

OĞLAK

Baba ve anne ile olan ilişkilerinize dikkat. Çalışma arkadaşlarınızla olan iletişiminiz, projeleriniz için destekleyici bir süreç yaratacaktır. Sosyal yaşamınızda aktif rol üstleneceğiniz birgün .

KOVA

Kariyer ve finansal alanda toparlanmalar başlıyor. Aileden de önemli destekler alabileceğiniz bugünü ofisteki arkadaşlarınıza ufak jestler yaparak geçirebilirsiniz. Geçmişten gelen bazı borçlarınızı tahsil edebilirsiniz.

BALIK

Haberin Devamı

Yakın cevre arkadaşlarınızdan önemli adımlar ve davetler alabilirisiniz. Sosyal çevrenizle vakit geçirmek ve onlara zaman ayırmak size de iyi gelecektir. İletişimlerin rahat ve kolay akacağı bugün kendinizi ifade etmekten çekinmeyin. Sosyal ortamlarda önemli bir aşk fırsatının karsınıza çıkması mümkün.

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları