Gökyüzü burçlarınıza 17 Mart 2017 için ne diyor?

Olayların gelecekte farklı olmasını gerçekten istiyorsanız nasıl değiştireceğinizi bilmelisiniz. Bunun için sadece planlı ve sabırlı olmaya ihtiyacınız vardır.

Haberin Devamı

Günaydın Herkese görüldüğü üzere haftalar günler hızlıca geçiyor. Bu koca hafta kendinize nasıl bir yatırım yaptınız? Başkalarının davranışlarına sinirlenmek dışında düşünelim. Neyse Bunu yazı sonun da konuşacağız. Gelelim kıymetli zamanımızın kalitesine. Tüm gün Ay akrep burcunda hareketine devam edecek. Sabah saatlerindeki Ay –Plüton olumlu açısı duygusal anlamda kendimizi güçlü hissettirebilecekken, çevresel desteklerde alabileceğimizi söylüyor. Ay’ın Kiron ile bugün yapacağı açı size kendinizi psikolog gibi hissedebilir çevrendeki insanları şifalandırmak adına yardımlarda bulunabilirsiniz. Sevdiklerine iyi gelsin diye onların hoşlandıkları şeyleri yapmak ya da mutlu etmek bugün size iyi gelebilir. Aynı şey sevdikleriniz tarafından sizinde başınıza gelebilir. Diğer insanlara olgunlaşmaları konusunda yardımcı olabilirsiniz. Sezgileriniz ve hissettikleriniz oldukça güçlenebilirken etrafınızda negatif insanların enerjilerini de kendinize yükleyebilirsiniz ve bu gün genelini zorlaştırabilir. Negatiflikten uzak durun. Ay’ın Güneş ile yapacağı kontakla birlikte kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz. Şans olduğunu düşündüğünüz keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Geçmiş ile bugün arasındaki dengeyi iyi kurabilirsiniz.

Haberin Devamı

Günün Tavsiyesine gelecek olursak;
Bir insanın kendi kaderinin çamuru en çokta kendi elindedir. Hepimiz kendimiz için geleceğimizin diğer günlerden farklı olmasını istiyoruzdur. Buradaki sorun kendi tarafımızdan olacakları şansa bırakarak, iyi niyetimizin her şeye yeteceğini ve işin çaresine oradan bakacağımızı düşünmemizden kaynaklanır. Olayların gelecekte ciddi anlamda farklı olmasını istiyorsanız ne yapmanız gerektiğini iyi bilmeniz gerekmektedir. Astroloji gelecekten haber vermez. Geleceğe nasıl gidilmesi gerektiğine dair yol ve yöntemler gösterir. Sizin karakterinizi inceler ve ağrı eşiğinizi tespit eder. Şartlarınıza göre sağlar bunu. Buna göre neyi yaparsanız mutlu olacağınızın şifrelerini verir. Yani siz bir şey yapmazsanız hiçbir şey olmayacaktır. Hatta gelecek geçmişin tekrarı olur ya da daha çekilmezi olabilir. Öncelikle İyi günler için plan yapmaya ihtiyacınız var. İnsan doğasında boşluklara yer yoktur. Alışmadık durumlarla karşılaştık mı kendinizi hazırlıksız hissedersiniz, doğan boşluğu sınanmış ve iyi sonuç vermeye çalışan davranışlarla doldurmaya çalışırsınız maalesef bu davranış yeni amacınıza hizmet etmeyebilir. Sonuçta o boşlukta yaptığınız davranış belki de ömür boyu bir hayal kırıklığı getirecektir. Örneğin: Biyolojik saatlerinin tik taklarını duyan 30 yaşlarının sonundaki yalnız kadınlar şiddetle çocuk sahibi olmak isterler ve bunun için bir eş bulma fikrinde karşılarına çıkan ilk fırsatı değerlendirmeye çalışırlar. Kendilerine bebeğin masraflarını nasıl karşılayacaklarını, nasıl bakacaklarını, bugüne kadar çalıştıkları iş düzenleriyle o çocuğu nasıl büyütecekleri sorulduğunda anne sevgisinin her engeli aşabileceğinden bahsederler. Âşık insanlarda benzer bir yanılsamaya düşerler. Bu kez işlerin farklı olacağını düşlerler. Beyinlerinde yeni bir insanla hayat kurmanın zorluklarını ve şartları düşünmeden, kalplerinin peşinden giderler. Aşk çok şeyi yenebilir, ama her şeyi değil bunu planlarına eklememişlerdir. Yani demem o ki, Şans kendi anlamından yoksun bir kelimedir, hiçbir şey sebepsiz var olmaz. Havada uçan kuşun bile sebebi var ise sizinde planlarınız ve öngörüleriniz olmak zorunda. Kevin Costner’ın Düşler Tarlası filminde ‘’Eğer bunu yaparsan, beklediğin şeye ulaşacaksın’’diyen bir ses ana karaktere fısıldar. Ve tüm film bunun üzerine kurguludur. O da bir plan yapar ve planına sadık kalır. Ve en çok istediği rüyaları gerçekleşir. Bir şeyi değiştirmek için strateji yapmazsak, her zaman eskisi gibi kalırız. Planınızdan vazgeçmek gibi bir düşünceye kapıldığınızda, değişen planlara yönelik bir planınıza olmadıkça vazgeçmemeyi azmedin ve mutlaka kahve için
Mutlu bir Cuma günü keyifli bir hafta sonu dilerim.

KOÇ

Haberin Devamı

• Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gün stres yaratan koşulları kafanızda bitirmelisiniz.
• Ani gerginlikler iş arkadaşlarınızla ilişkileriniz olumsuz olarak yansıyabilir.

BOĞA

• Bayanlarla olan ilişkilerde arka plan konularına dikkat gizlilik içeren konuların içine dâhil olmayın.
• Sürpriz tanışmalar sizi etkileyebilir.

İKİZLER

• Sosyal çevre ilişkilerinde bazı dedikodulara dikkat etmeli, söylemlerinizin gizli kalmasına çok dikkat etmelisiniz.
• Amaçlarınız ve ideallerinizle ilgili isteksizlikler oluşabilir, Motivasyonunuzu düşürmemelisiniz

YENGEÇ

• Aşkta yakınlaştırıcı etkiler ve hoş sürprizler sizlerle. Sadece beklentileriniz net olmalı.
• Sevildiğinizi hissedeceğiniz özel hoş yaklaşımlarla artık net bir karar verebileceksiniz. Kariyerde bayanlarla olan ilişkilerinize dikkat edilmeli.

ASLAN

Haberin Devamı

• Eğitim hayatınızla ilgili bazı zorlanmalar ve stres yaratan sorunlar oluşabilir.
• Kariyeriniz adına verdiğiniz bu mücadelede motivasyonunuzu hiçbir şeyin düşürmesine izin vermeyin. Hedeflerinizi daha canlı tutmalısınız.

BAŞAK

• Maddi konularda beklentilerinizin sonuçlara uymamasıyla zor durumda kalabilirsiniz. Bu duruma karşı önlemlerinizi daha net bir şekilde alın.
• Yakın çevrenizden alacağınız bazı ortaklık teklifleri ile geleceğinizi şekillendirmek isteyebilirsiniz.

TERAZİ

• İlişkilerde eğlence ve heyecan zamanı.
• İletişim her ne kadar gergin olsada uzun vadede istikrarın kazanacağı bir gerçek.

AKREP

• Kariyerde önemli ve sağlam adımlar gündeme gelebilir.
• Çalışma ortamınızda parlama günü.İyi değerlendirmekte fayda var

YAY

Haberin Devamı

• Aşk ve sevgi ilişkilerinde kafa karışıklığına itecek bazı seçimler karşınıza gelebilir.
• Hobileriniz,sosyal yaşamınız ve eğlence hayatınızla ilgili önemli başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz.

OĞLAK

• Aşk hayatınızda yolunda gitmeyen bazı sorunlar adına önemli konuşmalar yapmanız gerekebilir.
• Duygularınızı net bir şekilde ifade etmeniz gereken bir gün

KOVA

• Yakın çevrenizden ve yakın arkadaşlarınızdan özel destekler alırken onlarla yaptığınız fikirsel alışverişler sorunlarınıza önemli sonuçlar ve soluklar getirecektir.
• Maddi problemlerinizi de anlatın karşınıza yeni projeler le çıkabilirler

BALIK

• Stresli geçen iş gününün ardından sosyal çevrenizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz.
• Ruhsal anlamda biraz daha arınmaya ihtiyacınızın olduğu bir gün. Maddi konularda ki dengesizlikleri artık bitirip yeni projeler oluşturmak isteyebilirsiniz

 

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları