Eğer kolay olanı yaparsan, hayatın zor olacaktır

Ay Koç Burcu’nda ilerliyor ve şifacı gezegen kiron ile kavuşum halinde güne devam ediyor.

Haberin Devamı

Aynı zamanda Ay’ın Satürn gezegeni ile kare açısı harekete geçmek istediğiniz konularda kendinizi engellenmiş hissettirebilir. Duygusal açıdan yönsüz ve hedefsiz olduğunuzu düşünebilirsiniz. Elbette ki bunun böyle olmadığını sizlerde çok iyi biliyorsunuz.

 

Şu an ki gökyüzü etkileri sizleri bazı konularda manipüle ediyor olabilir. Aile ilişkilerinizde veya iş ortamınızda kadın bireylerle olan iletişimlerinizde yaşanabilecek çatışmalara veya rekabet ortamlarına özellikle dikkat etmelisiniz. Geçmişe takıntılı olduğunuz bir konu yüzünden tekrar bir hesaplaşma içinde olmak isteyebilirsiniz. Saplantılarınızı, tutkularınızı iyi kontrol etmelisiniz. Karşınıza çıkan zorlukların üstesinden gelmek veya kararlılığımızı ispatlamak isterken sonradan pişman olacağımız durumlar içine girmemelisiniz. Bugünün tuzağına düşmemek için duygularınızın en hassas olduğu yaşam alanlarınızı bir gözden geçirin.

 

Haberin Devamı

Alışkanlıklarınızın şu an da ne durumda olduğunu sorgulamak ve bunları yeniden yapılandırmak adına verimli bir gün. Bugün içinizdeki kararsızlığı başkalarına yansıtmadan ilerlemeli ve kabul etmekten korktuğunuz bazı kusurlarınızın başka insanlarda görebiliyor olma ihtimalini hatırlamalısınız. Her insan bize ayna görevinde bulunur.

 

GELELİM GÜNÜN TAVSİYESİNE
Bir şeyi mevcut durumunuzdan daha iyi hale getirmeyi hedef almışsak neredeyse kesinlikle kaybedeceğimiz bir mücadeleye girmiş oluruz. Elde olanla yetinip şükredeceğimiz yerde, O konudaki yanlışlığa ve bunu nasıl düzeltebileceğimize odaklanıp kalırız. Tüm dikkatimiz bu yanlışlığa yoğunlaştırdığımız zamanda durumumuzdan mutsuz ve şikâyetçi olmaya başlarız.

 

İster dolabımızın dağınıklığı, otomobilimizdeki bir çizik, eksik sonuçlandırdığımız bir iş, birkaç kilo vermemiz gerektiği gibi, kendimizle ilgili konular olsun, ister başka birinin tavırları, görünüşü veya yaşam biçimi gibi bize ters gelen şeyler olsun, dikkatimizi sadece kusurlara yöneltmemiz, bizi asıl hedefimiz olan sevecen ılımlı olmaktan uzaklaştıracaktır. Bu strateji elinizden gelenin en iyisini yapmayın anlamına gelmez; sadece yaşamdaki yanlışları kendinizi fazla kaptırıp, tüm dikkatinizi bunları vermeyi bırakmanızı öngörür.

 

Haberin Devamı

Bir işi daha iyi yapmanın mutlaka iyi bir yolu vardır. Fakat bu mevcut durumun tadını çıkarmayıp, iyi yönlerini göz ardı etmek anlamına gelmez. Mesele bunun farkına varmaktır. Yaşantınızın her alanında kusursuzluk arayışınızı bıraktıkça, yaşamın kendi içindeki kusursuzluğu keşfedeceksiniz.

 

Mutlu günler dilerim.

Yazarın Tüm Yazıları