Duyguları ifade etme zamanı

Ay, Akrep burcunda hareket edecek. Aynı zamanda Ay’ın bolluk ve şans gezegeni Jüpiter ile kurduğu yakın temas ve iletişim gezegeni Merkür’e yaptığı karşıtlık göz önüne alınırsa artık duygularımızı ifade etmek hepimiz için en gerekli olacaktır.

Haberin Devamı

Sevilmediğinizi düşündüğünüz veya yanlış gittiğini iddia ettiğiniz duygusal konularda daha sorgulayıcı olabilirsiniz. Hem kendinize hem de karşınızdaki kişiye karşı daha eleştirel davranabilirsiniz.
Ay’ın Akrep burcunda ilerliyor olması tutkuların yüksek olacağı anlamına geliyor. Herhangi bir olay karşısında güçlü durmak ve duygularınıza bazı konularda gem vurmak size doyumsuz bir mutluluğu da beraberinde getirebilir. Herkesin sizinle aynı fikirde olamayacağı düşüncesini kabullenmeli, kişilerin fikirlerine saygı duymalısınız.

 Koç
Çalışma hayatınızda size karşı samimi olmayan insanların yanlış yönlendirmesiyle yaptığınız işte tepki alabilirsiniz. Üstlerinize karşı mahcup bir duruma düşebilirsiniz. Bu kişilere karşı biraz mesafeli olmanızda fayda vardır.

Haberin Devamı

Boğa
Yakın çevrenizle yaşadığınız bazı fikir çatışmaları yüzünden kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Finansal konularda ise yapmak istediğiniz bir proje ile ilgili etrafınızda duyduğunuz olumsuz haberler sizi beklemek konusunda kararlı kılabilir.

İkizler
Ailevi konularda yaşadığınız gerginlikler son bulabilir. Partnerinizle ilgili daha farklı kararlar alma yoluna gidebilirsiniz. Ancak bunu yaparken yine de karşınızdaki kişinin söylediklerini can kulağıyla dinlemelisiniz.

Yengeç
Bugün devlet işleri ve finansal konularınızla ilgili geçmişte kalan bazı engeller yeniden gündeme gelebilir. Bu durum üzerine harekete geçerek ilişkileriniz ve ortaklıklar ile ilgili önemli konuşmalar yapacak ve akabinde önemli kararlar alabileceksiniz.

Aslan
Aile içerisinde yaşanan sıkıntılı durumlar kurduğunuz iletişimlerde yanlış anlaşılmanıza neden olabilir. Kendinizi olduğunuz gibi ifade edememekten dolayı kabuğunuza çekilmek ve biraz yalnızlaşmak isteyebilirsiniz.

Başak
Yapmak istediğiniz önemli bir projeyle ilgili kuracağınız iletişim gelecekte kendinizi toplum önünde gösterme açısından büyük önem taşıyabilir. Aynı zamanda yine yakın çevrenizden alacağınız önemli desteklerle bu projenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Terazi
Bugünün gündemi ağırlık olarak maddi ve finansal konulardan yana olacaktır. Geçmişte yaptığınız hataları bugünlerde tekrarlamamak adına verdiğiniz mücadele olumlu sonuçlar verebilir. Yatırım planlarından uzak durmalısınız.

Haberin Devamı

Akrep
Kişisel iletişimlerinizde kullandığınız dil bugün size ya farklı kapılar açabilir ya da açılan kapıları kapatabilir. Karşınızdaki kişilerle fikir ayrılığı yaşadığınız konularda ısrarcı olmamalısınız.

Yay
Bugün çalışma ortamında yaşanacak durumlarla yüzleşmeniz ve artık kendinize göre bir yol belirlemeniz gerekebilir. Bazı şeylerden en son sizin haberinizin olması canınızı sıkabilir.

Oğlak
Kafa karışıklığı ve çelişkili durumlar kendinizi günlük olaylara vermenizi zorlayabilir. İş ve ev ortamındaki dengeyi bir türlü kuramayışınız duygusal anlamda sizi boşluğa itebilir.

Kova
Yaşamınızı ideal yöne doğru değiştirmek ve bir an önce aldığınız kararları uygulamaya başlamak istiyorsunuz. Öncelikle bunun için gereken şeyin iletişim gücü olduğunu ve ikna kabiliyeti olduğunu söylemeliyim.

Haberin Devamı

Balık
Ofis ortamında yaşayacağınız bazı olaylar karşısında size hayranlık besleyen fakat uzun zamandan beri kendini gizleyen bir kişinin itirafları ile karşılaşabilirsiniz. Ne yapacağınızı bilemeyip bir dostunuzdan yardım isteyebilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları