Dolunay vakti! İnanıp inanmamanız gerçeği değiştirmez

Günaydın yepyeni bir günden yepyeni bir dolunay vaktinden.

Haberin Devamı

Ne olacağız yine kurt adam mı olacağız?

Çok sinirliyim ne yapacağımı bilmiyorum.

Yine bir şeyler değişmedi.

Her şey aynı.

Hani 2019 yılı güzel olacaktı?

Bana geri döner mi?

Ya dönmezse?

Ben ne zaman âşık olacağım?

Parasal anlamda ne zaman huzur bulacağım?

Böyleysen bir kahve yap ve kendine biraz zaman ayır. Aşağıdaki yazıya biraz odaklan!

Dolunay, Güneş ve Ay’ın karşı karşıya gelip hesaplaşması ile yaşanırlar. Herkes içindekini döker ve her şey bilinir. Her şeyin dökülmesi demek illa konuşacaksınız demek değildir. Bir parfüm kokusu duyarsınız hayatınızın aydınlanmasını yaşayabilirsiniz ya da kafanızı çevirdiğinizi de bir kitap başlığı o an için karar vermenize yeterde artar bile gibi düşünün. İşte bu bir ışık bu bir aydınlanma hayatımızda. Yaradan, mutlaka bunu bize bir yolla yollar. Özellikle bunu dolunay dönemlerinde -5 gün +5 gün olarak yaşarsanız bu çok daha değerli bir bulgudur.

Haberin Devamı

Geleceğinize ilişkin hedeflerinize tüm konsantrasyonunuz ile odaklanırken tüm olasılıklar masanın üzerindedir artık. Eski alışkanlıklar, davranışlar ve inançlar ilerleme kaydetmek için yeni ve yaratıcı yollar ararken sorgulanır. Büyümeniz ve mutluluğunuz adına olumlu değişimler vaat eden bir dolunay içindesiniz. Sadece sizden tek bir şartı var. O da disiplin, istikrar ve çalışma dürtüsü.

Bu gece sabaha karşı gerçekleşecek bu dolunay yaşamanızda birçok gerçeği fark etmenize neden olacaktır.

Astrolojik verileri dinlerken ve araştırırken lütfen bakalım başıma ne gelecek diye okumayın.

Bu düşünce, bu ilime yapılacak en büyük saygısızlıktır.

Eski bir düşünür der ki; Kehanet hayatı anlamaktır.

Yani aslında bakıldığında hayatı ve çevremizi anlamıyoruz. Anlamadığımız her şeye bir bilinmezlik olarak bakıyoruz ve daha kötüsü anlamak o kadar zor geliyor ki bunun yerine tembel bir şekilde başıma ne gelir diye bekliyoruz. Çünkü anlasak sorumluluk almak zorunda kalacağız. Biz hayatın yasalarını anlamadığımız da kimse de bizi anlamıyor. Bu süreç bu şekilde sancılı bir şekilde gidiyor.

Allah Müslümanlara “İkra” demiş.   

İlk emri “oku!

Haberin Devamı

Neden çünkü bununla imtihan olacağız. Bu imtihandan sadece okuyanlar çıkacak.

 Şimdi içinizden diyeceksiniz ki ne alaka Aygül Hanım patrondan terfi bekliyorum bunun okumakla ne alakası var. Ya da aşk açısı çekiyorum ne olacak okuyunca geçecek mi?

Bu cevaba tüm samimiyetimle evet diyor ve devam ediyorum.

İnsanoğlu okuyan ve araştıran insanlara sataşmak veya belli öngörüsü olan kişilere karşı falcı mısın sen demekten öteye gidemiyor.

Geçenlerde twitter da ülkemizin önemli Profesörlerinden biri ülkenin ekonomisi hakkında belli aylarda bir öngörü de bulunmuş ve ekonomik açıdan dikkat etmeleri gerektiğini vs. yazmış.

Altına yazılan yorumları okurken hem şaşırdım hem de pek şaşırmadım. Yıllarını kitaplara ve tarih bilgisine vermiş birine “falcı mısın sen” “sizler cayır cayır yanacaksınız” “Allah’a şirk mi koşuyorsun” “Geleceği Allah bilir” gibi tabirlerle saldırmışlar.

Haberin Devamı

İşte durum maalesef bu! Bizim ülkemizde cahillik testi yapmak istiyorsanız direk bir öngörüde bulunun. Belli olasılık hesaplarınızı anlatın. Karşıdaki sandalyesini çekip size yaklaşıp sorular soruyorsa o insanı kaçırmayın. Ama “ya bırak bu işleri nerden bileceksin diyorsa” telefonum çaldı beni arıyorlar diyerek ufak bir kaçış planı yapın. Orada geçen zamana yazık!

Yani hayatı anlarsanız belli bir öngörü kazanırsınız. Bunun içinde çok okumanız gerekmektedir. Şimdi başak dolunayından neyi anlamanız gerektiğini yazacağım. Bunları anlayınca hayatınıza dair daha iyi tespitler yapacaksınız. Tespitleriniz iyi olursa başarılı olursunuz.

Doğru teşhis, doğru tedavi getirir…

Haberin Devamı

-Bu tutulma öncelikle 2015 Eylül -2016 Haziran aylarında yaşanan bazı konuları sonlandırıyor gibi görünüyor. Buradaki konular birden önünüze çıkarsa hemen panik olmayın. Bu alandaki hatalarınız, kırgınlıklarınız ya da mutluluklarınız ne ise bunların sonuçları ile karşılaşabilirsiniz. Bu alanda daha açık ve farkındalıklı olun. Hayat hikayenizi siz biliyorsunuz. Bunu en iyi siz fark edersiniz. Sizden istediğim biraz kendinize zaman ayırmanız ve düşünmeniz.

-Şimdi yukarıda tarih verdim. Birçoğunuz için majör dönemlerdi. Diyeceksiniz ki belki “Aygül Hanım o dönem babam hastalanmıştı” ne yani şimdi yine mi olacak. Ya da “aaa o dönem sevgilim aldattı” yine mi olacak?

Haberin Devamı

Aygül hanım cevaplıyor: Hayyyyyııııırrrr!!!! J

Aksine bu dönem de ne eksikti veya neyi görmezden geldin de bu sonuçlarla karşılaştın. İhmal ettiklerin var mıydı? Tecrübesiz olduğun dönemlerdi belki ama şimdi tecrübelisin. Hadi tecrübeni konuştur diyoruz.

 Dolunay alacak-verecek listesini şuraya bırakalım.

-Bu dolunay ile ilişkilerinizdeki fedakarlıkları sorgulayacaksınız. İlişkinizde daha duygusal ve fedakâr olduğunuz bir dönemi sonlandırıyor olabilirsiniz. Bunun dengesini ve sizden götürdüklerini sorun kendinize. Venüs-Satürn gezegenlerinin bu dolunay fazında kavuşum halinde olması sizlere artık ilişkinizde ciddi kararlar içinde olmanız gerektiğini söylüyor.

-Neptün-Merkür balık burcunda kavuşumlu bu dolunay sel baskınlarını öngörebiliriz.

-Biraz daha empati yapmamız gereken ve kendimize yapılmasını istemediğimizi başkasına yapmamız gerektiğini görmek.

-İyi haber Mars gezegenin bu dolunaya olumlu bir açı yapması emeklerimizin karşılığını aldığımızı görmemize yardımcı olacak.

-Boğa, başak, balık, yengeç ve oğlaklar hayatlarının aşkını bulabilir ya da fark edebilirler. Bence âşık olacakları bir dönem içindeler.

-İlişkiler de bir geçiş süreci meydana gelebilir. Karşılıklı fedakârlık gerektiren bir süreç olabilir.

-Hayallerimize daha yakın olurken ihtiyacımız olan fikirler aklımıza ve önümüze gelebilir. Yaratıcılık yüksek olacak ve kalbimiz bize doğru yolu gösterecek.

-Memnuniyetsiz davranışlardan ve insanlardan kesinlikle uzak durmalıyız.

Arkanıza dönüp bakmadan ilerlemeyi, beklenmedik değişikliklere uyum sağlamayı ve yeni hedefler koyarak güçlü olmayı tercih etmelisiniz.

-Başlangıç yapmak, aldığınız bir kararı uygulamak veya herhangi bir yeni proje başlatmak için mükemmel bir zamandır. Öğrenilmiş çaresizlikten kurtulun.

Bu dolunay koşullarınızda büyük bir değişiklik meydana getirebilmeye açık. Kendinizi kısıtlı hissettikçe, değişimin rahatsız edici olması muhtemeldir. Bu yüzden değişime ayak uydurmalısınız. Kendinizi baskılamaktan ya da başkalarının baskılamasına artık izin vermekten vazgeçmelisiniz.

Yaşantınızda sizi azaltan, ruhen çökerten, mutsuzluk veren her şeyi bitirme vakti geldi. Fedakârlıklar içerisinde tek başına kurduğunuz köprüleri tek başınıza da yakabilirsiniz.

-Önemli olan nerde vazgeçmeniz gerektiğini bilmeniz gerekmektedir. Esnek olmak ve değişen koşullara uyum sağlamak önemlidir. Akışa ayak uydurmaya ve uyum sağlamaya çalışın. Değişikliğe direnirseniz ya da yıkıcı olursanız hayatınıza daha zorluklar çekebilir ve iyi fırsatları kaçırabilirsiniz.

Duygusal hissiyatınız yeniay zaman diliminde depresyon, insanlara güvenememe, duygusal anlamda kalıcı hasar hissi, Mağduriyet veya günah keçisi hissi, Yaşam iradesinin kaybedilmesi gibi hislerle zorlayıcı olabilir. Uzun vadeli hedeflerinize ulaşmak için acınızın kaynağı ile yüzleşmeniz gerekecek.

 Dememiz o ki; İlkelerle yaşa!

Onurunla, kalbinle, beyninle akıllı yaşa, her zaman üretici ol, sev, sevil.

Şartlar ne olursa olsun inançlarının, değerlerinin, amaçlarının arkasında dur.

Sevgiyi beklentisiz ve karşılıksız ver, yardımın gizli olsun.

Seni hayvandan ve bitkiden ayıran özelliğinin farkına var. Çünkü sen insansın, bunu anladığın ve yakaladığın gün, ait olduğun gerçeğe de ulaşmış olacaksın. Duyarlı ol.

İşte o zaman gerçek insan olacaksın. İnsan ruhunun yaptığı seçimlerle şekli belirlenir.

Sen de kendine ‘Her yere giderim, yeter ki ileri doğru olsun’ prensibini ilke edin.

Bugün Akşam radyo viva’da Başak burcundaki dolunayın etkilerini burçlarınız üzerinde değerlendireceğim. Saatlerinizi kurun. 17:00-18:30 arası sohbete beklerim.

Mutlu günler dilerim.

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları