Bir yıl gibi süren OCAK ayının sonuna geliyoruz!

Günaydın yıldız savaşçıları;

Haberin Devamı

Bugün Ay başak burcunda ilerliyor. Tembellik yapmayın ve sadeleşin.

Bugün evinize çeki düzen verme ve toparlama zamanı. Belki de biraz da hayatınıza bunu yapmalısınız. Doğan her gün; bundan sonraki hayatınızın ilk günüdür unutmayın,

O nedenle; her gününüzü yeni bir hayat olarak kabul ederek coşkuyla yaşayın. 

Hayatınıza bugüne kadar olduğundan farklı bakın.

Geçmişteki olumsuzluklarınızı zihninizden silip atın.

Geçmişte kalan güzelliklere fazla özlem duymayın.

Gelecek kaygınızı mümkün olduğunca silip atın.

Bu sizin ufkunuzu genişletecektir. 

Sabırlı olman gereken bir zaman. Yaşadıkların karşısında sakin kalmalı ve olumsuz duyguların seni ele geçirmesine izin vermemelisin. Parasal konular ya da değerlerin çok gündem olabilir. Buna sebep verecek hırslardan ya da inatlaşmalardan uzak dur. Bugün tembellik yapmamalı aksine evin içinde fazla olan sana mutsuzluk getiren her şeyi elemeli temizlemelisin. Kendi içinde bulunduğun zorlukların farkındasın ve yeni bir sen yaratmalısın. İkili ilişkilerde kırıcı olmamaya özen göster. 

Haberin Devamı

Bugün tek bir söze dahi tahammülün kalmayabilir.

İletişim tercihlerinizi değiştirin.

Enerjinizi emen, zamanınızı çalanları iyi belirleyin…

Onlarla aranıza sınırlar koyma cesareti gösterin…

Yaşamınıza olumlu katkı koyan;

Mutluluğa götüren ve size yeni ufuklar açan,

Kendiyle barışık, ruhu ve bedenini seven,

Pozitif insanlarla aranızdaki mesafeyi kısaltın…

Bu olumlu kişilere daha fazla zaman geçirmeye özen gösterin…

Yaşama sevincinize yenilerini katan bu kişilerle;

Her buluştuğunuzda hayata yeniden doğmuş gibi mutlu olacağınızı unutmayın… 

İş hayatında bazı konular evde çalışmanı gerektirecek kadar yoğun olsa da asla bu duruma söylenmemelisin. 

Kendinize duyduğunuz saygıyı yitirmenize sebep olan gelişmelere göz yummaktan vazgeçin. ''Durumu idare edeyim, ileride toparlarız'' dediğiniz her şeyin aslında bir kenarda biriktiğini fark edin. 

Gördüğünüz, işittiğiniz, yürüdüğünüz, tat aldığınız, nefes aldığınız, yemek yemeyi başardığınız, her türlü ihtiyacınızı tek başınıza karşıladığınız için mutlu olun… 

Haberin Devamı

BU AKŞAM TGRT EU KANALINDA “ASTROMATİK SHOW” CANLI YAYININA BEKLİYORUM.DİĞER HAFTAYI KONUŞALIM.

Şayet 15 Ocak haftası canlı yayını kaçırdıysanız buradan izleyebilirsiniz. 

Günün Motivasyon Sözü: “Sizler başarmak, içsel gücünüzü serbest bırakmak ve benzersizliğinizi gerçekleştirmek için dünyaya geldiniz.” Eric Butterworth  

KOÇ: Evde kendinizle vakit geçirmek ailelerinize zaman ayırmak hobilerinizle ilgilenmek size iyi gelebilir ve günü dolu dolu değerlendirebilirsiniz. Bazı değişiklikler yapma arzunuz evi stilinizi veya giyim sitilinizi değiştirmenize sebep olabilir ve kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz. 

BOĞA: Motivasyonunuzu yükseltmek adına kendinize yakın hissettiğiniz kişiler ile vakit geçirmek isteyebilir ve onlarla geçirilen vaktin nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz. Onların fikirlerini aldığınız konularda harekete geçmek size yenilenme enerjisi getirebilir. Mantığınıza yatmayan düşünceler noktasında inatlaşmak yerine sessiz kalmayı tercih etmelisiniz. 

Haberin Devamı

İKİZLER: Finansal konularla ilgili durumlar kafanızı meşgul edebilir ve gündeminiz bunun üzerine olabilir. Bir şeyleri elde etmek için sabırsız olabilirsiniz ama sabırsız olmak yerine doğru zamanı beklemeli ve şartları iyileştirmek için çabalamalısınız. 

YENGEÇ: Duygularınızı yoğun olarak yaşayacağınız bir gündesiniz. Yapılan her davranışı veya konuşulan her şeyi yanlış anlamaya müsait bir yapıdasınız bu alınganlığınız sizi bugün yıpratabilir. Konulara hassasiyetle yaklaşmak yerine biraz daha dış göz olarak değerlendirip duygu ve düşüncelerinizi iyi yönlendirmeye çalışın. 

ASLAN: Alıngan yapınız bugün sizi ruhsal anlamda zorlayabilir ve çözümü bulmakta zorlanabilirsiniz. Bugün yalnız kalmayı tercih etmek sizler için daha doğru olacaktır. Bazı şeyleri içinizde çözmeyi öğrenmelisiniz. Çevrenizden destek almak bugün kafanızı bulanıklaştırabilir. 

Haberin Devamı

BAŞAK: Bugün dostlarınıza vakit geçirerek hayalleriniz üzerine fikir alışverişi yapmak size iyi gelecektir. Karşılıklı olarak değerlendirdiğiniz her konu sizin kafanızda vücut bulacak ve hedeflerinizi yeniden gözden geçirerek daha gerçekçi bir yapıya kavuşturacaksınız. 

TERAZİ: Hedeflerinize doğru hızla ilerlerken yakın çevrenizden destek görmeyi isteyebilir ve bu konuda gerekli destekleri alabilirsiniz. Onlardan aldığınız güç, motivasyonunuzu arttırıp hedefinize hızla yürümenize neden olabilir. 

AKREP: Pozitif yapı içinde olmanız bugün çevrenize olumlu katkılar sağlayabilir. Dostlarınızın dertleriyle yakından ilgilenebilirsiniz. Araştırmaya olan merakınız bugün öne çıkabilir ve ruhunuzu doyuracak bilgileri bulmak için harekete geçebilirsiniz. 

Haberin Devamı

YAY: Endişelerinizin artmasıyla davranışlarınız da bazı sıkıntılar görülebilir ve kuruntularınızla kendinize günü zehir edebilirsiniz.  Merak duygunuzun ön plana çıktığı konuların derinliğine inmek istemeniz çevreniz tarafından hoş görülmeyebilir. Kuşkularınızı doğru yönetmeniz gereken bir gündesiniz.

OĞLAK: Kibar ve usturuplu yapınız bugün güzel sohbetlerle beslenmenize yardımcı olabilir. Kendinizde bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Özgüvenli yapınızı daha da arttırmak için istekleriniz konusunda daha sakin davranışlar sergilemelisiniz.

KOVA: Bugün şüpheci yapınız ön planda olabilir. Yaşadığınız şeylerin üzerine kuşkuyla yaklaşabilirsiniz. Kuşkulanmanıza sebep olan konuları bugün aydınlatmaya çalışmalı ve bu noktada ruhunuzu rahatlatmalısınız. Bir şeyleri yoluna sokmak adına doğru bir gündesiniz. 

BALIK: Hayatınızda olan kişiye karşı duygularınızda artış hissedebilir ve bu konuda partnerinizle iletişime geçebilirsiniz. Güzel zamanlar için adım atmak isteyebilir ve düşüncelerinizi karşı tarafla paylaşarak onun bu konudaki düşüncelerini öğrenebilirsiniz. 

Yeni bakış, yeni değerlendirme, yeni ufuklar, yeni beklentilerle hayatınızı bu gününü dolu dolu yaşayın…

Yazarın Tüm Yazıları