Başak Burcunda yeniay!

En başa dönüp geçmişi değiştiremezsin ama şimdi yeniden başlayarak sonunu değiştirebilirsin

Haberin Devamı

9 Eylül saat 21:00’da Başak burcunun 17 derecesinde bir Yeniay gerçekleşecek. Merkür’ün bu denli güçlü olduğu bu yeniay sağlam kararlar almamıza ve yaşama karşı daha güçlü bir tarz belirlememize yardımcı olacak.

En son Başak Yeniay’ını 20 Eylül 2017 yılında yaşadık. Bu dönemlerde ne gibi olaylar deneyimlemiştiniz bir hatırlamanızı tavsiye edebilirim. Özellikle bu yeniay Önümüzdeki Ekim ve Kasım aylarını da şekillendirecek güçlü bir yeniaydır. Değişiklikler bu kez daha uzun vadeli olacaktır. Uzun zamandır gitmek istediğiniz hedeflerinize yönelik küçük ayarlamaların tamamlanması için muazzam bir gökyüzü şöleni gerçekleştiğini söyleyebilirim. Böylece uzun zamandır verdiğiniz bir çabanın sonuçlarını almaya açık olacaksınız.

Geleceğinize ilişkin hedeflerinize tüm konsantrasyonunuz ile odaklanırken tüm olasılıklar artık masanın üzerindedir. Eski alışkanlıklar, davranışlar ve inançlar ilerleme kaydetmek için yeni ve yaratıcı yollar ararken sorgulanmaya başlayacaktır. Bu yeni ay etkileşimi 18 Kasım tarihine kadar sürüyor. Yeni bir başlangıç yapmak ve yeni projelere başlamak için en iyi zaman, bu yeni ayın ilk iki haftasındadır. Büyümeniz ve mutluluğunuz adına olumlu değişimler vaat eden bur yeniayın sizden sadece tek bir isteği var.

Haberin Devamı

O da disiplin, istikrar ve çalışma iradesidir. Bu yeniay sayesinde hedeflerinizi belirleyip sürekli gayret gösterdiğiniz ve Plüton gezegeninden güçlü bir destek aldığı için en derin ve en acı yaranıza yanıt olarak size yepyeni bir imkân sunuyor olabilir. Bu yüzden her imkânı iyi değerlendirmelisiniz. Eğer arkanızda yaralı bir kalp bırakıyorsanız, işte bu tam sizin için hazırlanmış bir yeniay gibi. Kendinizi gerçekliklerle yüzleştirmek için kendinizi güçlü hissedebilirsiniz.12-13-14 Eylül tarihlerinde hayatınızda ekonomik yanılgılara, hırsızlıklara özelliklere dikkat etmenizi önerebilirim. Venüs-Uranüs arasındaki karşıtlık ile ilişkilerde oldukça özgürlük anlayışı ön plana geçebilir.

Çünkü bu yeniay koşullarınızda büyük bir değişiklik meydana getirebilmeye açık. Kendinizi kısıtlı hissettikçe, değişimin rahatsız edici olması muhtemeldir. Bu yüzden değişime ayak uydurmalısınız. Kendinizi baskılamaktan ya da başkalarının baskılamasına artık izin vermekten vazgeçmelisiniz. Yaşantınızda sizi azaltan, ruhen çökerten, mutsuzluk veren her şeyi bitirme vakti geldi. Fedakârlıklar içerisinde tek başına kurduğunuz köprüleri tek başınıza da yakabilirsiniz. Önemli olan nerde vazgeçmeniz gerektiğini bilmeniz gerekmektedir. Esnek olmak ve değişen koşullara uyum sağlamak önemlidir. Akışa ayak uydurmaya ve uyum sağlamaya çalışın. Değişikliğe direnirseniz ya da yıkıcı olursanız hayatınıza daha zorluklar çekebilir ve iyi fırsatları kaçırabilirsiniz. Duygusal hissiyatınız yeniay zaman diliminde depresyon, insanlara güvenememe, duygusal anlamda kalıcı hasar hissi, mağduriyet veya günah keçisi hissi, yaşam iradesinin kaybedilmesi gibi hislerle zorlayıcı olabilir.

Haberin Devamı

Uzun vadeli hedeflerinize ulaşmak için acınızın kaynağı ile yüzleşmeniz gerekecek. Birçok hayal kırıklığı, beklenmedik olaylar, şiddet içeren tavırlar, aşk ilişkileri ile sorunlar oldukça çevrenizde artış sağlayabilir. Dengeye gelmek için biraz sallanmak gerekir. Endişe etmeyin. Mantıklı ve doğru olanı seçerek yol alın.

Dememiz o ki;

İlkelerle yaşa! Seni hiç kimse, hiçbir para miktarıyla satın alamasın. “Paranın satın alamayacağı şey yoktur, herkesin bir fiyatı vardır” gibi ilkesizlikleri asla kabul etme.

Onurunla, kalbinle, beyninle akıllı yaşa, her zaman üretici ol, sev, sevil. Şartlar ne olursa olsun inançlarının, değerlerinin, amaçlarının arkasında dur. Sevgiyi beklentisiz ve karşılıksız ver, yardımın gizli olsun. Seni hayvandan ve bitkiden ayıran özelliğinin farkına var. Çünkü sen insansın, bunu anladığın ve yakaladığın gün, ait olduğun gerçeğe de ulaşmış olacaksın. İşte o zaman gerçek insan olacaksın. İnsan ruhunun yaptığı seçimlerle şekli belirlenir.

Haberin Devamı

Sen de kendine;

‘Her yere giderim, yeter ki ileri doğru olsun’ prensibini ilke edin.

“Balıkçılar iyi bilir. Tuttukları yengeçleri içine koydukları sepetin bir kapağı olmasına gerek yoktur, çünkü yengeçlerden biri sepetten yukarı doğru tırmanmaya başlarsa ikinci bir yengeç onun arkasından tırmanır ve onu aşağıya doğru çeker. Bazı insanlar da yengeçler gibidir. Sen onları tanı ve onlarla sepete girme.” Negatif insanlar her çözümü bir problemle engellemeye çalışan kişilerdir. Onlardan uzak durun.

Yazarın Tüm Yazıları