Aygül Aydın

Balık burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Su akar yolunu bulur!

20 Şubat 2023
Bugün gökyüzünde önemli gezegensel değişimler söz konusu olacak. Saat 10.56’da Venüs, Koç burcuna geçiyor. Ama öncesinde Saat 10.05’te Balık burcunda 1 derecede bir Yeni Ay gerçekleşiyor.

Düşüncelerini hayata geçirmekte zorlanabileceğin bir gün olabilir.

Duygusal ve bitik hissedebilirsin.

Bazı isteklerinin gerçeklikle örtüşmüyor olması harekete geçmende olumsuz etkilere sahip olabilir. Dürtüsel davranışların yerine bekleyerek ve gerçeklik payı yüksek ihtimalleri seçerek yolunu açabilirsin. Yeniden başlama cesareti içinde ol ve sana olumsuzluk veren her şeyden uzaklaş. 

Motivasyon sözü: “Her şeyin bittiğini sandığınız anda kader birini yollayıveriyor.”  

Yeniaylar insanın farkına varma zamanlarıdır. 

Yaşadığımız şu zor zamanlarda bazı durumların farkında tamamen vardığımız bir süreci bize anlatıyor. 15 gün önce gerçekleşen aslan dolunayının vermiş olduğu yıkımı belki de tüm noktaları ile fark etme zamanı olarak nitelendirebilirsiniz. Bunu fark etmemiz balık burcunda olacağı için kendimizi terkedilmiş, yalnızlaşmış ve kurban edilmiş gibi görebiliriz. Ama bu bakış açısı doğru değildir. 

Bu duygularla gerginleşmeniz mümkün olabilir. Belki bu yazıyı okuyan kişi ailesini kaybetmiş, evini kaybetmiş biri ve bana neresi doğru değil diyor. Aslında hayat bize yalnız geldiğimizi ve yalnız gideceğimizin mesajını veriyor. Tekâmül etmek ve bunu idrak etmenin o ruhsal yükselişi olarak tanımlanabilir. 

Venüs gezegenin 29.derecelerde balık burcunda olacağı ve artık kendinizi kurban etme psikolojisinin sonuna geldiğinizi gösteriyor. Bir şeyler için feda olmak istemiyorsunuz. Celal Şengör hocanın dediği söz aslında tam bu dereceye uyuyor “Senin cahilliğin benim hayatımı engelliyorsa” dediği yer burası işte. 

Yazının Devamını Oku

Venüs balık burcuna geçiyor! Yüreğinizin ve sezgilerinizin peşinden gidin

23 Ocak 2023
Harika bir haftaya giriş yapıyoruz. Bu hafta yeniay haftası olduğu için yeni olan her şeye başlayabilirsiniz. Bugün özellikle kilo vermek veya sağlıklı beslenmek için harika bir zamandasınız.

Kendinizi yeniliklere hazırlayın ve alışkanlıklarınızı değiştirin. 

Her sabah Radyo 104 frekansından saat 07:00-10:00 arasında sizlerle birlikte oluyorum. Aygül Aydın ile GÜNAYDIN canlı yayın Show’umuza katılmak isterseniz bekleriz. Düşündürücü, öğretici ve birlikte dünyayı kurtarmaya çalıştığımız programımızda sizleri de bekliyoruz.

27 Ocak tarihinde Venüs balık burcuna geçiyor.

20 Şubat’ta Venüs koç burcuna geçiş yapacak. 

Balık veya yükselen burcu balık olanların çok keyif alacağı bir zaman dilimi başlıyor. Bu dönem çok ilahi ve güçlü bir dönemdir. Allah iyi olan ve iyi kalan insanlara her zaman yardım eder ama bu transit geçişini bilerek ve hissederek yaşarsanız çok daha kolay ilerlersiniz. 

Venüs balık geçişi size der ki; Zamanınız kısıtlı onu bir başkasının hayatını yaşayarak harcamayın. Yani başka insanların düşüncelerini yaşama tuzağına düşmeyin. Başkalarının düşüncelerinin gürültüsünün kendi iç sesinizi mahvetmesine izin vermeyin. 

5 Şubat Venüs-Mars ikizler burcunda kareleyecek. 

Farklılıkları kabul etme ve uyum sağlama zorluğu söz konusu olabilir. Venüs’ün balık burcunda olması ve marsın ikizler burcunda hareket ediyor olması bizlere hayal kırıklığı getirebilir. Bu noktada sözsel zorbalıklardan uzak durmayı öğrenmemiz gerekiyor. Bu kare birlikte başarılı olmak için birbirlerinin farklılıklarına değer vermeye çalışanların ya da uzlaşanların kazandığı zamanlardır. Eğer empati yapmaz ise kişi uzun süreli ilişkileri ile vedalaşmak zorunda kalabilir. Bu açı insanı çok öfkeli yapabilir.

Yazının Devamını Oku

Kova burcundaki yeniay! Keskin ve net olaylara ilerliyoruz.

22 Ocak 2023
Gökyüzünde hızlıca yeniay ve dolunaylar gerçekleşiyor. Bizlerde her birinin sembol ve derecelerine göre yaşadığımız düzeni anlamaya çalışıyor ve geleceğe dair fırsatları kaçırmamak adına bazı öngörüleri takip ediyoruz. Sizlerin başarısınız daha arttırmak ve inançlarınızı güçlü tutmanızı sağlamak adına ise elimden geldikçe bu bilgileri sunmaya çalışıyorum. Umarım bu bilgiler işinize yarar ve kendinizdeki eksik parçaları tamamlarsınız.

Gelelim bu yeniaya;

0°- 2° Kova burcunda doğan insanlar yani 20 Ocak-22 Ocak tarihlerine denk geliyor, keskin ve net insanlardır.  Bu doğum gününde doğanlar bu yeniaydan daha fazla etkilenecek.

Bu yeniay 1 derecede gerçekleşiyor. Bilimsel anlamda aşırı derece mantıklı şeyler arayacağınız bir sürece giriyorsunuz. Çevrenizde olup biten her türlü teoriyi çok iyi inceleyip ve yenilikçi yönleri keşfetmeyi seçeceksiniz. Özellikle şu sıralar birtakım organizasyonlar yapmak istiyorsanız tam zamanı olduğunu söyleyebiliriz. İş hayatında pratik ve yetenekli olanların ön plana çıkacağı bir zaman. Bu derecelerde doğan insanlar biyoloji, psikoloji, genetik veya eğitimle ile ilgili konulara kendilerini çok yakın hisseder ve bununla ilgilenirler.  Kararlı, dirençli ve cömert olanlar kazanacak.

Kendinizi, elinde iki kuş, masanızda açık bir kitap yanınızda bir pusula ve önünüzde bir kum saati olarak hayal edin. Düşünceli ama fırsatları nasıl dönüştüreceğini bilmeyen artık eskisi gibi olmak istemeyen ama yön arayan bir bilge gibisiniz.

Yazının Devamını Oku

Zaman seni harcamasın, sen zamanı harca!

16 Ocak 2023
Günaydın yıldız savaşçıları;

Günler o kadar hızlı akıyor ki….

Şu an ocak ayının sonuna doğru ilerlediğimizin inşallah farkındasınızdır.

24 saat sanki yetmiyor.

Adeta, biz zamanı harcamıyoruz zaman bizi harcıyor

Her güne bir odak noktası seçelim.

Ne için zaman yaratıyoruz, bir düşünün.

Dikkatinizi dağıtan şey nedir? 

Reşat Nuri Güntekin ne güzel demiş; biz hayır demeyi bilmeyen insanlarız bizim işimiz gücümüz bitmez… 

Yazının Devamını Oku

Mars İkizler gerilemesi son buluyor! Bize istikrarlı hayatın önemini fark ettirecek!

9 Ocak 2023
7 Ocak'ta Yengeç burcunda yılın ilk Dolunayını yaşadık. Bu durum, bize daha mutlu bir kişisel yaşam için çalışma dürtüsünü verdi. Birçok duygusal özlemler arttı ve geçmişte neyi geri bırakmamız gerektiğinin sağlamasını yaptık.

Artık faydası varsa yeter diyor ve yola devam ediyoruz.

Uzun süredir köşe yazılarına ara verdim. Zaman zaman yazıyordum. Çünkü Mars ikizler burcunda 3.evimde geriliyordu ve biraz daha yavaşlamam gerektiğini söylüyordu. Zaten buna rağmen malum bir sürü saçma sapan olaya, iftiraya, dedikoduya maruz kaldım. Bunların şimdi haklılığını alma dönemine doğru ilerlediğimi bilerek ilerliyorum.

12 Ocak Mars ikizler burcunda ileri hareketine geçecek!

Mesela 2022 aralık ayı ve kasım sonları Mars Retro’sunu çok sert yaşadığımız zamanlardı. Hayatlarınızda bu alanda yaşadığınız konu ve durumlara dönebilirsiniz.

Mesela size kendimden örnek vereyim.

5 Aralık 2022 tarihinde, kendim sosyal medyadan bir şahıs tarafından çok ağır küfür, hakaret ve iftiraya uğradım. Kişisel egosu ve kişisel sorunlarına beni alet etmeye çalıştı. Olması ihtimal dahilinde bile olamayacak bir konuya beni kullandı. Namusumla, şerefimle oynamaya çalıştı. Bilenler, tanıyanlar ve şahsın daha önceki dava dosyalarını, hakaret dosyalarını bilenler zaten beni sakinleştirdi. Daha sonra şahsın üzerindeki hakaret dosyalarında aynıları olunca, konun kendimle alakalı olmadığını gördüm.

Tabi ondan sonraki süreçte yaklaşık bir aydır hukuksal mücadelemi veriyorum. Şimdi bu şahsa karşı hem maddi hem manevi açmış olduğum ve bu haber başlıkları yüzünden iptal olan işlerim, imza günlerim, kitabımın uğradığı hakaretler, çocuğumun yaşadığı mağduriyet ve benim psikolojik aldığım destek dahil olduğu için konu yargıda baya uzayacak gibi duruyor. Gönül ister ki adalet daha hızlı tecelli etsin. Kimse salonda oturup çay içer gibi rahatça böyle insanlara çamur atamasın.

Mars gerilemesi, 3.evimden geçerken bana verdiği bu hediyesi aslında hak arama konusunda sizlere ayna olmam içindi. Davanın başlama tarihleri şubat aylarına denk geliyor. Yani, Mars ikizler derecelerinde bana iftira atılan o zaman gökyüzü konumunda ilerleyerek Mars oraya bir hak ediş vermeye gelecek. Sizlerde kendi durum ve konularınız üzerinde fikir yürütmek adına bu teknikleri kullanabilirsiniz diye paylaşıyorum.

Yazının Devamını Oku

Sürüklenmekten vazgeç! Duvarlarını yık

12 Aralık 2022
Seneler seneleri kovalıyordu…Bugün günlerden 12 Aralık Pazartesi…

Daha dün dedemle ben salonda balon şişirip oyun oynuyordum.

Babamın işten gelmesini bekliyorken annem sofrayı hazırlıyordu ve babaannem namaz kılıyordu…

Şimdi oğlum dedesiyle top oynuyor,

Annem yan odada namaz kılıyor,

Ben bir yandan çay koyuyor ve size iki satır bir şeyler karalıyordum. Bu sahneyi gördükçe zamanın çok acımasızca geçtiğini görüyorum. Bir gün onların olmayacağını bilmek daha da kalbimi yoruyor. Bazı gerçekleri bilmek ve farkında olmak hiç kolay değil… 

Daha 38 yaşındayım ama yaş ilerledikçe çok daha fazla duygusal biri oluyorum.

Son 1 haftada yaşadıklarım ve üzerimdeki o iftira ile aslında Allah’a daha fazla yaklaştığımı hissettim. Zor bir hafta geçti benim için…

Biri sanki içime fısıldadı ve bak bunun sana bir hediyesi var dedi….

Yazının Devamını Oku

Hangi yıl doğdun ve neyi öğrenmen gerekiyor?

4 Aralık 2022
Günaydın yepyeni bir günden ve 2022 senesinin son ayından…

Sizlere yeni ve heyecan verici bir seri başlattım.

 Hem harita döngüleri açısından hem de doğduğunuz yılın önemli açılarına göre hayatın size anlatmak istediklerine dair birkaç araştırmamı paylaşmak istedim. Belki tek bir cümle ile kendinizden bir şeyler bulup bakış açınızı değiştirirsiniz. Ya da neden ben diye soru sorduğunuz noktada size bir ışık olur. Eminim bu yazı ihtiyacı olan insanların önüne çıkacaktır. 

Siz bunları okurken ben Tüyap Kitap fuarında bugün yeni çıkan 2023 öngörüler kitabımın imza gününde olacağım. “AstroŞifa 2023 ajandası” serisi bu hafta çıktı. Yolu düşenleri imzaya beklerim.

1954-1963-1972-1981-1990-1999-2008-2017 doğumlular; birer lider olmaya adaydır. Bu fıtrat ile doğmuşlardır. Yaşamınızı yöneten faktör, bağımsız olmanız için var olmanızdır. Yani tek başınıza ayakta kalabilmek ve kendinizi bir örnek olarak sunarak diğer insanlara yardımcı ve rehber olmak için doğmuşsunuz. Her zaman yapacak özgün bir şeyler bulurlar ve araştırılacak şeyleri yaratıcı bir şekilde ele alırlar. İdealist­lik kişiliklerinde önemli bir yer tutar fakat oldukça hükmedici bir tavır takınırlar, bu yüzden de diğer insanlara karşı öfkeli ve dik başlı hareketlerden kaçınmalıdırlar. Ayrıca yaptıklarının yanlış olduğunu da anlamak istemezler. Baştan başlayıp sona gitmek onlar için sadece bir eğlencedir. Tek başlarına ayakta kalmayı öğrenmek zorundadırlar. Hayat dersi şudur: Bağımsız olma yeteneğini keşfetme ve bunun ödülünü alma. Bağımlı durumu sürerse, herkesin kölesi olur. Özgücünüzü ve idare yeteneğinizi kullanın. İhtiyaçlarınızı doyuracak her şey hırsınızın ve enerjinizin saf gücüyle size dönecektir. Sorumluklarınızı bir yana atabilir ve hatta diktatörce bir tarza bürünebilirsiniz.

 1957-1966-1975-1984-1993-2002-2011 doğumlular; Dünyaya ailenizi çevrenizi çekip çevirmek için gelmişsiniz. Çok çalışma ve düzenleme yeteneklerinizden dolayı güven duyulursunuz. Hayat sizi kuşatacak zorluklarla doludur. Bunlarla yaşamayı öğrenmek sizin hayat dersinizdir. Zorlukların etkisiyle küstah ve otoriter olabilirsiniz. Dünyanın sizden ne istediğini merak ediyorsunuz. Vazgeçmeyin. Sadece ilerleyerek güçlenirsiniz ve güçlendiğinizde bir daha asla yıkılmazsınız. Siz mücadele için güçlüsünüz. Yaşama karşı ciddi ve dürüst bir yaklaşıma sahipsiniz. Oldukça çalışkan, tecrübeli, doğru yanlışı ayırt edebilen bir insansınız. Unutmayın, diğer insanların liderliğinize ihtiyacı var. Gerçek gelişiminiz iradenizi kullanmayı öğrenerek, zorluları aşarak tamamlanacak. Sorumluluk almanız istenecek ve sabretmeyi öğreneceksiniz. Bütün bunları kaderinizden yakınarak değil, isteyerek yapmalısınız. 

1955-1973-1964-1982-1991-2000-2009-2018 doğumlular; sizin için başkalarıyla birlikte çalışmak, tek başına çalışmaktan iyidir. Bu da sizin bir grubun üyesi ya da birinin sağ kolu olarak daha iyi çalıştığınızı gösteriyor. İnsanlara karşı duyduğunuz hassasiyetten dolayı uyum sağlamada mükemmelsiniz. Ama dikkat edin. Bu hassasiyetiniz bazı durumlarda sizi çekingen ve isteksiz biri gibi gösterebilir. Bu dünyanın en politik insanları sizler olabilirsiniz ve en zor durumlarda nasıl davranacağınızı ve ne söyleyeceğinizi biliyorsunuz. Etrafınıza yaydığınız sevgi işleri kolaylaştırıyor. Liderlikte başarısız olabilirsiniz. Başarınız genellikle diğer insanlarınkiyle bağlantılı ve manevi gücünüz desteğe ve yardımseverliğe dayanıyor. Bu tarihlerde doğanlar başkalarına bağımlı oldukları için kendilerinden, hissettiklerinden vazgeçerler. Hayat onları bununla imtihan edebilir. Bu bağımlılıktan kurtulmaları için bazı kazalarla ya da zorluklarla hayat boyu uğraşabilirler. Duygusallığınızla başa çıkmayı umursamaz görünmekle karıştırmamalısınız. Sevginizi söylemek ya da hissettiklerinizi paylaşmak bir güçsüzlük değil sizi güçlendiren bir etkendir. Kendi iyilikleri için olayları değiştirmeye çalışmak yerine işlerin yoluna girmesini bekleyerek uzun zaman harcarlar, bunun adına da sabır derler. Hayat cesurları sever. Hayat dersiniz cesur ve kendi istediğiniz hayatı yaşamak üstüne kurulu olmalıdır.

 1956-1965-1983-1974-1992-2001-2010-2019 doğumlular; kendinizi ifade etmeyi öğrenmek için bu dünyada olabilirsiniz. Aslında içinizde sanata yatkınlıklarınız, yaratıcı yetenekleriniz ya da en azından güzel olan her şeye karşı büyük bir sevgi arzunuz var. Bu çok çalışmaya bağlı olarak başarıyı da beraberinde getirebilir. Emir almaktan hoşlanmamanıza rağmen bir süre emir almanız ve bir yerlere bağlı çalışmanız size başarı getirecektir. Emir verirken ise küçük bir diktatör olabilirsiniz. Dünyevi işlerle meşgul olurken manevi gücünüzü kaçırmayın.  

Üslup her zaman sizler için önemli olacaktır. Ne dediğinizden daha çok ne hissettirdiğiniz önemli olacak. Akrabalarınız veya miras sorunları sizi her zaman huzursuz edecektir buradaki tuzağı düşmeyin. İnsanların sizi kullanıyormuş hissinden vazgeçin. Hayattan nasıl zevk alınacağını bilen zeki ve cömert kişilersiniz. Bir kez bir ilişkiye başladınız mı sonsuza kadar sürdürmek istersiniz. İletişimde sesinizi iyi kullanıyorsunuz. Sizler hayatın aktörleri, ses sanatçıları ve satıcılarıdır. İşlerini zevk ala­rak yaparlar. Bazen de yeteneklerini birçok alana yayarlar ve bu da değerlerini harcamalarına neden olur. Gerçekten uzman olabileceğiniz bir ya da iki alan seçin. İş ortaklıklarında dikkatli olun, sizi kısıtlamayan iş ortakları seçin.

Yazının Devamını Oku

8 Kasım’da gerçekleşecek yılın son Ay tutulmasında burçlarınızı neler bekliyor?

6 Kasım 2022
Ay Tutulması 16’ Boğa burcunda gerçekleşiyor. Ani aydınlanma, yüzeye çıkan gizli bilgiler ve içsel hayatınızdaki değişimler! Nelere izin vermemen gerektiğini göreceksin. Bugüne kadar kamufle edilmiş hatanın terk edilmesini gerektirir. Dikkat ve gerçekçilik esastır.

2022 senesi 2 ay tutulması barındırıyordu.Biri 16 mayısta yaşandı diğeri 8 kasımda yaşanacak. Ay tutulması yolunuzda sizi engelleyen şeylerin aslında ne kadar kadersel olduğunu gösterecek. Ay tutulmasında sizin düşündüğünüz değil, ruhun bildiği olur. İyi bir ruh olun ve iyi olmaktan vazgeçmeyin.

Koç: 
Finansal açıdan kendinizi daha iyi ve güvende hissetmek isteyeceğiniz bir düzene geçiş yapacaksınız.  Şu anda gereksiz finansal harcamalar yapmayın. Bağışıklık sisteminize dikkat edin. Kendinize, geleceğinize ve huzurunuza yatırım yapmaya başlayın. Yurtdışında yaşamak, yurtdışı çalışmaları yapmak, ticaretle uğraşmak istiyorsanız bunun temellerini atın. Kariyerinizde yaşanılan düşmanlıklar ya da sizin için yapılan kötü planların herkesin ayağına dolanıyor. Haklılığınızın ortaya çıktığı ve kendi gücünüzü ortaya koyduğunuz bir zaman diliminde olacaksınız. 

Boğa: 
Başkalarının senin hakkında ne düşündüğü artık umurunda olmayacak. Bu ay tutulması bir devrim niteliğinde olurken halletmen gereken tek şey artık senin huzurunu bozan insanlardan ayrılman olduğunu göreceksin. Bu tutulma etkisi ile her şeyi çok kişisel algılayabilirsin. Kişiliğiniz bir dönüşüm geçiriyor ama bu durduğu yerde değil, yanlış insanlara verdiğiniz emek karşılığında olabilir. Bu yüzden öfkenizi kendinize saklayın.

İkizler: 

Yazının Devamını Oku