Sesime kulak ver, bir can için konferansa gel

Haberin Devamı

Tanık ve Şen ailelerinin biricik evladı Alp Şen, son derece şanssız bir kaza sonucu hayatını kaybetmişti, hatırlayacaksınız. Aile bu büyük acıyı yaşarken oğullarının yaşarken başlattığı bir projeyi vakfa dönüştürerek çok anlamlı bir hale getirdi. Alp Şen İyilik Vakfı, imkansızlıklardan dolayı Türkiye’de her 2.000 hastadan yalnızca 100’ünün yaşama tutunabildiği ilik kanserine karşı önemli bir farkındalık çalışması yürütüyor.

Sesime kulak ver, bir can için konferansa gel

Bu çalışma kapsamında Hematoloji biliminin duayenlerinden Prof. Dr. Mehmet Ali Özcan, bir donör daha edinebilmek için İzmir’de özel bir konferans gerçekleştirecek. Night Out Shopping kapsamında yarın Küçük Kulüp’de düzenlenecek konferansa ‘Sesime Kulak Ver, Bir Can İçin Konferansa Gel’ sloganıyla tüm İzmirliler davetli...

Haberin Devamı

SİLVA ÜSTADLIK SEMİNERİ
Beyin araştırmaları ve zihin geliştirme teknikleriyle ilgili sürekli sohbet ettiğim dostum Psikolog Gülgün Sharafat’tın önderliğini yaptığı Silva Metodu’ndan bahsetmiştim daha önce. Çağdaş bilimsel verilere göre, sıradan bir insan, zihnini herhangi bir düşünceye 6 -11 saniyeden fazla odaklayamıyor. Harvard Üniversitesi araştırma sonuçlarına göre kişinin hedeflerine ulaşamamasının en önemli nedenlerinden biri bu... ‘Doğada güçlü olan değil, esnekliğe sahip, eskiyi geride bırakarak yeniyi kabul eden organizmalar hayatta kalır’ diyen Silva Metodu’nun dünyadaki en önemli eğitmenlerinden olan Ken Coscia İzmir’e geliyor.

Sesime kulak ver, bir can için konferansa gel

Silva Metodu’nun 36 yıllık eğitmeni olan Coscia, bizzat bu metodun yaratıcısı Jose Silva’dan eğitim almış. 28-29 Mart’ta İzmir’de olacak bu üstad, sayıları 400’e ulaşan İzmirli Silva mezunlarına özel bir eğitim verecek. Siz de bu özel eğitimden yararlanmak istiyorsanız 0506.671 17 28 no’lu telefondan bilgi alabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları