Tatil rehaveti

Kışın ortasında Alanya'da pırıl pırıl bir hava. Sıcaklık 15 derece, zemin güzel. Heyacan dolu karşılaşmada 5 gol var.

Haberin Devamı

Aytemiz Alanyaspor'un sağ bek sorununu bilen Rizesporlular bu hattan yüklenince maça 1-0 önde girdi.Golün ardından oyunu rakip sahaya yığan ev sahibi takım üst üste girdiği pozisyonlarda fırsatları değerlendiremedi. 

PLET İYİ TRANSFER

Yeni transfer Hollandalı Plet, güçlü fiziği, tekniği ve futbol iştahıyla dikkat çekti. Gelecek haftalar için Alanya'nın hücum zenginliğine önemli katkı yapacak gibi.30'lu dakikalarda kontrataklarını artıran Karadeniz temsilcisi, defanstaki paylaşım hatasından ikinci gole ulaştı.Vagner Love hamlesiyle birlikte, skora isyan eden turuncu yeşilli taraftarlar desteğini artırdı. Tribüne çağırdıkları futbolcuları geri dönüş için motive etti.

MUCİZE BEKLENTİSİ

İkinci yarı Alanyaspor'un baskısı, oyunu kendi sahasında kabul eden Rizespor'un ise kalabalık savunma anlayışıyla başladı.Skor avantajına sahip olan deplasman takımı kontrataklarla aradığı üçüncü golü Kweuke'nin ayağından buldu.71. dakika sahneye çıkan Vagner Love ustaca bir şutla takımının ilk gölünü attı. Bu maçın kırılma anıydı.

Geri dönüş için umutların arttığı dakikalarda Candeias sorumsuz hareketiyle kırmızı kartla oyundan atıldı. 10 kişi kalmasına rağmen hızı kesilmeyen ev sahibi takım Plet'in kafa golüyle birlikte son dakikalarda müthiş bir baskı kurdu. Ancak, beraberliğe ulaşma mücadelesine uzatma dakikaları yetmedi.Tatil rehavetiden geç çıkan Alanyaspor, 3 puan hedeflediği kritik karşılaşmadan boynu bükük ayrıldı.

Yazarın Tüm Yazıları