İzleyin kral geliyor

İkisi deplasmanda olmak üzere, üç maçta 3 galibiyet ve kazanılan 9 puan. Aytemiz Alanyaspor son haftalarda ortaya koyduğu mücadelenin karşılığını nihayet almaya başladı. Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarında da güzel ve etkili oyun sergilemiş, ancak arzulanan puanlara ulaşılamamıştı.

Haberin Devamı

Alanyaspor’u izleyen futbolseverler için son üç karşılaşmada alınan sonuçlar hiç de sürpriz olmadı. 

Sezonun ikinci yarısı ile birlikte önemli mesafe kaydeden turuncu yeşilliler sonunda rahat bir nefes aldı. 34 puan takım üzerindeki stresi bitirdi.
Rahatlamış Alanyaspor’un gelecek haftalardaki maçlarını izlemek daha da keyifli olacak.

***

Sezon başında, Vagner Love transferi spor dünyasında büyük sansasyon, ilk 7 haftada gol atamaması ise hayal kırıklığı yaratmıştı.
27’inci hafta itibariyle 16’ya ulaşan ve gol krallığında Beşiktaşlı Cenk Tosun’u rahatsız eden Vagner Love, sadece attığı gollerle değil liderliğiyle de dikkat çekti.
Güven veren duruşu, takım arkadaşlarını yönlendirmesiyle saha içinde ikinci bir teknik direktör gibi.
Gol atıyor, rakibinin dengesini bozup takım arkadaşlarının pozisyonlara girmesini sağlıyor.
Transferi gerçekleştiğinde “Yaşlı, futbolu bitti” diye bıyık altından gülenlere 20 haftalık performansıyla en iyi cevabı verdi.
Alanyalı’lar onu sevdi, o da Alanya’da mutlu.
Kalan haftalarda atacağı gollerle sezonu “Kral” olarak bitireceğini inanıyorum. Süper Lig’in en ofansif oynayan takımlarından biri olan Alanyaspor’a gol kralı çıkarmak çok yakışır.

***

Haberin Devamı

Teknik Direktör Safet Susic ve devre arası transferlerle takım olma yolunda önemli mesafe kaydeden Alanyaspor’da hedefler değişti.
Yelkene rüzgâr doldu, şimdi gözler ligin üst sıralarında.
Taraftarını mutlu eden Alanyaspor futbola renk katmaya devam ediyor.

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları