Dalgın müteahhit!

Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi’nin ek binasının poliklinik girişinde önemli bir konu gözden kaçtı.

Haberin Devamı

Dalgın müteahhit

Engelli vatandaşlar için yapılan sarı kabartmalı kaldırım taşı hastane kapısına kadar gelmiş. Sonrası yok. Yani hastaneye gelen engelli kapıda kalacak öylece. Yoksa engellileri kapıda karşılayıp onları doktora ya da danışmaya götürecek bir görevli mi atandı? Eğer öyleyse ne güzel değil mi; AB standartlarının üzerinde hizmet veriyoruz! Yok değilse; ki bence değil bunun geçerli bir açıklaması olmalı. Hadi tahmin edelim; bu iş ve hak ediş ihale şartnamesinde var mıdır? Ama hastanede yok!.. 

**

Park polisi istiyoruz

Mobil Park Polisi, hiç duydunuz mu? İstanbul’da, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından son bir yıldır başlatılan bu pilot uygulama parklarda yaşanan asayiş olaylarını önemli ölçüde düşürdü. Belki hatırlarsanız; bu polisler, DEAŞ’lı bir canlı bombanın ve palyaço kılığındaki uyuşturucu satıcısının yakalanmasında önemli rol oynadı.Antalya’da da parkların güvenliğini sağlamak için bu ‘Mobil Park Polis’ projesinin bir ayağını da kentimizde uygulamaya var mısınız? Böylece Falezlerde yaşanan birçok intihar vakası, asayiş olayları ve uyuşturucu satışı ile kullanımının önüne geçmiş oluruz. Bu çağrım, başta Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ve tüm belediye başkanlarınadır. Hiç bir şey için geç kalmış sayılmayız.
**

Haberin Devamı

Cezaevine inceleme 
Antalya Döşemealtı L Tipi Cezaevi’nden düdene deşarj edilen atık için Antalya Halk Sağlığı Müdürlüğü inceleme başlattı. Umarım müdürlüğün cevap metni ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay’ın söylediği gibi üstte değil; altta karışıyor şeklinde olmaz. Raporu bekleyelim bakalım...

Yazarın Tüm Yazıları