Kadınların ahı mı tuttu

Yakın dostlar Ersoy Çetin, Celal Çapa ve Emre Ergani, geçtiğimiz gün hep birlikte Paris’e gitti.

Celal Bey eşi Şebnem Hanım’ı, Emre Ergani nişanlısı Şebnem Işık’ı, Ersoy Çetin de kız arkadaşı Sernur Çiftçi’yi yanına almadı. Üç kafadar Paris’te erkek erkeğe gezip dolaşacaklardı, ama işler hiç de umdukları gibi gitmedi. Celal Bey üşüttüğü için yataktan çıkamadı, Ergani ise bel ağrısı için aldığı ilacın baş ağrısı yapması yüzünden perişan oldu! Ersoy Bey derseniz; Çapa ve Ergani yatak döşek yatınca, ona da bakıcılık görevi düştü. Tahmin edemeyecekleri kadar kötü bir Paris seyahati geçiren grup, bugün İstanbul’a dönüyor.

Görücüye çıkıyor

Merve Taner ve Luiza Levi ortaklığında kurulan Lila&Lou, cumartesi günü Nişantaşı’nda hizmete giriyor. Akkavak Sokak’taki butikte Sinem Güven’in "Sinem Güven by Sinem Güven Ersönmez" koleksiyonu ile Berra Aydemir’in "BerraAby" koleksiyonu da satışa sunulacak.

Renkli kutlama

Stil danışmanı Dilara Endican, 43’üncü yaşını önceki akşam Les Ottomans Q Jazz Bar’da kutladı. Üç yıl önce evlendiği Abdullah Dursun Küçükyılmaz’dan geçtiğimiz yıl boşanan, sonrasında adı Galatasaraylı futbolcu Thomas’la aşk dedikodularına karışan Endican’ın doğum günü partisi hayli renkli geçti.

Siyah gecede buluştular

Taksim’de bulunan The Moon Restaurant, ilginç bir geceye ev sahipliği yaptı. Akrep burcunda doğan özel konukların katılımıyla gerçekleşen "Siyah Gece" adlı davette, tanınmış simalar bir araya geldi. Esra Zarakol’un barmaid’lik, Nadir Yelkenci’nin de barmenlik yaptığı gecede, jazz solisti Şafak Yaprak şarkılarıyla konuklara keyifli saatler yaşattı. F&F Halkla İlişkiler Şirketi’nin sahibi Feza Fırat’ın düzenlediği geceye katılanlar arasında Ahmet-Neslihan Kozanoğlu, Ayda Yelkenci, Nazan Süzer, Murat-Deniz Murathanoğlu ve Hıncal Uluç da vardı.

Caddede kahve molası

Moka Cafe, Bağdat Caddesi’nde açıldı. İtalyan sokak kahvesi kültürünü caddeye taşıyan Moka, damak tadına önem verenlere, İtalyan kahvesinin lezzetini kaliteli, sıcak, dinamik ve pozitif bir atmosferde sunuyor. Mönüdeki zengin kahve çeşitlerinin yanı sıra günün her saati el yapımı İtalyan pasta ve tatlılarını da burada bulmak mümkün...

Sunduğu yiyeceklerin tadına bile bakamadı

Hasan Sel’in eşi Cenan Abas Sel, Maçka’da deri üzerine Cashhimi adlı bir butik açtı. Butiğinin açılışı nedeniyle geçtiğimiz gün bir parti veren Sel, partide yakın arkadaşı Uğur Batur’a da servis yaptırdı. Elinde kanepe tepsisiyle uzun süre konuklar arasında dolaşan Batur, rejimde olduğu için sunduğu yiyeceklerin tadına bile bakamadı. "Ben sadece servis yapıyorum" diyen Uğur Bey, karnını peynir ve domatesle doyurmak zorunda kaldı.

Aşk öpücüğü

Dilruba Sarıyer, geçtiğimiz aylarda ayrıldığı sevgilisi Kerim Müderrisoğlu’yla yeniden birlikte... Genç çifte bir hafta önce, Tophane’deki 5. Antrepo’da düzenlenen sergide rastladım. Kerim Bey, Sarıyer’e olan aşkını sık sık onu öperek gösteriyordu. Bu öpücüklere sergiyi gezen diğer davetliler ve basın mensupları da tanık oldu.

İlk kişisel sergisini açtı

Ressam Hanife Akdağ, ilk kişisel sergisini İstanbul Belediyesi Beyoğlu Sanat Galerisi’nde açtı. Sanatçıyı, 48 tablodan oluşan bu sergisinin açılışında Nesrin Ercan, Orhan, Lara, Selen, Müzeyyen ve Nedim Keçeli de yalnız bırakmadı. Akdağ’ın serbest çalışmalarından oluşan sergisi, sanatseverlerden büyük ilgi görüyor.

Biraz tarz biraz cesaret

Eda Taşpınar, önceki akşam sevgilisi Nurettin Hasman’la Hotel Les Ottomans’daydı. Dilara Endican’ın doğum günü partisine katılan Taşpınar, kıyafet seçimleriyle her zamanki gibi yine ilgi odağı oldu. Tarz parçalar seçmesinin yanı sıra giymesi cesaret isteyen kıyafetleri de başarıyla taşıyan Taşpınar, derin sırt dekolteli kırmızı elbisesiyle tüm konuklardan tam puan aldı.
Yazarın Tüm Yazıları