Dul bir kadın ne ister

Sevgili Güzin Abla; ben 30 yaşında, bekar ve yakışıklı sayılan bir gencim. Almanya’da yaşıyorum. İnternette 34 yaşında dul ve iki çocuk annesi bir hanımla tanıştım.

Haberin Devamı

Mesajlarla, bilgisayar üzerinden ya da telefonda görüşüyorduk. Bir ay boyunca sabahlara kadar telefonda konuştuk, işe hiç uyumadan gider olmuştum. Beni adeta esir almıştı, beynimde, zihnimde yer etmiş, damarımda akan kan gibiydi. Sadece fotoğrafını görmüştüm; o ise beni kameradan görmüş, beğenmişti. Görmediğim bu insana aşık olmuştum. Hayatımda çok kadın tanıdım (kadın görmemiş değilim ve çok da tecrübeliyim) ama bu bambaşkaydı. Sağlam bir dostluk kurulmuştu aramızda, cinsel ilişki olmadan. Ben çok ısrar etim ve sonunda buluşmaya karar veridk. Heyecandan delirecek gibiydim, bazen "Şişmanım" diyordu bazen "Güzelim, zayıfım" vs. Görüşme vakti geldiğinde karşıma sarışın manken gibi bir hanım çıktı. Sohbet etik 5-10 kahve, 20-30 sigara içtik, saatlerce konuştuk. Gece olunca onu metroyla evine bıraktım. Elini bile tutmadım, aramızda bedensel kontak da olmadı. Eve gittim; yine telefonda sabahladık. Sabah olunca, akşam evine gelip gelemeyeceğimi sordum, çocuklarıyla tanışmak istiyordum. Gerçekten ciddi ve samimi yaklaşıyordum.

Haberin Devamı

Beni seks için mi kullandı

Ailem muhafazakar ama prensipte evliliğe kadar yolu var, diye düşünüyordum. Biliyorum babam beni evlatlıktan reddedebilirdi. Babam zengin bir adam. Ama göze almıştım; ona çok ısınmış bağlanmıştım. O gece saat on sularında oturduğu semte gittim; beni istasyondan aldı. Mesajda yalnız "Kahve içmeye" diye yazmıştı. Küçük kızı yatmıştı. 14 yaşındakiyle tanıştık, çok iyi bir kızdı. 2-3 saat konuştuk kahve, sigara içtik.

Ben koltukta uzanmıştım, "Yanıma gel" dedim, önce naz yaptı ama geldi, seviştik. Ve itiraf etmeliyim çok güzeldi. Teninin tadı muhteşemdi. Gül kokuyordu. O günden sonra aniden uzaklaştı; "Kimseyi bağlamak ve bağlanmak istemiyorum" dedi. Kötü bir evlilik geçirmişti ama geçmişini fazla bilmiyordum. Acaba dul kadınlar psikolojik olarak yeni ilişkilere, evliliğe ne kadar hazırdır?

Beni terk etti, öldürdü ama hayata bıraktı. Çok kötüyüm bir haftadır bunalımdayım sürekli müzik dinliyorum, içki içmezdim şimdi içiyorum. Neden böyle oldu? Bir hatam mı var? Delirecek gibiyim. İntiharı bile düşündüm... Acaba beni seks için mi kullandı? Yoksa terk ederim diye mi korktu? Neden bıraktı? Ne olur bir şey söyle...
RUMUZ: SWEET-MAHİR

Haberin Devamı

Güzel oğlum, dul kadınların ne istediği değil, senin ona ne verebileceğin önemli? Belki seninle sanal alemde yazışır, telefonlaşırken hoşlanmıştır. Ama gerçekte yüz yüze geldiğinde bu tür bir ilişkiye devam etmek, gerçekten de bağlanmak istememiştir. Sonuçta senden birkaç yaş büyük, iki kızı olan olgun bir hanım. Ailenin birlikte olmanıza ve tabii evlenmenize karşı çıkacağını elbette anlamıştır. Belki sen bunu ima etmiş de olabilirsin. Onunla ailene rağmen evlenmeyi düşünebileceğini söylemişsindir. Kötü bir evlilikten sonra bir ikinci sorunlu evlilik istememiştir belki de... Ölümü mölümü düşüneceğine, aklını başına topla ve çok az tanıdığın bu hanımın isteğine uymaya çalış. Düşündüğün zaman ona sen de hak vereceksin.

Haberin Devamı

Sevdiğim insana bakire olmadığımı söyleyemedim

Güzin Abla; ben 28 yaşında bir genç kızım ama bakire değilim. Bakire olmadığım için de evlenerek karşımdaki insana hatamın bedelini ödetmek istemiyorum.

6 yıl önce kaybettim bekaretimi. Şu an bir başkası var; onunla çok mutluyum. Benimle evlenmeyi düşünüyor. Bense korkuyorum anlar diye. Böyle bir şey olduğunu duyarsa ailem çok üzülür. Beni öldürmeseler de evden kovarlar. Neden yaptım değil mi? İnsan sevdiğinin yanında zayıf davranıyor, biz de dayanamadık ve birlikte olduk.

Şimdi de bir başkasıyla mutluyum; onunla cinselliği yaşamıyorum. Bana saygı duyuyor. Ona gerçeği söylemeye çalıştım ama bana o kadar iyi davranıyor ki onu üzmek, kırmak istemedim. Bildiğin bir doktor varsa yardımcı olur musun? Çünkü gelecek yaza beni istemeye gelecekler. 
RUMUZ: 1111

Haberin Devamı

Kızım, madem aileni üzmek istemezsin, kendin de bu olayı yaşamını kahredecek kadar önemsersin, neden bunu daha önce düşünmezsin? "İnsan sevince dayanamıyor" diyorsun. Ama madem koşullar uygun değil, böyle bir özgürlüğün yokmuş senin. İradene hakim olacaktın. Doktor olayına tamamen karşıyım. Ama çok istiyorsan, artık pek çok jinekolog bu operasyonu yapıyor. Ben dürüst olmaktan yanayım. Evlenmeyi düşündüğün insan, bunu kaldırabilecek yapıda ise açıkça anlat. Onu aldatmak istemediğini söyle. Belki de sana güvendiği için, bu eski sevgiliyi hoşgörüyle karşılar.

Yazılarınız sayesinde hayatım kurtuldu

"Köşenizdeki yazılar sayesinde hayatımı kurtardınız" diyen herhalde bir tek ben değilimdir. Ama ben öykümü yine de sizinle paylaşmak istedim. Yaptığınız işin ne kadar önemli olduğunu size hatırlatmak ve kendinizle gurur duymanız amacıyla.

Haberin Devamı

Geçmiş günlerde jiletle kendini kesen ve bu yüzden vücudu izlerle dolu olan arkadaşım, iyi ki hikayesini sizinle paylaşmış. Çünkü ben de 16 yaşında bir genç olarak aynı sorunları yaşıyorum. İçimdeki acıları dindirmenin tek yolunu kendime zarar vermekte buluyorum. Dünyada bu konuda yapayalnız olduğumu düşünürken karşıma o yazı ve o yazıya gelen reaksiyonlar çıktı. Ben de iyileşmeye karar verdim. Neden mi? Çünkü artık yalnız olmadığım ve yazıyı yazan arkadaşımız gibi, benim de iyileşeceğim konusunda inancım arttı. O günden beri, kendimi daha iyi hissediyorum ve tedavi oluyorum. Bu nedenle hayatımı kurtardığınız için size sonsuz teşekkürler.
RUMUZ: TEŞEKKÜRLER

Canım oğlum, bu kadar gencecik bir yaşta, kendine bu kadar eziyet etmek için ne gibi sorunlar yaşıyorsun acaba? Bunları büyüklerinle paylaşmıyor musun? Umarım iyi bir uzman seni tedaviye almıştır. Kurtulduğuna çok sevindim; beni iyi anladığına da...

Yazarın Tüm Yazıları